Port Renfrew BC Hotels

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Port Renfrew van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig80 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het West Coast Trail Lodge Port Renfrew is op afstand van 2 km naar Port San Juan gelegen en beschikt over 16 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 143 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig75 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het gezellige 4-sterren Wild Coast Wilderness Resort Port Renfrew is gevestigd slechts 5 minuten wandelen van Renfrew Pub en op afstand van 2 km van Juan de Fuca Trail.
Vanaf€ 82 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig58 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Wild Renfrew Seaside Cottages Port Renfrew ligt in een platteland en verleidt gasten met een patio, een gemeenschappelijke salon en een tuin.
Vanaf€ 219 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Naar Renfrew Pub kan men gemakkelijk lopen, Botanical Beach ligt binnen 3 km verderop.
Vanaf€ 73 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Port Renfrew

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Port Renfrew hebben een centrale ligging?

Er zijn 4 hotels en andere accommodaties in het centrum van Port Renfrew om uit te kiezen. Onze gasten vinden Handsome Dan'S, beoordeeld met 8.2/10, leuk. Het heeft gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en wandelen en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen. Wild Renfrew Seaside Cottages met beoordeling 7.6/10 en Trailhead Resort, beoordeeld met 8.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Port Renfrew zijn de populairste?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Port Renfrew. Big Fish Lodge met beoordeling 8.4/10 is een goede optie, gelegen op 2,5 km van West Coast Trail Office. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van een zonneterras, windsurfen en kanoën profiteren. Gasten vinden ook uitzonderlijke service leuk. Handsome Dan'S beoordeeld met 8.2/10 is nog een goed hotel, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en wandelen aanbiedt en €118 per nacht kost.

Welke hotels voor koppels in Port Renfrew zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Wild Renfrew Seaside Cottages beoordeeld met 7.6/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen en wandelen aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €231 per nacht boeken.

Welke hotels in Port Renfrew zijn goed voor gezinnen?

Trailhead Resort (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, boodschappen dienst en wandelen voor €87 per nacht.

Waar logeren in Port Renfrew?

Beste goedkope hotels in Port Renfrew

Budgetreizigers kunnen bij Big Fish Lodge verblijven, waar tevens een patio, een zonnedek en windsurfen worden aangeboden.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wanneer u in het centrum van Port Renfrew gaat verblijven, overweegt u het logeren bij Wild Renfrew Seaside Cottages met kamerprijzen vanaf 148€. Het gelegen nabij Pacific Gateway Marina Coastal Cottages is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

West Coast Trail Lodge, een 3-sterren hotel op loopafstand van 10 minuten van Pacific Gateway Marina is het aandacht van de reiziger zeker waard. U kunt proberen het tegenover Pacific Gateway Marina gelegen Trailhead Resort, dat tevens gratis parkeren, een bubbelbad en wandelen heeft.

Meer zienMinder