Hotels in Iselsberg

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Iselsberg van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.2
Geweldig94 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Fruhstuckspension Alpenrose Bed & Breakfast ligt in het centrum van Iselsberg en biedt snelle toegang tot de Drauradweg 4 km verderop.
Vanaf€ 41 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Iselsberg

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Iselsberg hebben een centrale locatie?

Fruhstuckspension Alpenrose, gelegen in het centrum van Iselsberg, beoordeeld met 9.2/10, biedt wi-fi en een balkon samen met uitstekende service aan.

Welke goedkope hotels in Iselsberg zijn de beste?

Een van de beste goedkope hotels is Fruhstuckspension Alpenrose, beoordeeld met 9.2/10, dat €92 per nacht kost en gratis parkeren, een zonnedek en huishouden aanbiedt.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Iselsberg?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze gasten is Fruhstuckspension Alpenrose (beoordeling: 9.2/10). Het ligt op 4,1 km van Wartschenbrunnbahn en biedt wi-fi en een balkon in de kamers voor ongeveer €92 per nacht aan.

Waar logeren in Iselsberg?

Beste goedkope hotels in Iselsberg

Zoekt u een budgetaccommodatie, overweeg dan een verblijf bij Bergadler, een betaalbaar appartement voor 74€ per overnachting. Ferienwohnung Suntinger is een charmante keuze met betaalbare tarieven rond 86€ per nacht en een gunstige locatie nabij Aguntum.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het centrum van Iselsberg vindt u een groot aantal uitstekend beoordeelde hotels, waaronder Hotel Der Molltaler, dat een 3-sterren verblijf biedt en met een finse sauna, gratis prive parkeerplaatsen en een spa-centrum wordt aangeboden.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u Iselsberg bezoekt met uw gezin, selecteer dan een gezellig appartement in het centrum van de stad, zoals Ferienhaus Sporer. Iselsberg heeft 4 B&B aanbiedingen, waaronder Ferienwohnungen Bergart en Krauterhaus Eder waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten. Veganer Gasthof Zum Ederplan is een populaire badplaats die ook gratis parkeren, een golfbaan en een zonnedek biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Iselsberg te hebben verkend.

Meer zienMinder