Hotels in Spiss

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Spiss van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.4
Geweldig81 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Altfinstermünz en Visnitzbahn zijn respectievelijk 15 minuten rijden en op nog geen 10 minuten rijden vanaf het 3-sterren Landhaus Paradies Samnaun gelegen.
Vanaf€ 184 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Spiss

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Spiss zijn de beste?

Het beste hotel in het centrum van Spiss is Landhaus Paradies, beoordeeld met 8.4/10, biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een spa-centrum aan.

Wat zijn de beste romantische hotels in Spiss?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Landhaus Paradies, beoordeeld met 8.4/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een spa-centrum heeft. Het is op 650 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €267 per nacht.

Welke hotels in Spiss zijn goed voor gezinnen?

Landhaus Paradies (beoordeling: 8.4/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een spa-centrum voor €267 per nacht.

Waar logeren in Spiss?

Beste goedkope hotels in Spiss

Gasthof Alpenrose, een 3-sterrenaccommodatie met een vanaf-prijs van €113, is nog één, zelfs goedkoper, alternatief. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Gasthof Alpenrose in het centrum van Spiss hebben. Apartment Piz Mundin - Six101 ligt op slechts een steenworp afstand van Alpenquell Hot Spring.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De eerste keer bezoekers van Spiss worden geadviseerd om bij een hotel in het stadscentrum te verblijven, bijvoorbeeld, bij Landhaus Paradies, of in een appartement zoals Haus Julia. Gasthof Alpenrose is nog één 3-sterren hotel in het stadscentrum dat tevens over gratis parkeren, een zonnedek en kanoën beschikt.

Als u gemakkelijk bij Widum wilt kunnen komen, kies dan voor een hotel in de buurt, bijvoorbeeld, Landhaus Paradies, gelegen op loopafstand van 10 minuten ervandaan. Kies een hotel in de buurt van Widum, zoals Landhaus Paradies met een kamerprijs van €237, dat op 10 minuten lopen is.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent om Spiss met uw gezin te bezoeken, kijk dan eens naar appartementen in het centrum van de stad, zoals Haus Julia of Apart Alpengluh'N. Reizigers die op zoek zijn naar een B&B vinden rust in Haus Julia, gelegen op 5 minuten lopen van het centrum van de stad. Bij Landhaus Paradies in Spiss kan het hele gezin een geweldige tijd hebben dankzij gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een spa-centrum. Landhaus Paradies is een populaire badplaats die ook gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een spa-centrum biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Spiss te hebben verkend.

Meer zienMinder