Hotels in Fresh Water Bay

Bekijk 10 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Fresh Water Bay van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-10 van 10
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
7.8
Heel goed29 beoordelingen
The Peak is ongeveer 25 minuten wandelen ervan en Lighthouse Providencia ligt op 16 minuten lopen ervan.
Vanaf€ 53 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig38 beoordelingen
Manchaneel Beach ligt binnen 25 minuten lopen naar het 3-sterren El Encanto Providencia Island en The Peak Forestry Reserve ligt maar 3 km van de accommodatie.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig26 beoordelingen
Het budget hotel is een goed startpunt voor de bezienswaardigheden van Providencia Island, waaronder de Santa Catalina en Sonny Dive Shop.
Vanaf€ 51 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig19 beoordelingen
Het El Pirata Morgan Providencia Island ligt 10 minuten wandeling naar Pash Bay en biedt gasten een zwembad.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig4 beoordelingen
Dit hotel ligt vlak bij Ocean View Glass Bottom Boat Tours en op slechts 2.9 km van McBean Lagoon National Natural Park, terwijl het een lounge bar samen met snorkelen, paardrijden en wandelen op het terrein heeft.
Vanaf€ 71 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig51 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Bahia Aguadulce ligt ongeveer 6 minuten loopafstand van het gezinsvriendelijke Posada Del Mar en The Peak Forestry Reserve ligt op 25-minuten wandelafstand van de accommodatie.
Vanaf€ 122 /nachtSelecteren
7.2
Heel goed6 beoordelingen
Het Cabanas Mister Mac kijkt uit over de zee en is gelegen in een strand gebied.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren
Sol Caribe ProvidenciaHotel
8.4
Geweldig50 beoordelingen
Gelegen naast Sonny Dive Shop, een hotel is op ongeveer 3 km van Manchaneel Beach.
Vanaf€ 108 /nachtSelecteren
Cabanas Relax Hotel Fresh Water BayHotel
Het 2-sterren Cabanas Relax ligt op een 7wandelafstand van Agua Dulce en heeft 8 kamers met modern comfort.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
Providence Paradise Fresh Water BayPension
McBean Lagoon National Natural Park en Santa Catalina zijn respectievelijk ongeveer 20 minuten wandelen ervandaan en op ongeveer 4 km afstand van het Providence Paradise Providencia Island gelegen.
Vanaf€ 50 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Fresh Water Bay

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Fresh Water Bay zijn de beste?

Er zijn 6 hotels en andere accommodaties in het centrum van Fresh Water Bay om uit te kiezen. We raden Sol Caribe Providencia als het beste hotel met een businesscentrum, in de bar en in het restaurant, gelegen op 0,7 km van het stadscentrum. Hotel Posada Del Mar met beoordeling 8.8/10 en Hotel El Pirata Morgan, beoordeeld met 8.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Fresh Water Bay?

Posada Miss Portia beoordeeld met 8.6/10 is nog een goed hotel, dat duiken, wandelen en paardrijden aanbiedt en €54 per nacht kost.

Wat zijn de beste romantische hotels in Fresh Water Bay?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel El Pirata Morgan, beoordeeld met 8.0/10, dat een kindermenu, wandelen en een fotokopieerapparaat heeft. Het is op 900 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €77 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Fresh Water Bay?

Hotel Posada Del Mar (beoordeling: 8.8/10): een familiehotel met ledikanten en strijken voor €123 per nacht. U kunt ook Hotel El Pirata Morgan (beoordeling: 8.0/10) voor ongeveer €77 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een kindermenu, wandelen en een fotokopieerapparaat aan.

Welke hotels in Fresh Water Bay naast Manchaneel Beach zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersSouth West Bay Cabanas (beoordeling: 8.0/10) leuk. Het biedt huishouden, snorkelen en wandelen aan en ligt op 15 minuten lopen van Manchaneel Beach.

Waar logeren in Fresh Water Bay?

Beste goedkope hotels in Fresh Water Bay

Van de betaalbare hotels in Fresh Water Bay worden onder andere Native Lodge Brisas Del Sur en Posada Miss Portia het meest vaak geboekt. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Native Lodge Brisas Del Sur in het centrum van Fresh Water Bay hebben. Native Lodge Brisas Del Sur is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van The Peak Forestry Reserve, dat kamerprijzen vanaf €69 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u voor het eerst naar Fresh Water Bay reist, wees dan dicht bij alle actie tijdens het boeken van Hotel El Encanto of Hotel Posada Del Mar. Hotel Posada Del Mar is een andere centrale optie die zich op 10 minuten lopen van het hart van Fresh Water Bay bevindt.

Als u gemakkelijk bij Lighthouse Providencia wilt kunnen komen, kies dan voor een hotel in de buurt, bijvoorbeeld, Hotel El Encanto, gelegen op loopafstand van 5 minuten ervandaan. Reizigers die de stad bezoeken voor Manchaneel Beach vinden hotels op loopafstand ervandaan, waaronder South West Bay Cabanas en Posada Miss Portia.

Luxe en boetiekaccommodatie in Fresh Water Bay

Een andere 3-sterren accommodatiemogelijkheid is Sol Caribe Providencia, een ketenhotel met een businesscentrum, in het restaurant en een zwembad.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Saltwata is een comfortabel appartement in het centrum van Fresh Water Bay, dat is een geweldige keuze voor degenen die de voorkeur aan een huiselijke sfeer en de voordelen van de centrale ligging geven. Saltwata is een charmante keuze die op slechts 10 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf €42 biedt. Maak een reservering bij Native Lodge Brisas Del Sur of Posada Miss Portia als u in Fresh Water Bay voor zaken bent. Hotel El Pirata Morgan is een gezellig resort hotel in Fresh Water Bay, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals een kindermenu, wandelen en een fotokopieerapparaat belangrijk vinden.

Meer zienMinder