Hotels in Alle

Bekijk 12 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Alle van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-12 van 12
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig74 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het charmante Le Charme De La Semois ligt op circa 750 meter naar Ardois'alle en kijkt uit over het zwembad en nodigt gasten uit om iets te drinken in een snack bar.
Vanaf€ 149 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig44 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Fief De Liboichant, dat 27 kamers aanbiedt, ligt in het hartje van Alle en op op 25 minuten van Point de vue sur Frahan.
Vanaf€ 196 /nachtSelecteren
Accommodaties in de buurt van Alle
8.4
Geweldig143 beoordelingen
Kaart
5.8 km van Alle5.8 km van Stadscentrum
Agri-Musée en Parc animalier de Bouillon zijn 6 km ervandaan en binnen 5 km van het des Ardennes Corbion.
Vanaf€ 230 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig126 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Alle1.4 km van Stadscentrum
Gelegen naast Agri-Musée, bestaat de locatie uit 12 kamers met heuvelzichten.
Vanaf€ 75 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig104 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Alle2.4 km van Stadscentrum
Op 3 km afstand van Le Tombeau du Geant biedt het 3-sterren B&B Bourgeoisie kanoën, fietsen en vissen voor gasten om actief te blijven.
Vanaf€ 128 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig53 beoordelingen
Kaart
2.9 km van Alle2.9 km van Stadscentrum
Het L'Orchidee Bed and Breakfast Rochehaut is gevestigd binnen 3 km van Le Tombeau du Geant en binnen 12 minuten wandelen van Agri-Musée.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig92 beoordelingen
Kaart
5.6 km van Alle5.6 km van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Auberge Le Relais Corbion is gevestigd op ongeveer 4 km van Kasteel van Bouillon en ongeveer 6 minuten wandelen van Atelier.
Vanaf€ 210 /nachtSelecteren
Bed & Breakfast
8.2
Geweldig47 beoordelingen
Kaart
6.3 km van Alle6.3 km van Stadscentrum
Op ongeveer 4 km afstand naar Église Saint-Lambert biedt het B&B Le bruissement Bièvre paardrijden, skiën en fietsen voor gasten om actief te blijven.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
4.4 km van Alle4.4 km van Stadscentrum
Gasten kunnen hun dagen doorbrengen met ontspannen bij een seizoensgebonden buitenzwembad of aan kanoën, wandelen en paardrijden deelnemen, geregeld in het 2-sterren Auberge Le Vieux Moulin Poupehan.
Vanaf€ 147 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
2.7 km van Alle2.7 km van Stadscentrum
Het B&B Le Nid Doux Vresse-sur-Semois bevindt zich binnen 6 km afstand naar Agri-Musée en beschikt over een buitenzwembad.
Vanaf€ 106 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig26 beoordelingen
Kaart
6.7 km van Alle6.7 km van Stadscentrum
Dit hotel is gelegen op 5-minuten loopafstand van het centrum van Oizy en biedt een tuin, een flatscreen TV en een satelliet flat-screen.
Vanaf€ 124 /nachtSelecteren
Kaart
5.6 km van Alle5.6 km van Stadscentrum
Het Au Coeur Bion Bouillon is op 130 km van de luchthaven Brussel Zuid Charleroi en op 5 minuten wandelen van de Corbion Eglise bushalte.
Vanaf€ 208 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Alle

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Alle?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 7 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Alle. We raden Hotel Le Charme De La Semois als het beste hotel met een zonneterras, ledikanten en een bubbelbad, gelegen op 0,5 km van het stadscentrum.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Alle?

Hotel Fief De Liboichant beoordeeld met 5.8/10 is nog een goed hotel, dat gratis parkeren, kanoën en wandelen aanbiedt en €164 per nacht kost.

Welke hotels voor koppels in Alle zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel Le Charme De La Semois beoordeeld met 7.4/10, dat een zonneterras, ledikanten en een bubbelbad heeft. Het ligt op 3,7 km van Agri-Musée en kost ongeveer €216 per nacht.

Waar logeren in Alle?

Beste goedkope hotels in Alle

Hotel Le Charme De La Semois en Hotel Fief De Liboichant zijn leuke budgetvriendelijke hotels in Alle. Het 3-sterren Hotel Fief De Liboichant is een goedkope accommodatie, gelegen op 10 minuten lopen van het stadscentrum. Hotel Le Charme De La Semois is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Centre d'Interpretation d'Art, dat kamerprijzen vanaf €149 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Reizigers die Alle bezoeken, kunnen overwegen om in het centrum te blijven waar Hotel Le Charme De La Semois en Au Vieux Lavoir zich in de buurt van het stadscentrum bevinden. Hotel Le Charme De La Semois is een populaire accommodatie op circa 10 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten huishouden, ledikanten en kindermaaltijden aanbiedt.

U kunt overwegen om Hotel Le Charme De La Semois te boeken, het ligt op circa 850 meter van Ardois'alle en beschikt over huishouden, ledikanten en kindermaaltijden. Hotel Le Charme De La Semois heeft een gunstige ligging nabij het centrum en op loopafstand van 10 minuten van Ardois'alle.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Mensen die niet te veel geld willen uitgeven kunnen Au Vieux Lavoir boeken, want bij dit appartement zijn de gasten van harte welkom te verblijven voor €122 per nacht. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Au Vieux Lavoir op slechts 350 meter van het stadscentrum. Voor zakelijke of grote evenementen, denk aan het boeken van een kamer in Hotel Le Charme De La Semois in Alle, dat huishouden, ledikanten en kindermaaltijden heeft. Hotel Fief De Liboichant wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Alle, dat gratis parkeren, kanoën en wandelen biedt.

Meer zienMinder