Hotels in Bahia Inglesa

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Bahia Inglesa van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
7.2
Heel goed25 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Blanco Encalada Bahia Inglesa ligt binnen 5 minuten loopafstand van het Strand van Bahía Inglesa en beschikt over 9 kamers met een privé badkamer.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig24 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Rocas De Bahia Bahia Inglesa ligt op slechts 250 meter van Playa Blanca en verwelkomt gasten met een bagageopslag en een restaurant.
Vanaf€ 129 /nachtSelecteren
Hostal CkairPension
8.2
Geweldig8 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Gasten kunnen genieten van een continentaal ontbijt en genieten van een bezoek aan het Tornini House Museum, dat zich op op minder dan 6 km van het Hostal Ckair Bahia Inglesa bevindt.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
Camping Las MachasVakantiepark
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het Tornini House Museum ligt op ongeveer 6 km afstand van het Camping Bahia Inglesa Corfo Bahia Inglesa, terwijl het Caldera's Paleontological Museum op 6 km ervandaan ligt.
Vanaf€ 53 /nachtSelecteren
Aldea Bahiguana Piso Privado 5 Personas Bed and Breakfast Bahia InglesaBed & Breakfast
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het Aldea Bahiguana Piso Privado 5 Personas is een perfecte vakantieplek op een 3 km van Playa Las MACHAS en andere bezienswaardigheden van Bahia Inglesa.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren
Aldea Bahiguana Bed and Breakfast Bahia InglesaBed & Breakfast
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Bahia Inglesa

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Bahia Inglesa?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 8 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Bahia Inglesa. We raden Hotel Blanco Encalada als het beste hotel met 24-uurs receptie, windsurfen en snorkelen, gelegen op 0,2 km van het stadscentrum.

Welke goedkope hotels in Bahia Inglesa zijn de populairste?

Er zijn meer dan 4 goedkope top accommodaties in Bahia Inglesa. Een van de beste goedkope hotels is Hotel Blanco Encalada, beoordeeld met 5.6/10, dat €113 per nacht kost en 24-uurs receptie, windsurfen en snorkelen aanbiedt. Hostal Ckair is ook een goede keuze met beoordeling 7.0/10 voor €80 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Bahia Inglesa zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Hotel Blanco Encalada beoordeeld met 5.6/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat 24-uurs receptie, windsurfen en snorkelen aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €113 per nacht boeken.

Welke hotels in Bahia Inglesa dicht bij Strand van Bahía Inglesa zijn de beste?

Om dicht bij Strand van Bahía Inglesa te verblijven, logeer in Hostal Ckair (beoordeling: 7.0/10), dat op een 5-minuut loopafstand van de bezienswaardigheid en biedt een terras en een patio aan. Reizigers kunnen Zuid-Amerikaanse keuken en Chileense keuken bij het El Bahiano Cafe restaurant in de buurt.

Waar logeren in Bahia Inglesa?

Beste goedkope hotels in Bahia Inglesa

Als u op jacht bent naar een goedkoop verblijf, kijk dan eens naar Vitrali Beach met tarieven vanaf 104€ of Club Kitel Atacama waar de prijzen bij 107€ beginnen. Departamentos Incahuasi is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf bij Hotel Blanco Encalada of Casa Equipada En Bahia Inglesa zodat u het leven in het centrum van dichtbij kunt meemaken. Om op slechts 10 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Hostal Ckair verblijven.

Luxe en boetiekaccommodatie in Bahia Inglesa

Om een 4-sterren ervaring te hebben boekt u een verblijf bij Hotel Rocas De Bahia, waar gratis parkeren, een seizoensgebonden buitenzwembad en biljart naast de luxueus ingerichte kamers een onvergetelijke sfeer creëren.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Casa En Bahia Inglesa Caldera 001 is een leuke accommodatiekeuze, die op slechts 10 minuten rijden van Playa Mansa ligt. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij Museo Paleontologico de Caldera K Hotel Boutique - een resort met uitzichten over de zee, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder