Hotels in Finkenstein am Faaker See

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Finkenstein am Faaker See van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig105 beoordelingen
Kaart
5.4 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Finkensteiner Hof ligt op 7 km afstand van Sint-Jacobskerk en heeft 34 kamers en beschikt over saunafaciliteiten en een buitenzwembad.
Vanaf€ 135 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig62 beoordelingen
Kaart
10.4 km van Stadscentrum
Met 9, een gemeenschappelijke salon en een tuin is deze accommodatie op 5 minuten rijden van Riegersdorfer Kapelle in Finkenstein am Faaker See.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig55 beoordelingen
Het particuliere Baumgartnerhof Finkenstein am Faaker See bevindt zich op afstand van circa 4 km van Faaker See en biedt 6 kamers met een panoramisch uitzicht.
Vanaf€ 126 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig43 beoordelingen
Kaart
5.3 km van Stadscentrum
Faaker See ligt 4 km verwijderd van het 3-sterren Gasthof Feichter Finkenstein am Faaker See en Kärntentherme ligt op ongeveer 4 km afstand van de accommodatie.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Finkenstein am Faaker See

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke goedkope hotels in Finkenstein am Faaker See zijn de populairste?

Fremdenzimmer& Appartementhaus Blassnig beoordeeld met 7.4/10 is geweldig voor uw goedkoop verblijf in Finkenstein am Faaker See. Deze accommodatie heeft sneeuwskiën, wandelen en paardrijden.

Welke hotels voor koppels in Finkenstein am Faaker See zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Finkensteiner Hof beoordeeld met 8.4/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat huishouden, wandelen en een verwarmd zwembad aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €132 per nacht boeken.

Welke hotels in Finkenstein am Faaker See zijn goed voor gezinnen?

Fremdenzimmer& Appartementhaus Blassnig (beoordeling: 7.4/10): een familiehotel met sneeuwskiën, wandelen en paardrijden voor €82 per nacht. U kunt ook Hotel Baumgartnerhof (beoordeling: 7.6/10) voor ongeveer €120 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt paardrijden, mini-golf en fietsen aan.

Waar logeren in Finkenstein am Faaker See?

Beste goedkope hotels in Finkenstein am Faaker See

Budgetreizigers kunnen bij Finkensteiner Hof verblijven, waar tevens huishouden, wandelen en een verwarmd zwembad worden aangeboden. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Finkensteiner Hof in het centrum van Finkenstein am Faaker See hebben. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Stadsmuseum, zoals het voordelige Finkensteiner Hof met de prijs vanaf €111.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Ferienwohnung Auf Einem Richtigen Bauernhof is een goedkoop appartement met speelzaal, wandelen en paardrijden, gelegen in het hart van Finkenstein am Faaker See. Vintage House am Faaker Seebach biedt een gezellige B&B-stijl accommodatie, compleet met badminton, bowlen en mini-golf. Bent u in de stad voor zaken, reserveer dan een kamer in Finkensteiner Hof, een 3-sterren hotel met huishouden, wandelen en een verwarmd zwembad. Voor de recreanten zijn er 3 hotels in Finkenstein am Faaker See, Finkensteiner Hof of Fremdenzimmer& Appartementhaus Blassnig zijn onder hen.

Meer zienMinder