Sainte Anne-des-Chênes QC Hotels

Bekijk 11 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Sainte Anne-des-Chênes van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-11 van 11
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig106 beoordelingen
Kaart
3.0 km van Stadscentrum100 meter van Exploramer
De Gaspésie is te vinden op op afstand van 3 km naar een motel.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig86 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum3.0 km van Exploramer
Het huisdiervriendelijke Auberge Du Vieux Faubourg Sainte Anne-des-Chênes, met een ligging aan het strand nog geen 5 minuten wandelen van Exploramer, heeft in totaal 12 kamers en beschikt over een zonneterras, een patio en een tuin.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig67 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum3.0 km van Exploramer
Centre Monique et Gisele Benoit ligt op circa 20 minuten wandelafstand van het 4-sterren Hôtel&cie, terwijl Gaspésie op 5 minuten loopafstand ligt.
Vanaf€ 101 /nachtSelecteren
Gelegen naast Couleur Chocolat, bestaat de locatie uit 7 kamers met rivierzichten.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Op slechts 1.9 km van Gaspésie, beschikt de woning over een terras, een picknickplaats, een barbecuegrill en een golfbaan.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig89 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum3.3 km van Exploramer
Het 3-sterren Auberge Seigneurie Des Monts met een bubbelbad, een terras en een gemeenschappelijke salon biedt een omgeving op ongeveer 5 minuten naar Exploramer.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig68 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum2.6 km van Exploramer
Het Gite La Ptite Falaise Hebergement Touristique Sainte Anne-des-Chênes heeft kamers met uitzicht op de stad en ligt binnen 7 minuten lopen van Exploramer.
Vanaf€ 47 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig66 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum2.9 km van Exploramer
Gaspésie ligt slechts 1 km hier vandaan ervandaan, terwijl Couleur Chocolat op wandelafstand van 10 minuten hiervandaan is.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
Auberge De Montagne Des Chic-Chocs Mountain Lodge - SepaqHerberg
8.8
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum3.0 km van Exploramer
Het 4-sterren Auberge De Montagne Des Chic-Chocs Mountain Lodge - Sepaq Sainte Anne-des-Chênes beschikt over 14 kamers met uitzicht op de berg en biedt gasten een bubbelbad en saunafaciliteiten binnen 10 minuten met de auto van het Gaspesie National Park.
Vanaf€ 270 /nachtSelecteren
Le Littoral Bistro Gourmand Et AubergeHotel
7.8
Heel goed41 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum2.5 km van Exploramer
Chocolaterie Couleur Chocolat bevindt zich binnen 7 minuten lopen ervan, terwijl Sainte-Anne-des-Mont Dock ongeveer 9 minuten lopen ervan ligt.
Vanaf€ 62 /nachtSelecteren
Lofts Hotel Gaspesie Sainte Anne-des-ChênesHotel
8.2
Geweldig30 beoordelingen
Kaart
7.2 km van Stadscentrum
Couleur Chocolat en Centre Monique et Gisele Benoit zijn respectievelijk circa 7 km en op ongeveer 6 km rijden naar het Lofts Hotel Gaspesie Sainte Anne-des-Chênes gelegen.
Vanaf€ 158 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Sainte Anne-des-Chênes

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke boetiekhotels in Sainte Anne-des-Chênes zijn de beste?

We raden Hôtel&cie beoordeeld met 7.6/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €105 per nacht met gratis parkeren, een sportschool en skiën ter plaatse.

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Sainte Anne-des-Chênes?

Kies uw perfecte hotel onder 7 aabiediengen in het centrum van Sainte Anne-des-Chênes. Onze bezoekers vinden Auberge Seigneurie Des Monts, beoordeeld met 8.2/10, leuk. Het heeft gratis parkeren, kindermaaltijden en wandelen en is binnen 10 minuten lopen van he stadscentrum gelegen. Andere verblijfsopties zijn Auberge Du Vieux Faubourg en Auberge De Montagne Des Chic Chocs.

Welke goedkope hotels in Sainte Anne-des-Chênes zijn de populairste?

Meer dan 46 beoordelingen van bezoekers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Sainte Anne-des-Chênes te kiezen. Motel A La Brunante is ook een goede keuze met beoordeling 5.6/10 voor €89 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Sainte Anne-des-Chênes?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Motel Manoir Sur Mer beoordeeld met 8.2/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, een kindermenu en bowlen aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €81 per nacht boeken.

Welke hotels in Sainte Anne-des-Chênes zijn goed voor gezinnen?

Auberge Seigneurie Des Monts (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met gratis parkeren, kindermaaltijden en wandelen voor €110 per nacht. U kunt ook Auberge Internationale La Vieille Ecole (beoordeling: 8.2/10) voor ongeveer €61 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, kanoën en bowlen aan.

Welke hotels in Sainte Anne-des-Chênes dicht bij Exploramer zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden bezoekersAuberge De Montagne Des Chic Chocs (beoordeling: 7.4/10) leuk. Het biedt gratis parkeren, sneeuwskiën en fietsen aan en ligt op 10 minuten lopen van Exploramer.

Waar logeren in Sainte Anne-des-Chênes?

Beste goedkope hotels in Sainte Anne-des-Chênes

Het 3-sterren budgethotel Gite La Ptite Falaise Bed And Breakfast is een informele, maar elegante accommodatie met een picknickplaats, een patio en skiën en kamerprijzen van 59€.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u van de natuur houdt, waarom kiest u dan niet voor het centraal gelegen Auberge De Montagne Des Chic Chocs, met gratis parkeren, een sauna en een bubbelbad en gelegen naast een vallei, bergen en een wildlpark. Auberge Chez Bass is een historisch hotel, waarvan het centrum en Le vert à boire op loopafstanden van 10 en 5 minuten respectievelijk liggen.

Hotel & Cie op 5 minuten lopen van het centrum van de stad met een scala aan bezienswaardigheden kan een interessante optie zijn voor mensen die graag in de buurt van Sainte-Anne-des-Mont Dock willen verblijven. Auberge Du Vieux Faubourg heeft een gunstige ligging nabij het centrum en op loopafstand van 5 minuten van Exploramer.

Luxe en boetiekaccommodatie in Sainte Anne-des-Chênes

Overweeg om een kamer te boeken in Gite Du Mont Albert voor een luxe 4-sterren verblijf, gunstig gelegen nabij bars en restaurants.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Les Lofts De La Brunante is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 100 meter verwijderd van Marie 4 poches. Als u met een gezin reist, dan is het boeken van Auberge Internationale La Vieille Ecole met een picknickplaats, een patio en een zonnedek de beste optie voor u. Motel A La Brunante is een populair resort met gratis parkeren, een golfbaan en wandelen voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder