Hotels in Huskisson

Bekijk 11 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Huskisson van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-11 van 11
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig132 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Gelegen naast Jervis Bay Kayak & Paddlesports Co, een resort is op amper 5 minuten wandelen vanaf Nationaal park Jervis Bay.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig85 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het perfecte Jervis Bay Motel Huskisson is genesteld binnen nog geen 5 minuten wandelen van Nationaal park Jervis Bay en beschikt over 20 kamers en een zwembad.
Vanaf€ 126 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig51 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het is gelegen in een toeristisch gebied van Huskisson, 2 km afstand naar Jervis Bay Maritime Museum.
Vanaf€ 112 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig41 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Huskisson biedt een seizoensgebonden buitenzwembad aan en is binnen 5 minuten lopen vanaf Husky Ferry gelegen.
Vanaf€ 122 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig32 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Jervis Bay Kayak & Paddlesports Co en Jervis Bay Maritime Museum zijn respectievelijk grofweg 7 minuten wandelen en ongeveer 25 minuten wandelafstand van het 3-sterren Holiday Motel Cabins Huskisson gelegen.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig60 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het erfgoed Beach Motel, met een centrale ligging op circa 300 meter verwijderd van Huskisson Carnival, heeft in totaal 36 kamers en beschikt over de recreatieve voorzieningen van het hotel en een tuin.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig11 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Beach Resort ligt binnen een 17-minuut wandelafstand van White Sands Park en beschikt over diverse recreatiemogelijkheden en BBQ-voorzieningen.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig14 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Ceespray - Accommodation In Huskisson - Jervis Bay heeft een privé tuin en ligt op een rustige locatie op binnen 5 minuten van Huskisson Carnival.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
Worrowing Jervis BayResort
7.8
Heel goed9 beoordelingen
Kaart
5.7 km van Stadscentrum
Het strand Worrowing Jervis Bay ligt in het hartje van Huskisson op circa 7 km van het Jervis Bay Maritime Museum.
Vanaf€ 286 /nachtSelecteren
Jervis Bay Getaways Hotel HuskissonHotel
Kaart
5.6 km van Stadscentrum
Selecteren
The Beach Studio HuskissonPension
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Huskisson Beach en Nelsons Beach zijn respectievelijk rond 10 minuten lopen ervandaan en op nog geen 4 km afstand van het Beach Studio gelegen.
Vanaf€ 194 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Huskisson

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Huskisson hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 80 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Huskisson. Jervis Bay Motel, gelegen in het centrum van Huskisson, beoordeeld met 8.2/10, biedt airconditioning, een balkon en een keukentje samen met geweldige service aan. Beach Motel met beoordeling 7.4/10 en Beach Bed And Breakfast, beoordeeld met 7.4/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke top hotels in Huskisson zijn goedkoop?

Meer dan 63 beoordelingen van klanten van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Huskisson te selecteren. Een van de beste goedkope hotels is Beach Motel, beoordeeld met 7.4/10, dat €305 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, duiken en kanoën aanbiedt. Bayside Resort, dat €122 per nacht kost, is een andere goede optie voor gratis prive parkeerplaatsen, duiken en kanoën met beoordeling 7.6/10. Het ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Wat zijn de beste romantische hotels in Huskisson?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze klanten is Jervis Bay Motel (beoordeling: 8.2/10). Het ligt op 5 km van Nelsons Beach en biedt airconditioning, een balkon en een keukentje in de kamers voor ongeveer €177 per nacht aan. Bekijk andere geschikte accommodaties — Dolphin Sands Jervis Bay, Beach Resort en Bowen Street B&B.

Welke hotels in Huskisson zijn goed voor gezinnen?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te selecteren. Jervis Bay Motel (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en huishouden voor €177 per nacht. U kunt ook Beach Motel (beoordeling: 7.4/10) voor ongeveer €305 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, duiken en kanoën aan.

Welke hotels in Huskisson vlakbij Moona Moona creek zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klanten Beach Bed And Breakfast (beoordeling: 7.4/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en een bubbelbad aan en ligt op 10 minuten lopen van Moona Moona creek. U kunt ook Bayside Resort met beoordeling 7.6/10 voor ongeveer €122 per nacht. Het ligt op 1 km van de bezienswaardigheid en biedt wekdienst en strijken aan.

Welke hotels in Huskisson met buitenzwembadden zijn de beste?

Meer dan 62 beoordeling van klanten van iBooked.nl helpen u om de beste accommodatie in Huskisson te selecteren. Misschien vindt u Jervis Bay Motel beoordeeld met 8.2/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €177 per nacht.

Waar logeren in Huskisson?

Beste goedkope hotels in Huskisson

Een budgetlogement vindt u bij Huskisson Beach Motel voor 117€ per nacht of bij Sundowner Huskisson Bayside Motel, dat 97€ per overnachting in rekening brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De natuurliefhebbers, die voor Huskisson Bed And Breakfast met de prijs van 164€ hebben gekozen, zullen het ongetwijfeld leuk vinden dat ze dicht bij parken en een nationaal park verblijven. Het gelegen nabij Huskisson Carnival Quelle Vue Huskisson is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Huskisson

Bayreach 1 is een charmante keuze die op slechts 10 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 148€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor een gezinsvakantie kunt u terecht bij Anglesea Lodge, een kindvriendelijk hotel met een patio, een seizoensgebonden buitenzwembad en duiken. Voor een ontspannen vakantie kunt u een resort hotel in de buurt van Jervis Bay Maritime Museum boeken, zoals Huskisson Holiday Motel Cabins of Huskisson Beach Bed And Breakfast.

Meer zienMinder