Hotels in Puerto Aysen

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Puerto Aysen van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig10 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Aysen Austral Puerto Aysen is op 125 km van de luchthaven Balmaceda en slechts 10 minuten wandelen naar de Sargento Aldea / Bernardo O'Higgins bushalte.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
Gran Hotel AysenHotel
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Cascada del Leon en Cascada La Virgen zijn respectievelijk 25 minuten wandelen ervan en op slechts 15 minuten lopen van het Gran Hotel Aysen gelegen.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
Barrio Estacion Hotel Puerto AysenPension
Kaart
900 meter van Stadscentrum
Selecteren

FAQ over hotels in Puerto Aysen

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Puerto Aysen hebben een centrale locatie?

We raden Hotel Aysen Austral als het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, 24 uur bewakingsdienst en huishouden, gelegen op 0,3 km van het stadscentrum.

Wat zijn de populairste accommodaties in Puerto Aysen naast Plaza de Armas?

Er zijn 4 aanbiedingen. Selecteer een hotel naast Plaza de Armas, zoals Hotel Aysen Patagonia, gelegen binnen 5 minuten lopen. Deze accommodatie heeft gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en een wasserij en biedt kamers vanaf €58 per nacht.

Waar logeren in Puerto Aysen?

Beste goedkope hotels in Puerto Aysen

Cabana Camino Lago Riesco is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts €41 per nacht. Cabana Camino Lago Riesco ligt op slechts een steenworp afstand van Patagonia National Park.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Hotel Aysen Austral wordt vaak geboekt door mensen, die van plan zijn het centrum van Puerto Aysen te gaan verkennen. Hotel Aysen Austral is een ander goed hotel in het centrum van Puerto Aysen, vlakbij Cascada La Virgen.

Gasten die zich in de geschiedenis en cultuur van Puerto Aysen interesseren kunnen het beste voor een hotel in de buurt van Cascada La Virgen kiezen, bijvoorbeeld, voor Hotel Aysen Austral, gelegen op afstand van 450 meter ervandaan. Overweeg het verblijven bij Cabanas Chaya Mapu, u logeert dan dicht bij Cascada La Virgen en uw privacy en comfort worden gegarandeerd.

Luxe en boetiekaccommodatie in Puerto Aysen

Hotel Aysen Patagonia is een 4-sterren chique hotel met luxueuze kamers evenals gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en een wasserij.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Degenen die op zoek zijn naar gezellige appartementen in Puerto Aysen moeten eens kijken naar Cabanas Chaya Mapu - een andere goede optie in de buurt van Cascada La Virgen. Cabanas Chaya Mapu is een charmante accommodatie op slechts 10 minuten lopen van het centrum Puerto Aysen. Hotel Aysen Austral is een populaire badplaats die ook gratis prive parkeerplaatsen, 24 uur bewakingsdienst en huishouden biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Puerto Aysen te hebben verkend.

Meer zienMinder