Hotels in Esterillos Este

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Esterillos Este van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig106 beoordelingen
Kaart
2.7 km van Stadscentrum
Het kindvriendelijke Playa Bejuco is gelegen 8-minuten loopafstand naar Mini Super Bejuco en beschikt over een zwembad en een tropische tuin.
Vanaf€ 94 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig99 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Het deluxe Alma Del Pacifico Hotel & Spa heeft ligging aan het strand op ongeveer 7 lopen van Esterillos Este en biedt uitzicht op de tuin en een bubbelbad en een buitenzwembad.
Vanaf€ 197 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig86 beoordelingen
Het 3-sterren Delfin Playa Bejuco Esterillos Este ligt in een toeristisch gebied, op slechts 30 meter lopen van een surfstrand en biedt de gasten een zwembad voor ontspanning en plezier aan.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
Encantada Ocean CottagesBed & Breakfast
8.6
Geweldig47 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Encantada Ocean Cottages Esterillos Este is genesteld 5 minuten wandelen van de Esterillos Este en beschikt over 7 kamers en een zwembad.
Vanaf€ 223 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig21 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Bij dit kindvriendelijke hotel met mooie zeezichten wordt voor gasten dagelijks een continentaal ontbijt geserveerd.
Vanaf€ 165 /nachtSelecteren
Hotel PelicanoHotel
7.0
Heel goed1 beoordeling
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Pelicano Esterillos Este ligt op een steenworp afstand van de Esterillos Este en ook in de buurt van The Permaculture Country Club.
Vanaf€ 136 /nachtSelecteren
Casa Monkeys Hotel Esterillos EstePension
Kaart
3.7 km van Stadscentrum
Vanaf€ 30 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Esterillos Este

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Esterillos Este zijn de beste?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Esterillos Este om uit te kiezen. Het beste hotel in het centrum van Esterillos Este is Alma Del Pacifico Hotel & Spa, beoordeeld met 8.4/10, biedt een wellnesscentrum, scubaduiken en tennis aan. Encantada Ocean Cottages met beoordeling 7.8/10 en Sunset Del Mar Resort, beoordeeld met 7.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Esterillos Este zijn de populairste?

Meer dan 23 beoordelingen van bezoekers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Esterillos Este te kiezen. Een ander aanbevolen hotel is Hotel Delfin Playa Bejuco met beoordeling 8.0/10, dat €123 per nacht kost. Het biedt een kluis, een TV en een bureau in de kamers aan.

Wat zijn de populairste boetiekhotels in Esterillos Este?

We raden Alma Del Pacifico Hotel & Spa beoordeeld met 8.4/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €180 per nacht met een wellnesscentrum, scubaduiken en tennis ter plaatse.

Wat zijn de beste romantische hotels in Esterillos Este?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Playa Bejuco beoordeeld met 7.8/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat 24-uurs receptie, ledikanten en een speelzaal aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €82 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Esterillos Este?

Playa Bejuco (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met 24-uurs receptie, ledikanten en een speelzaal voor €82 per nacht.

Welke hotels in Esterillos Este dicht bij Esterillos Este zijn de beste?

Er zijn 4 aanbiedingen. Selecteer een hotel dicht bij Esterillos Este, zoals Encantada Ocean Cottages, gelegen binnen 10 minuten lopen. Deze accommodatie heeft huishouden, snorkelen en paardrijden en biedt kamers vanaf €86 per nacht. U kunt ook Alma Del Pacifico Hotel & Spa met beoordeling 8.4/10 voor ongeveer €180 per nacht. Het ligt op 0,7 km van de bezienswaardigheid en biedt een stomerij, conciërgeservice en droogkuis/wasserij aan.

Wat zijn de beste hotels in Esterillos Este met buitenzwembadden?

Als u zoekt naar een accommodaite met een buitenzwembad, zijn er 3 accommodaties om eruit te kiezen. Misschien vindt u Playa Bejuco beoordeeld met 7.8/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €82 per nacht.

Waar logeren in Esterillos Este?

Beste goedkope hotels in Esterillos Este

Playa Bejuco Costa Rica is een betaalbare accommodatie met gratis parkeren, een zonnedek en wandelen. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Monkey Mangrove Tour, zoals het voordelige Aparthotel Brisa Bonita met de prijs vanaf 49€.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u dicht bij bezienswaardigheden wilt blijven, zijn het centrale Sunset Del Mar Resort en Alma Del Pacifico Beach Hotel & Spa goede opties.

Luxe en boetiekaccommodatie in Esterillos Este

Het 3-sterren Hotel Playa Bejuco is een luxe keuze, gesitueerd op loopafstand van Mirador de Jaco.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u op zoek bent naar een verblijf met huiselijke sfeer, overweeg dan het gelegen naast Neo Fauna Blue Dreams. Een goed zakenhotel is Hotel Delfin Playa Bejuco met gratis prive parkeerplaatsen en een bubbelbad. Voor reizigers die van paardrijden, biljart en vissen houden, kies Pelican Beachfront Hotel in de buurt van Costa Rica Dreams Sportfishing, een resort dat een prachtig uitzicht op de zee biedt.

Meer zienMinder