Hotels in Gmund (Lower Austria)

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Gmund (Lower Austria) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig63 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Blockheide-Gmund Nature Park ligt ongeveer 16 minuten te voet van het huisdiervriendelijke Pension Zum Meridianstein en Grosser Harabruckteich ligt op 10 minuten wandelafstand van de accommodatie.
Vanaf€ 83 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig60 beoordelingen
Tourismusburo en Kreuzbichlkirche zijn op wandelafstand van ongeveer 10 minuten ervandaan en op sechts 10 minuten te voet van het Hotel & Restaurant Stern Gmund.
Vanaf€ 174 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig61 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
In het 2-sterren FairSleep Avia Motel Gmünd Gmund, alleen 20 minuten lopen van Grosser Harabruckteich, kunt u dineren in een à la carte restaurant en Oostenrijkse gerechten.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig104 beoordelingen
Kaart
1.7 km van Stadscentrum
Het gezinsvriendelijke Sole-Felsen-Bad ligt op ongeveer 2 km rijden van Blockheide-Gmund Nature Park en beschikt over een wellnesscentrum, die een kapper en spabehandelingen aanbieden.
Vanaf€ 291 /nachtSelecteren
Residenz RoyalAparthotel
8.2
Geweldig35 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Er zijn kamers met uitzicht op de stad en het hotel ligt dicht bij Czech Peasant & Emigration Museum.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig11 beoordelingen
Kaart
3.9 km van Stadscentrum
Het Gertis Blumenhof Privatzimmer, Ferienwohnung is op 105 km van de luchthaven Linz en op slechts 550 meter van de Dietmanns bei Gmund Edelholzstrasse bushalte.
Vanaf€ 105 /nachtSelecteren
Ferienwohnung SolebadPension
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Deze accommodatie ligt naast Waldviertelbahn en binnen 5 minuten rijden van HaiHang Shopping en biedt sportactiviteiten zoals wandelen, paardrijden en bowlen in de omgeving.
Vanaf€ 140 /nachtSelecteren
Privatzimmer An Der Buffelweide Gmund Pension
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Rocking stone near Blockheide observation tower is ongeveer 5 minuten wandelen ervandaan, terwijl Waldviertelbahn ongeveer 20 minuten wandelen ervan ligt.
Vanaf€ 109 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Gmund (Lower Austria)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Gmund (Lower Austria) zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 15 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Gmund (Lower Austria). Pension Zum Meridianstein, gelegen op 0,7 km van het stadscentrum, biedt gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en wandelen ter plaatse aan.

Welke top hotels in Gmund (Lower Austria) zijn goedkoop?

Een van de beste goedkope hotels is Pension Zum Meridianstein, beoordeeld met 8.0/10, dat €56 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en wandelen aanbiedt.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Gmund (Lower Austria)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 9 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Pension Zum Meridianstein, beoordeeld met 8.0/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, ledikanten en wandelen heeft. Het is op 850 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €56 per nacht.

Welke hotels in Gmund (Lower Austria) zijn goed voor gezinnen?

Hotel Sole-Felsen-Bad (beoordeling: 8.6/10): een familiehotel met een zonneterras, een spa-centrum en massage voor €261 per nacht.

Welke hotels in Gmund (Lower Austria) naast Waldviertelbahn zijn de beste?

U kunt bij Hotel Sole-Felsen-Bad, beoordeeld met 8.6/10, een 4-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van Waldviertelbahn. Het biedt een zonneterras, een spa-centrum en massage aan.

Waar logeren in Gmund (Lower Austria)?

Beste goedkope hotels in Gmund (Lower Austria)

Overweeg een verblijf in het 3-sterren Fairsleep Avia Motel Gmund als u op een budget reist maar graag van gratis parkeren en wandelen wilt kunnen genieten.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u op zoek naar wat meer privacy, dan is een appartement zoals Pension Zum Meridianstein een goede accommodatiegelegenheid in het centrum van Gmund (Lower Austria), tevens beschikt het over gratis parkeren, wandelen en fietsen. Het gelegen nabij Glas- en steenmuseum Ferienwohnung Schloss Gmund is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Als u meer wilt weten over de attracties van Gmund (Lower Austria), kies dan voor Romantik Hotel Goldener Stern bij Glas- en steenmuseum. U kunt proberen het tegenover Glas- en steenmuseum gelegen Residenz Royal, dat tevens gratis prive parkeerplaatsen, een zonterras en skiën heeft.

Luxe en boetiekaccommodatie in Gmund (Lower Austria)

Kurhotel Leonardo is een weelderig 4-sterren hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonterras en een binnenzwembad.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u op zoek naar een comfortabel resort hotel in Gmund (Lower Austria) bent, overweeg dan Hotel Sole-Felsen-Bad, dat ook op 15 minuten loopafstand van Schlosspark ligt.

Meer zienMinder