Hotels in Purbach am Neusiedlersee

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Purbach am Neusiedlersee van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Gasten kunnen genieten van een buffet ontbijt en genieten van een bezoek aan het Seebad Breitenbrunn, dat zich op op afstand van circa 4 km van het prettige 4-sterren Herberge An Der Nikolauszeche Purbach am Neusiedlersee bevindt.
Vanaf€ 187 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig75 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Gelegen op 15-minuten afstand van Der Purbacher Tuerke heeft het Storchencamp Gastehaus Purbach Purbach am Neusiedlersee 26 kamers.
Vanaf€ 112 /nachtSelecteren
Gut PurbachPension
9.2
Perfect3 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Gut Purbach, gelegen op slechts 5 minuten lopen naar Pestsaule Purbach am Neusiedler See, heeft een à la carte restaurant dat Oostenrijkse gerechten serveert.
Vanaf€ 224 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig25 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Hotel & Restaurant Braunstein - Pauli'S Stuben Purbach am Neusiedlersee ligt op nog geen 10 minuten rijden van Wandern mit Lamas en beschikt over een terras en een golfbaan.
Vanaf€ 123 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig16 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het Pension Seeblick Purbach biedt een terras en een gemeenschappelijke salon aan en ligt op loopafstand van 10 minuten van Pestsaule Purbach am Neusiedler See, evenals binnen slechts 10 minuten lopen van Der Purbacher Tuerke.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
Gastehaus Samira Hotel Purbach am NeusiedlerseePension
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Het Gastehaus Samira Purbach am Neusiedlersee bevindt zich maar 10 minuten met de auto weg van Wandern mit Lamas en biedt een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
Pur-Inn Das Gastehaus Purbach am NeusiedlerseeBed & Breakfast
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 144 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Purbach am Neusiedlersee

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Purbach am Neusiedlersee?

Selecteer uw perfecte hotel onder 4 aabiediengen in het centrum van Purbach am Neusiedlersee. Het beste hotel in het centrum van Purbach am Neusiedlersee is Herberge An Der Nikolauszeche, beoordeeld met 8.6/10, biedt gratis prive parkeerplaatsen, een waterpark en windsurfen aan.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Purbach am Neusiedlersee?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Herberge An Der Nikolauszeche, beoordeeld met 8.6/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, een waterpark en windsurfen heeft. Het is op 500 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €171 per nacht.

Wat zijn de populairste accommodaties in Purbach am Neusiedlersee naast Kellergasse Purbach?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersStorchencamp Gastehaus Purbach (beoordeling: 7.2/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, wandelen en tafeltennis aan en ligt op 10 minuten lopen van Kellergasse Purbach.

Waar logeren in Purbach am Neusiedlersee?

Beste goedkope hotels in Purbach am Neusiedlersee

Voor goedkopere of meer budgetvriendelijke accommodaties in Purbach am Neusiedlersee, een optie om te overwegen is Hotel & Restaurant Braunstein - Pauli'S Stuben, die over gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een kindermenu, evenals een perfecte locatie op loopafstand van Little Bangkok beschikt. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Hotel & Restaurant Braunstein - Pauli'S Stuben in het centrum van Purbach am Neusiedlersee hebben. Hotel & Restaurant Braunstein - Pauli'S Stuben is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 3,1 km van Thenau Nature Reserve.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Reizigers die de voorkeur geven aan een verblijf in het centrum van de stad moeten Hotel & Restaurant Braunstein - Pauli'S Stuben en Herberge An Der Nikolauszeche bezoeken, die op 5 en 5 minuten lopen van het stadscentrum liggen. Reizigers naar Purbach am Neusiedlersee, die in een centraal gelegen gebied willen verblijven, kunnen kiezen voor Herberge An Der Nikolauszeche.

Als u bij Herberge An Der Nikolauszeche verblijft, bent u op 5 minuten lopen van Kellergasse Purbach en op 0,4 km van het stadscentrum. Haus Bodenzeile ligt in Purbach am Neusiedlersee en bevindt zich op 450 meter van Kellergasse Purbach.

Luxe en boetiekaccommodatie in Purbach am Neusiedlersee

Voor een luxe verblijf in Purbach am Neusiedlersee maakt u een reservering bij Herberge An Der Nikolauszeche voorzien van gratis prive parkeerplaatsen, een waterpark en windsurfen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Gastehaus Doris is een comfortabel appartement in het centrum van Purbach am Neusiedlersee, dat is een geweldige keuze voor degenen die de voorkeur aan een huiselijke sfeer en de voordelen van de centrale ligging geven. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Gastehaus Doris op slechts 750 meter van het stadscentrum. Hotel & Restaurant Braunstein - Pauli'S Stuben is een goede accommodatiegelegenheid voor de zakenreizigers in Purbach am Neusiedlersee, aangezien er gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een kindermenu beschikbaar zijn. Herberge An Der Nikolauszeche is een populaire badplaats die ook gratis prive parkeerplaatsen, een waterpark en windsurfen biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Purbach am Neusiedlersee te hebben verkend.

Meer zienMinder