Hotels in La-Roche-en-Ardenne

Bekijk 21 beshikbare hotels en verblijfsplekken in La-Roche-en-Ardenne van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-21 van 21
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig172 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum600 meter van Feodaal Kasteel
Kasteel van La Roche-en-Ardenne is binnen een 16-minuten wandeling van het 3-sterren Floreal.
Vanaf€ 136 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig127 beoordelingen
Het rookvrije Logis Hostellerie De La Claire Fontaine ligt op 85 km van de luchthaven Liège, beschikt over een restaurant en een bagageopslag, en er zijn fietsen te huur.
Vanaf€ 130 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig96 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum500 meter van Feodaal Kasteel
Musée de la Bataille Des Ardennes ligt binnen een 14-minuut wandeling van het 2-sterren Le Liege, terwijl Feodaal kasteel van La-Roche-en-Ardenne op ongeveer 14 minuten loopafstand vandaan ligt.
Vanaf€ 65 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig113 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum300 meter van Feodaal Kasteel
Het gastvrije Du Midi in La-Roche-en-Ardenne ligt slechts 650 meter verwijderd van Ardennen en beschikt over een terras en een tuin.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig93 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum300 meter van Feodaal Kasteel
Feodaal kasteel van La-Roche-en-Ardenne ligt binnen 1 km afstand van het traditionele Le Chalet en Kluizenarij en kapel van Sint-Thibaut ligt op minder dan 5 km rijden van de accommodatie.
Vanaf€ 109 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig90 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum800 meter van Feodaal Kasteel
Musée de la Bataille Des Ardennes en Kasteel van La Roche-en-Ardenne zijn ongeveer 10 minuten wandelen ervan en binnen nog geen 10 minuten lopen van het Moulin De La Strument.
Vanaf€ 117 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig86 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum300 meter van Feodaal Kasteel
Het 2-sterren Les Arcades is op een 11wandelafstand naar Feodaal kasteel van La-Roche-en-Ardenne gelegen en beschikt over 9 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig59 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum300 meter van Feodaal Kasteel
Ourthe en Kasteel van La Roche-en-Ardenne zijn binnen minder dan 1 km afstand ervandaan en een wandeling van slechts 12 minuten het Hebergement Confort Comfortlogies La Fontanella.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig85 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum500 meter van Feodaal Kasteel
Feodaal Kasteel ligt binnen nog geen 14 minuten wandelen van het 2-sterren Le Luxembourg, terwijl Musée de la Bataille Des Ardennes op minder dan 14 minuten wandelen ligt.
Vanaf€ 112 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig87 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Feodaal Kasteel
Het charmante Beau Rivage&Restaurant Koulic ligt op slechts 10 minuten lopen van Feodaal kasteel van La Roche-en-Ardenne, en beschikt over een goed uitgeruste wijnkelder en een bagage-opslag.
Vanaf€ 117 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig57 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum1.5 km van Feodaal Kasteel
Met kanoën en vissen in de omgeving, ligt deze accommodatie naast Musée de la Bataille Des Ardennes, en binnen 40 minuten rijden van Evenementenhallen WEX Wallonië Expo.
Vanaf€ 110 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig39 beoordelingen
Kaart
4.1 km van Stadscentrum
Dit hotel ligt vlak bij l'eglise Saint-Roch en op 4 km van Feodaal kasteel van La-Roche-en-Ardenne. Het beschikt over een gemeenschappelijke salon en een tuin.
Vanaf€ 112 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig48 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Feodaal Kasteel
Dit hotel, gelegen in de buurt van Kasteel van La Roche-en-Ardenne en op 10 minuten lopen van Moulin de la Strument, biedt kanoën, wandelen en paardrijden.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum300 meter van Feodaal Kasteel
Dit hotel ligt op minder dan 1,6 km van Le Parc a Gibier en beschikt over een à la carte restaurant en een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 116 /nachtSelecteren
B&B La NioucheBed & Breakfast
8.2
Geweldig50 beoordelingen
Kaart
4.9 km van Stadscentrum
Op slechts 2 km van Le Cheslé kunnen gasten van het 3-sterren B&B La Niouche La-Roche-en-Ardenne verschillende activiteiten ondernemen, waaronder kanoën, wandelen en fietsen.
Vanaf€ 150 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig33 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum100 meter van Feodaal Kasteel
Er zijn kamers met uitzicht op de stad en het hotel ligt dicht bij Ardennen.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig36 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum300 meter van Feodaal Kasteel
Het Nocturno La-Roche-en-Ardenne is gevestigd op slechts 3 km afstand van Col de Haussire en ongeveer 10 minuten wandelen vanaf M-10 Achilles Tank.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig22 beoordelingen
Kaart
3.5 km van Stadscentrum
Het L'Ardenne Autrement Bed and Breakfast ligt op slechts 3 km van Kasteel van La Roche-en-Ardenne en beschikt over een sauna en een terras voor het gemak van de gasten.
Vanaf€ 286 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig21 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Feodaal Kasteel
Het Le Fantome De Berthe Logement-Attraction Insolite La-Roche-en-Ardenne is op 85 km van de luchthaven Liège en nog geen 5 minuten lopen vanaf de La Roche Quai de l'Ourthe bushalte.
Vanaf€ 105 /nachtSelecteren
Kaart
5.9 km van Stadscentrum
Le Cheslé en Musée de la Bataille Des Ardennes zijn respectievelijk slechts 4 km en alleen 7 km van het Dardennen gelegen.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig2 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Feodaal Kasteel
Het onlangs gerenoveerde Eglise 26 Aparthotels La-Roche-en-Ardenne is op 80 km van de luchthaven Liège en op ongeveer 350 meter wandelafstand van de La Roche Quai de l'Ourthe bushalte.
Vanaf€ 105 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in La-Roche-en-Ardenne

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in La-Roche-en-Ardenne zijn de beste?

Er zijn 8 hotels en andere accommodaties in het centrum van La-Roche-en-Ardenne om uit te kiezen. Het beste hotel in het centrum van La-Roche-en-Ardenne is Hotel Les Arcades, beoordeeld met 5.2/10, biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en huishouden aan. Hotel Le Chalet met beoordeling 8.6/10 en Floreal La Roche En Ardenne, beoordeeld met 7.2/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in La-Roche-en-Ardenne zijn de populairste?

Meer dan 68 beoordelingen van reizigers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in La-Roche-en-Ardenne te selecteren. Floreal La Roche En Ardenne met beoordeling 7.2/10 is een goede optie, gelegen op 1,8 km van M-10 Achilles Tank. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en kindermaaltijden profiteren. Reizigers vinden ook eerste klas service leuk. Hotel Du Midi, dat €89 per nacht kost, is een andere goede optie voor gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en krantenservice met beoordeling 5.2/10. Het ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Wat zijn de beste romantische hotels in La-Roche-en-Ardenne?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 10 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Floreal La Roche En Ardenne beoordeeld met 7.2/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en kindermaaltijden heeft. Het ligt op 1,3 km van Chateau Feodal en kost ongeveer €117 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in La-Roche-en-Ardenne?

Op de basis van 59 beoordelingen van onze reizigers zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om eruit te selecteren. Floreal La Roche En Ardenne (beoordeling: 7.2/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en kindermaaltijden voor €117 per nacht. U kunt ook Hotel Du Midi (beoordeling: 5.2/10) voor ongeveer €89 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en krantenservice aan.

Welke hotels in La-Roche-en-Ardenne naast Le Parc a Gibier zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersHotel Beau Rivage&Restaurant Koulic (beoordeling: 6.2/10) leuk. Het biedt een zonnedek, kanoën en mini-golf aan en ligt op 15 minuten lopen van Le Parc a Gibier.

Waar logeren in La-Roche-en-Ardenne?

Beste goedkope hotels in La-Roche-en-Ardenne

Overweeg een verblijf in het 3-sterren Hotel Les Genets als u op een budget reist maar graag van een zonnedek, kanoën en wandelen wilt kunnen genieten. Hotel Les Arcades is een budgethotel op 5 minuten lopen van het centrum.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Een aantal hotels in het centrum van de stad, zoals Hotel Moulin De La Strument, bieden paardrijden en fietsen, wat interessant voor de sportliefhebbers kan zijn. Floreal La Roche-En-Ardenne ligt op ongeveer 700 meter van het stadscentrum en biedt een zonnedek, kanoën en wandelen.

Wanneer u in de buurt van Kasteel van La Roche-en-Ardenne wilt verblijven, boekt u een kamer in B&B Le Corumont, gelegen op loopafstand van 5 minuten ervandaan.

Luxe en boetiekaccommodatie in La-Roche-en-Ardenne

Hostellerie La Claire Fontaine is een stijlvolle 4-sterren accommodatie waarbij u op loopafstand van Feodaal Kasteel en La Claire Fontaine verblijft. Residence Le Central is een charmante keuze die op slechts 5 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 81€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u de kinderen meeneemt, reserveer dan een kamer in Hotel Beau Rivage And Restaurant Koulic met mountainbiken, kajakken en wandelen om ervan te genieten. U kunt het beste kiezen voor het gelegen nabij Autrucherie De Doneu_navaugles B&B La Fontanella - een resort met uitzichten over de stad, dat tevens de hoogste beoordelingen heeft.

Meer zienMinder