Hotels in Tweng

Bekijk 11 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Tweng van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-11 van 11
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig104 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het particuliere Gell is gelegen op slechts 3 km afstand van Gurpitschegg, heeft een winter tuin samen met het uitzicht op de berg en biedt een bubbelbad en spatherapie aan.
Vanaf€ 122 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed9 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Twengerhof ligt in Tweng en op slechts 3 km afstand van Weisseneck en beschikt over saunafaciliteiten en een overdekt zwembad voor ontspanning van de gasten.
Vanaf€ 113 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Landhotel Postgut biedt prachtige locatie aan en beschikt over stoombaden, een kruidensauna en een infrarode cabine.
Vanaf€ 121 /nachtSelecteren
Accommodaties in de buurt van Tweng
Aparthotel
8.4
Geweldig102 beoordelingen
Kaart
10.4 km van Tweng10.4 km van Stadscentrum
Naar Speiereckbahn kan men gemakkelijk lopen, Speiereck-skilift ligt binnen 5 minuten wandelen ervan.
Vanaf€ 141 /nachtSelecteren
Bed & Breakfast
8.4
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
10.5 km van Tweng10.5 km van Stadscentrum
Gasten kunnen alpine skiën, fietsen en golf proberen in het Eckenhof Bed and Breakfast Sankt Michael im Lungau, dat op 4 km afstand van Schloss Moosham ligt.
Vanaf€ 142 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig31 beoordelingen
Kaart
8.5 km van Tweng8.5 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Lasshofer is gevestigd op 10 minuten rijden naar Grosseck-kabelbaan en binnen slechts 20 minuten loopafstand van Roberto Leonardi.
Vanaf€ 113 /nachtSelecteren
Bed & Breakfast
8.2
Geweldig16 beoordelingen
Kaart
9.0 km van Tweng9.0 km van Stadscentrum
Lungauer Landschaftsmuseum en Maria Pfarr Museum zijn respectievelijk op ongeveer 18 minuten wandelen en op ongeveer 4 km afstand van het huisdiervriendelijke Pension Zur Heiligen Krone gelegen.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig6 beoordelingen
Kaart
10.7 km van Tweng10.7 km van Stadscentrum
Het Gastehaus Schwaiger Sankt Michael im Lungau heeft 7 kamers met uitzicht op de berg en ligt binnen 4 km van de Burg Mauterndorf.
Vanaf€ 130 /nachtSelecteren
Kaart
8.4 km van Tweng8.4 km van Stadscentrum
Nog geen 25 minuten wandelen van Lift I kunnen gasten van het Hainererhof Mauterndorf verschillende activiteiten ondernemen, waaronder wandelen, skiën en fietsen.
Vanaf€ 139 /nachtSelecteren
Kaart
7.4 km van Tweng7.4 km van Stadscentrum
Het Speiereckhutte heeft 8 kamers met uitzicht op de berg en ligt binnen slechts 25 minuten van de Burg Mauterndorf.
Vanaf€ 130 /nachtSelecteren
Mesnerhaus & Gourmetrestaurant Mesnerhaus Mit 4 Hauben Hotel Mauterndorf
Hotel
Kaart
8.5 km van Tweng8.5 km van Stadscentrum
Vanaf€ 245 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Tweng

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Tweng?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Tweng om uit te kiezen. Hotel Gell, beoordeeld met 8.4/10 is het beste hotel met krantenservice, massage en een kindermenu, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Tweng?

Een van de beste goedkope hotels is Hotel Gell, beoordeeld met 8.4/10, dat €155 per nacht kost en krantenservice, massage en een kindermenu aanbiedt.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Tweng?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Landhotel Postgut, beoordeeld met 8.6/10, dat een wellnesscentrum, ledikanten en kindermaaltijden heeft. Het is op 250 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €216 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Tweng?

Op de basis van 12 beoordelingen van onze bezoekers zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om eruit te kiezen. Hotel Gell (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met krantenservice, massage en een kindermenu voor €155 per nacht. U kunt ook Landhotel Postgut (beoordeling: 8.6/10) voor ongeveer €216 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een wellnesscentrum, ledikanten en kindermaaltijden aan.

Waar logeren in Tweng?

Beste goedkope hotels in Tweng

Een bezoek aan Tweng hoeft geen fortuin te kosten wanneer u voor het budgethotel Hotel Twengerhof met een vanaf-prijs van €138 kiest. Om dicht bij het centrum van Tweng te verblijven kunt u voor Hotel Twengerhof kiezen, een uitstekend gewaardeerde budgetaccommodatie op 150 meter ervandaan. Gelegen nabij Burg Mauterndorf Hotel Twengerhof is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €138.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Hotels zoals Hotel Gell en Landhotel Postgut zijn uitstekende accommodatiemogelijkheden in het centrum van Tweng. Reizigers naar Tweng, die in een centraal gelegen gebied willen verblijven, kunnen kiezen voor Landhotel Postgut.

U kunt ook Landhotel Postgut eens proberen, het ligt dicht bij Gemeindeamt en biedt een solarium, een zonnedek en een wellnesscentrum. Gemeindeamt is een populaire attractie en als u het wilt bezoeken in Tweng, kunt u kiezen voor een verblijf in Landhotel Postgut met tarieven vanaf €169.

Luxe en boetiekaccommodatie in Tweng

Wilt u een luxe ervaring hebben, overweeg dan een verblijf bij Landhotel Postgut, het ligt in de buurt van Therme Amadé en beschikt over een solarium, een wellnesscentrum en een zonnedek.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Schmiedlehenalm is een betaalbaar appartement op 850 meter van Gamskarlift. Schmiedlehenalm is een B&B accommodatie op 10 minuten lopen van Edelweissbahn. Voor een gezinsvakantie kunt u terecht bij Hotel Gell, een kindvriendelijk hotel met een bubbelbad, een solarium en een wellnesscentrum. Hotel Gell is een geweldig resort voor reizigers naar Tweng die hun vakantie met een bubbelbad, een solarium en een wellnesscentrum willen doorbrengen.

Meer zienMinder