Hotels in Kingscliff

Bekijk 15 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Kingscliff van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-15 van 15
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig82 beoordelingen
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Mantra On Salt Beach ligt 6 van een prachtig strand en biedt Australische specialiteiten geserveerd in een Amerikaans restaurant.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig28 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Paradiso Resort By Kingscliff Accommodation heeft een geweldige ligging op slechts 5 km afstand van byronbay.com PTY LTD en beschikt over saunafaciliteiten en een buitenzwembad.
Vanaf€ 128 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig78 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Jack Julius Park bevindt zich op een 12loopafstand van het typische Peppers Salt Resort&Spa Kingscliff.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig53 beoordelingen
Kaart
4.4 km van Stadscentrum
Het Oaks Casuarina Santai bevindt zich op 15 loopafstand van South Kingscliff Beach en biedt een behandelkamer, een bubbelbad en een buitenzwembad aan.
Vanaf€ 156 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig68 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum
Het 4-sterren Blue Water, Dreamtime Beach Motel Kingscliff bevindt zich in de Kingscliff Beach wijk van Kingscliff en biedt 18 kamers en een buitenzwembad.
Vanaf€ 92 /nachtSelecteren
Sunrise Cove Holiday Apartments By Kingscliff AccommodationAparthotel
8.4
Geweldig19 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Gasten zullen genieten van een buitenzwembad en 17 kamers, tijdens een verblijf in het 4-sterren Sunrise Cove Holiday Apartments By Kingscliff Accommodation met locatie lopen van Byron Bay.
Vanaf€ 118 /nachtSelecteren
Cotton Beach Resort - Tweed Coast HolidaysResort
8.2
Geweldig12 beoordelingen
Kaart
6.2 km van Stadscentrum
Het Cotton Beach Resort - Tweed Coast Holidays Kingscliff, genesteld minuten rijden van Gold Coast, beschikt over een verwarmd zwembad en 15 kamers, plus het ligt ongeveer 13 minuten van Bogangar Beach.
Vanaf€ 303 /nachtSelecteren
Luxury Salt Village Apartments - Holiday Management KingscliffAparthotel
8.6
Geweldig6 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Het Luxury Salt Village Apartments - Holiday Management Kingscliff heeft een buitenzwembad en 47 kamers en is gelegen op loopafstand van 25 minuten van het Lions Park.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
Peppers Salt Resort & Spa - Lagoon Pool Access 2 Bedroom Spa SuiteHotel
Kaart
2.2 km van Stadscentrum
De gasten van het Peppers Salt Resort & Spa - Lagoon Pool Access 2 Bedroom Spa Suite Kingscliff kunnen afkoelen in een buitenzwembad of gebruik maken van een bubbelbad en een buitenzwembad om pure ontspanning te voelen.
Vanaf€ 210 /nachtSelecteren
Resort & Spa 2306/07 Ocean Glimpses KingscliffResort
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Het Resort & Spa 2306/07 Ocean Glimpses Kingscliff ligt op slechts 50 meter naar South Kingscliff Beach en biedt gasten een zwembad.
Selecteren
Resort Apartment 8224 KingscliffResort
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Het hotel heeft een zwembad en ligt in de buurt van Ohana Beach House die een bezoek waard is.
Selecteren
Peppers Bale Luxury Beach Accommodation Kingscliff - Privately LetAparthotel
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Het strand Peppers Bale Luxury Beach Accommodation Kingscliff - Privately Let, met uitzicht op de tuin, ligt op slechts 10 wandelafstand van de Salt Village en biedt een bubbelbad, een terras en een speelgedeelte aan.
Vanaf€ 277 /nachtSelecteren
Salt - 2Brm Apartment With Spa Bath And Ocean ViewsResort
Kaart
2.5 km van Stadscentrum
Dit hotel ligt vlak bij Salt Village en op 2,9 km van Casuarina Beach. Het beschikt over een tennisveld en een golfbaan.
Vanaf€ 294 /nachtSelecteren
Peppers 2Bed Aparthotel KingscliffAparthotel
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
De Ohana Beach House is 9 minuten lopen ervandaan, terwijl de Salt Village 7 minuten lopen ervan ligt.
Selecteren
Salt 1Brm Apartment With Spa Bath And Ocean Views KingscliffResort
Kaart
2.5 km van Stadscentrum
De gasten van deze accommodatie, voorzien van een zwembad, kunnen genieten van zeezichten en ook van Australische keuken.
Selecteren

FAQ over hotels in Kingscliff

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Kingscliff hebben een centrale ligging?

Onze gasten vinden Paradiso Resort, beoordeeld met 7.8/10, leuk. Het heeft conciërgeservice, een wellnesscentrum en een bubbelbad en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Kingscliff?

Een van de beste goedkope hotels is Blue Water Motel, beoordeeld met 7.8/10, dat €193 per nacht kost en gratis parkeren, een zonneterras en snorkelen aanbiedt.

Welke 5-sterrenhotels in Kingscliff zou je aanbevelen?

Het beste is Peppers Salt Resort&Spa beoordeeld met 8.4/10 voor €169 per nacht met stoombaden, een stomerij en tennis.

Welke hotels voor koppels in Kingscliff zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 13 aanbiedingen voor koppels. Bekijk The Seaside Guesthouse beoordeeld met 8.0/10, dat 24-uurs receptie, een stomerij en een vergaderruimte heeft. Het ligt op 4,5 km van Minjungbal Aboriginal Cultural Centre en kost ongeveer €193 per nacht. Mantra On Salt Beach met beoordeling 7.6/10 is ook een goede 4-sterrenaccommodatie voor koppels, die fitnesslessen, een fitnesscentrum en een oefenzaal aanbiedt, en een wasserij, conciërgeservice en fietsverhuur verleent. U kunt deze accommodatie in Kingscliff voor ongeveer €145 per nacht reserveren. Andere top opties zijn Blue Water Motel, Oaks Casuarina Santai Resort en Cotton Beach Resort - Tweed Coast Holidays.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Kingscliff?

Als u op zoek bent naar een familiehotel, vindt u 4 aanbiedingen in Kingscliff. Oaks Casuarina Santai Resort (beoordeling: 7.8/10) biedt een golfbaan, een zonnedek en paardrijden aan. Het ligt 3 km van Cudgen Lake. Gasten kunnen van Australische keuken bij The Crafty Cow restaurant genieten. U kunt ook Mantra On Salt Beach (beoordeling: 7.6/10) voor ongeveer €145 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een stomerij, een wellnesscentrum en printers aan.

Welke hotels in Kingscliff naast Lions Park zijn de beste?

U kunt bij Sunrise Cove Holiday Apartments, beoordeeld met 8.2/10, een 4-sterrenhotel boeken. Het ligt op 5 minuten lopen van Lions Park. Het biedt een zonneterras, 24-uurs receptie en speelgoed aan.

Wat zijn de beste accommodaties in Kingscliff met buitenzwembadden?

Volgen 178 beoordelingen zijn er 9 hotels met buitenzwembadden in Kingscliff. Misschien vindt u Mantra On Salt Beach beoordeeld met 7.6/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €145 per nacht. Bekijk andere accommodaties: Blue Water Motel, Peppers Salt Resort&Spa en Sunrise Cove Holiday Apartments.

Waar logeren in Kingscliff?

Beste goedkope hotels in Kingscliff

Voor de budgetreiziger is Blue Water Motel in Kingscliff een goede keuze. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Blue Water Motel in het centrum van Kingscliff hebben. Gelegen nabij Jack Julius Park Blue Water Motel is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €193. Als u op zoek bent naar redelijk geprijsde hotels die u een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden, dan is Blue Water Motel in de Kingscliff Beach wijk een uitstekende keuze.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wie een hotel dichtbij het drukke centrum van Kingscliff zoekt kan een blik werpen op Sunrise Cove Holiday Apartments of Paradiso Resort met de vanaf-prijzen van €288 en €430 respectievelijk. Sunrise Cove Holiday Apartments en Paradiso Resort behoren tot de hotels, gelegen in de buurt van het centrum van Kingscliff. In de Kingscliff Beach wijk vindt u Paradiso Resort met conciërgeservice, een wellnesscentrum en een bubbelbad. Een andere mogelijkheid is een 3-sterren Blue Water Motel in de Kingscliff Beach wijk met gratis parkeren, een zonneterras en snorkelen.

Als u bij Sunrise Cove Holiday Apartments verblijft, bent u op 5 minuten lopen van Lions Park en op 0,8 km van het stadscentrum. Heritage Pines Apartment 1 ligt in Kingscliff en bevindt zich op 700 meter van Lions Park.

Luxe en boetiekaccommodatie in Kingscliff

Mantra On Salt Beach is een 4-sterrenaccommodatie met een stomerij, een wellnesscentrum en printers. Het 5-sterren Peppers Salt Resort&Spa is een uitstekend ketenhotel met stoombaden, een stomerij en tennis.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Er zijn 68 budgetappartementen zoals Drift Apartments - Tweed Coast Holidays voor gepassioneerde reizigers. Er zijn in Kingscliff 150 B&B's beschikbaar, waaronder Drift Apartments - Tweed Coast Holidays en Heritage Pines Apartment 1. Oaks Casuarina Santai Resort is een gezins-georiënteerd hotel met een golfbaan, een zonnedek en paardrijden. Gasten van Kingscliff kunnen overwegen een verblijf bij één van de 11 resorts, bijvoorbeeld, bij Sunrise Cove Holiday Apartments met uitzichten over de rivier, dat tevens een zonneterras, 24-uurs receptie en speelgoed biedt.

Meer zienMinder