Hotels in Clifton Beach

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Clifton Beach van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig61 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het moderne Agincourt Beachfront biedt buitenzwembad hele jaar geopend en een tropische tuin op het terrein en ligt slechts 10 minuten rijafstand van Crocodile Park Reserve Cairns.
Vanaf€ 182 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig60 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het South Pacific Bed & Breakfast is binnen 5 minuten lopen naar Palm Cove en beschikt over een tropische tuin.
Vanaf€ 106 /nachtSelecteren
Clifton Sands Holiday UnitsAparthotel
8.6
Geweldig32 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
De kamers van het Clifton Sands Holiday Units Aparthotel kijken uit op de zee en er is ook een buitenzwembad op het terrein.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
Argosy On The BeachAparthotel
8.8
Geweldig11 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Terwijl het Argosy On The Beach Aparthotel Clifton Beach zich in een residentieel gedeelte van Clifton Beach bevindt, helpen saunafaciliteiten en een buitenzwembad om ter plaatse te ontspannen en tot rust te komen.
Vanaf€ 139 /nachtSelecteren
Villa Beach Palm Cove Clifton BeachAparthotel
8.8
Geweldig8 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Villa Beach Palm Cove Clifton Beach is 20 lopen van Cairns Tropical Zoo te vinden en biedt 6 kamers, een bubbelbad en een buitenzwembad aan.
Vanaf€ 345 /nachtSelecteren
Karinya Hotel Clifton BeachPension
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Selecteren

FAQ over hotels in Clifton Beach

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Clifton Beach hebben een centrale locatie?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Clifton Beach om uit te kiezen. Onze bezoekers vinden Villa Beach Palm Cove, beoordeeld met 8.8/10, leuk. Het heeft dagelijkse boodschappen dienst, snorkelen en duiken en is binnen 10 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Welke goedkope hotels in Clifton Beach zijn de populairste?

Een van de beste goedkope hotels is Clifton Sands Holiday Units, beoordeeld met 8.6/10, dat €87 per nacht kost en dagelijkse boodschappen dienst, snorkelen en duiken aanbiedt.

Wat zijn de beste romantische hotels in Clifton Beach?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Agincourt Beachfront Apartments beoordeeld met 8.4/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat fitnesslessen, snorkelen en duiken aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €110 per nacht boeken.

Welke hotels in Clifton Beach zijn goed voor gezinnen?

South Pacific Bed & Breakfast (beoordeling: 9.0/10): een familiehotel met fitnesslessen, ledikanten en snorkelen voor €85 per nacht.

Wat zijn de beste accommodaties in Clifton Beach met buitenzwembadden?

Volgen 106 beoordelingen zijn er 5 hotels met buitenzwembadden in Clifton Beach. Misschien vindt u Villa Beach Palm Cove beoordeeld met 8.8/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €236 per nacht.

Waar logeren in Clifton Beach?

Beste goedkope hotels in Clifton Beach

Het 3-sterren budgethotel Clifton Palms is een informele, maar elegante accommodatie met een sauna en een solarium en kamerprijzen van €89. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Clifton Palms in het centrum van Clifton Beach hebben. Reizigers die geïnteresseerd zijn in het verkennen van het centrum van Clifton Beach kunnen een hotel kiezen in de buurt van Coles Clifton Beach zoals Clifton Palms, een budgethotel dat op ongeveer 10 minuten lopen van de plek ligt.

Luchthavens en Metrostations van Clifton Beach

Aan de vliegtuigreizigers wordt aangeraden om dicht bij Cairns, Queensland (CNS-Internationale Cairns) luchthaven te overnachten, bijvoorbeeld, bij Cairns City Sheridan of Asylum Cairns Backpackers Hostel.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om dicht bij het centrum van Clifton Beach te zijn, overweeg Pacifika At Clifton Beach, een 3-sterren hotel met kamerprijzen vanaf €219. Pacifika At Clifton Beach is een ander goed hotel in het centrum van Clifton Beach, vlakbij Silver Crescent Park.

Kies voor een hotel in de buurt van Silver Crescent Park, zoals Aussie Beach House, dat op loopafstand van slechts 5 minuten ervandaan ligt. Reizigers die de belangrijkste bezienswaardigheden van Clifton Beach willen bezoeken, kunnen het beste een hotel nabij Silver Crescent Park boeken, bijvoorbeeld, Aussie Beach House dat zich op korte loopafstand ervandaan bevindt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Clifton Beach

Als u een luxe vakantie in Clifton Beach wilt hebben, boek dan Rainforesthouse, het 4-sterren hotel nabij AJ Hackett Cairns.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Mensen die niet te veel geld willen uitgeven kunnen Clifton Beach Retreat boeken, want bij dit appartement zijn de gasten van harte welkom te verblijven voor €82 per nacht. Seaside Hideaway is een elegant vakantiehotel op minder dan 25 minuten lopen van Palm Cove Jetty.

Meer zienMinder