Hotels in Kirchbach (Carinthia)

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Kirchbach (Carinthia) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
9.0
Perfect10 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Gasthof-Pension Golob Kirchbach, gelegen op ongeveer 10 minuten met de auto van Hochwipfel, beschikt over 9 kamers, een spa-centrum en biljart.
Vanaf€ 152 /nachtSelecteren
Kaart
1.0 km van Stadscentrum
Het Haus Fischer Nassfeldblick Kirchbach is op 105 km van de luchthaven Klagenfurt en minuten van de Tressdorf im Gailtal Ort bushalte.
Vanaf€ 109 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Kirchbach (Carinthia)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke centraal gelegen hotels in Kirchbach (Carinthia) zijn de beste?

We raden Schlosscafe Kirchbach als het beste hotel met gratis parkeren en fietsen, gelegen op 0,3 km van het stadscentrum.

Welke goedkope hotels in Kirchbach (Carinthia) zijn de beste?

Meer dan 28 beoordelingen van reizigers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Kirchbach (Carinthia) te kiezen. Hotel Restaurant Marienhof beoordeeld met 8.2/10 is nog een goed hotel, dat een sportschool en een zwembad aanbiedt en €95 per nacht kost.

Wat zijn de beste romantische hotels in Kirchbach (Carinthia)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Hotel Restaurant Marienhof beoordeeld met 8.2/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een sportschool en een zwembad aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €95 per nacht boeken.

Waar logeren in Kirchbach (Carinthia)?

Beste goedkope hotels in Kirchbach (Carinthia)

Als u over niet al te groot budget voor vakantie in Kirchbach (Carinthia) beschikt, dan verdient het 3-sterren Schlosscafe Kirchbach in Kirchbach (Carinthia) zeker uw aandacht. Om dicht bij het centrum van Kirchbach (Carinthia) te verblijven kunt u voor Schlosscafe Kirchbach kiezen, een uitstekend gewaardeerde budgetaccommodatie op 450 meter ervandaan. Schlosscafe Kirchbach is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Drautalperle, dat kamerprijzen vanaf €87 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als het de eerste keer is dat u Kirchbach (Carinthia) bezoekt, kunt u misschien op een centrale locatie verblijven, zoals Gasthof-Pension Golob of Schlosscafe Kirchbach. Schlosscafe Kirchbach in het centrum van Kirchbach (Carinthia) is een gemakkelijk bereikbaar accommodatie en tevens een ideale uitvalbasis voor het verkennen van de stad.

Als u liever de stad verkent, verblijf dan bij Gasthof-Pension Golob, want het biedt de nabijheid van Gailtal Bauer, gelegen op 200 meter van het stadscentrum van Kirchbach (Carinthia). Wanneer u een kamer bij Gasthof-Pension Golob of Schlosscafe Kirchbach boekt, bent u binnen 10 minuten lopen bij Gailtal Bauer.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Degenen die op zoek zijn naar gezellige appartementen in Kirchbach (Carinthia) moeten eens kijken naar Villa Hubertus - een andere goede optie in de buurt van Gailtal Bauer. U kunt ook voor het comfortabele Ferienwohnungen Themessl gaan, daar treft u onder andere gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en wandelen. Als u in Kirchbach (Carinthia) voor zaken bent, kunt u het beste bij Gasthof-Pension Golob verblijven, een zakenhotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en sneeuwskiën. Gasthof-Pension Golob is een populair resort met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en sneeuwskiën voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder