Hotels in Reifnitz

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Reifnitz van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig27 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Wörthersee en Componeerhuisje van Gustav Mahler zijn minder dan 3 km ervandaan en op slechts 4 km van het Garni Haus Am Wald.
Vanaf€ 116 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig45 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Pension Sonnengrund Reifnitz bevindt zich op ongeveer 15 minuten rijden van Kasteel van Maria Loretto en biedt een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 94 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig78 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Kasteel Hallegg ligt circa 15 minuten rijden van het huisdiervriendelijke Rosmann en Panorama Pyramidenkogel ligt op 25-minuten afstand van de accommodatie.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig47 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het Strandhotel Sille Reifnitz bevindt zich op minder dan 2 km rijden van Panorama Pyramidenkogel en beschikt over 20 kamers en een à la carte restaurant.
Vanaf€ 250 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig6 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
Vanaf dit hotel met een seizoensgebonden buitenzwembad is het ongeveer 25 minuten lopen naar het centrum van Reifnitz.
Vanaf€ 618 /nachtSelecteren
Charmantes Studio Am Worthersee ReifnitzPension
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Charmantes Studio Am Worthersee is op 25 km van de luchthaven Klagenfurt en op ongeveer 10 minuten loopafstand van de Reifnitz Seenstrasse bushalte.
Vanaf€ 127 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Reifnitz

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Reifnitz hebben een centrale locatie?

Kies uw perfecte hotel onder 3 aabiediengen in het centrum van Reifnitz. We raden Strandhotel Sille als het beste hotel met een zonnedek, kindermaaltijden en een businesscentrum, gelegen op 0,1 km van het stadscentrum.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Reifnitz?

U kunt ook Hotel Rosmann (beoordeling: 7.4/10) voor ongeveer €135 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis pendeldienst, huishouden en duiken aan.

Waar logeren in Reifnitz?

Beste goedkope hotels in Reifnitz

Holiday Flats Seehaus Gaby Maria Worth Am Worthersee - Okt01013-Syb is perfect voor rugzaktoeristen of mensen die niet al te hoog budget hebben voor het bezoek van Reifnitz. Holiday Flats Seehaus Gaby Maria Worth Am Worthersee - Okt01013-Syc is een betaalbare keuze die u binnen 10 minuten lopen van het centrum brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u een reis naar Reifnitz aan het plannen, overweeg dan het verblijf bij een van de 3 hotels in het centrum van de stad, bijvoorbeeld, bij Hotel Esplanade. Heeft u interesse in het proeven van de Europese, internationale, Oostenrijkse en Duitse keuken, dan kunt u het beste voor een hotel naast Schmankerl Stub\u2019n kiezen, bijvoorbeeld, Hotel Rosmann dat tevens op circa 750 meter van het centrum van Reifnitz ligt.

Om de vele attracties van Reifnitz te kunnen waarnemen, logeer bij Fruhstuckspension Safronhof gelegen op afstand van ongeveer 15 minuten lopen van Gemeindebücherei, Keutschach en 10 minuten lopen van het stadscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent een reis naar Reifnitz te maken, overweeg dan een verblijf in het centrum van de stad in appartementen zoals Holiday Flats Seehaus Gaby Maria Worth Am Worthersee - Okt01013-Sya of Villa Komposch. B&B's in Reifnitz zijn onder andere Pension Sonnengrund en Seehaus Gaby. Bezoekers van Reifnitz die met het hele gezin reizen, zullen wellicht in hotels zoals Strandhotel Sille geïnteresseerd zijn, aangezien het inclusief gratis parkeren, een zonnedek en mini-golf aangeboden wordt.

Meer zienMinder