Hotels in Castlemaine

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Castlemaine van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig17 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Castle Castlemaine is gelegen op een 9loopafstand van Burke & Wills Memorial Obelisk en beschikt over 21 kamers met uitzicht op de tuin.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig12 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Dit mooie appartement ligt op 15 minuten lopen van Castlemaine Central Wine Store en biedt een bibliotheek en een golfbaan.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren
Be&Be CastlemaineBed & Breakfast
8.2
Geweldig5 beoordelingen
Kaart
1.4 km van Stadscentrum
Het erfgoed Be&Be Castlemaine Bed and Breakfast is op 105 km van de luchthaven Melbourne en binnen 5-minuten wandelafstand naar de Gaulton Street/Midland Highway bushalte.
Vanaf€ 248 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig8 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
Het Goldenray beschikt over een zonneterras, een patio en een tuin en ligt op amper 25 minuten lopen van het Victory Park.
Vanaf€ 66 /nachtSelecteren
The Albion Motel CastlemaineMotel
8.8
Geweldig11 beoordelingen
Kaart
2.6 km van Stadscentrum
De Castlemaine Botanical Gardens is opminder dan 3 km en Torquay ligt op 140 km afstand.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren
Castlemaine Colonial MotelMotel
8.0
Geweldig11 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Colonial Castlemaine ligt alleen 1 km van Shades Of Gray Studio and Gallery en beschikt over een patio en een tuin.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
BIG4 Castlemaine Gardens HotelVakantiepark
8.4
Geweldig7 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het BIG4 Castlemaine Gardens Castlemaine met uitzicht op het park ligt op zo'n 10 minuten wandelen vanaf de Castlemaine Botanical Gardens.
Vanaf€ 134 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Castlemaine

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Castlemaine?

Er zijn 6 hotels en andere accommodaties in het centrum van Castlemaine om uit te kiezen. Campbell St Lodge, gelegen op 0,5 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, 24 uur bewakingsdienst en wandelen ter plaatse aan.

Welke goedkope hotels in Castlemaine zijn de populairste?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 7 opties in Castlemaine. Een van de beste goedkope hotels is Castle Motel, beoordeeld met 7.4/10, dat €85 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en krantenservice aanbiedt.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Castlemaine?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 12 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Castle Motel beoordeeld met 7.4/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en krantenservice heeft. Het ligt op 1,8 km van Shades Of Gray Studio and Gallery en kost ongeveer €85 per nacht. Andere top opties zijn Central Cabin & Van Park en BIG4 Gardens.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Castlemaine?

Volgens 5 beoordelingen van klanten zijn er 4 gezinsvriendelijke opties. U kunt ook Albion Boutique Motel (beoordeling: 7.8/10) voor ongeveer €94 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en dagelijkse boodschappen dienst aan.

Waar logeren in Castlemaine?

Beste goedkope hotels in Castlemaine

Overweeg een verblijf in het 3-sterren Castle Motel als u op een budget reist maar graag van gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en krantenservice wilt kunnen genieten. In het centrum van Castlemaine vindt u tal van budgethotels, zoals Castle Motel en Colonial Motel, die op 15 minuten loopafstand van Castlemaine Library liggen. Castle Motel is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Castlemaine Library, dat kamerprijzen vanaf €89 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u niet van plan bent om een auto te huren tijdens uw verblijf in Castlemaine, boek dan een hotel in het centrum van de stad, bijvoorbeeld Colonial Motel of Campbell St Lodge. Campbell St Lodge is nog één 3-sterren hotel in het stadscentrum dat tevens over gratis parkeren, 24 uur bewakingsdienst en wandelen beschikt.

Als u gemakkelijk bij Buda Historic Home & Garden wilt kunnen komen, kies dan voor een hotel in de buurt, bijvoorbeeld, Colonial Motel, gelegen op loopafstand van 5 minuten ervandaan. Voor een verblijf in Castlemaine in de buurt van Old Castlemaine Gaol kunt u een kamer in Fig Cafe And Accommodation of Colonial Motel boeken.

Luxe en boetiekaccommodatie in Castlemaine

The Empyre Boutique Hotel is een stijlvolle 4-sterrenkeuze die u op slechts 10 minuten lopen van Old Castlemaine Market brengt. Denk aan The Empyre Boutique Hotel, een boetiekhotel naast Campbells Creek Recreation Reserve.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Villa Paradiso is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 200 meter verwijderd van Johhny Baker. We hebben een aantal geweldige B&B accommodaties waaronder Globe Guesthouse met vanaf-prijs van €72 per kamer. Albion Boutique Motel in Castlemaine is een fijn hotel for gezinnen, dat voorzien is van gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en dagelijkse boodschappen dienst. Albion Boutique Motel is een populaire badplaats die ook gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en dagelijkse boodschappen dienst biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Castlemaine te hebben verkend.

Meer zienMinder