Hotels in Belén

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Belén van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Dit hotel, gesitueerd op 10 minuten lopen van het centrum van Belén en op minder dan 10 minuten lopen van Famayfil Viajes y Turismo, biedt een casino, een zonnedek en een picknickplaats.
Vanaf€ 29 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig13 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Gasten van het Cardas Posada in Belén worden uitgenodigd een duik te nemen in een dompelbad en te ontspannen in een dompelbad, een solarium en een bubbelbad.
Vanaf€ 59 /nachtSelecteren
Wisz-VHotel
8.2
Geweldig5 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Wisz-V Belén kijkt uit over de berg en verwelkomt gasten met een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
Hotel Alamos De La Puntilla BelénBed & Breakfast
Kaart
2.7 km van Stadscentrum
De kamers van het Alamos De La Puntilla kijken uit op de tuin en er is ook een seizoensgebonden buitenzwembad op het terrein.
Vanaf€ 50 /nachtSelecteren
Posada Familiar BelénPension
Kaart
9.9 km van Stadscentrum
Vanaf€ 19 /nachtSelecteren

Waar logeren in Belén?

Beste goedkope hotels in Belén

Tot de budgetvriendelijke hotelopties in Belén behoren tevens Hostel Kayra en Hostel Bezeta. Prijsbewuste reizigers kunnen kiezen voor Hostel Bezeta dat op 750 meter van het centrum van de stad ligt. Mocht u op loopafstand van bezienswaardigheden van Belén willen verblijven, selecteer dan een hotel nabij Parroquia Nuestra Señora de Belèn, zoals het betaalbare Hostel Kayra met kamerprijzen vanaf €14.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Een goede optie in het hart van Belén is Las Cardas Posada, dat conciërgeservice, een spa-centrum en wandelen heeft. Las Cardas Posada is een ander goed hotel in het centrum van Belén, vlakbij Parroquia Nuestra Señora de Belèn.

Om de vibes van Belén te ervaren, boek een hotel in de buurt van Parroquia Nuestra Señora de Belèn, zoals Las Cardas Posada of Hostel Kayra. Om dichter bij Parroquia Nuestra Señora de Belèn te zijn, kiest u Las Cardas Posada, een 3-sterrenaccommodatie met kamerprijzen vanaf €39, gelegen op 10 minuten lopen van het centrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Degenen die op zoek zijn naar gezellige appartementen in Belén moeten eens kijken naar Departamentos Sayri - een andere goede optie in de buurt van Parroquia Nuestra Señora de Belèn. Departamentos Sayri is een charmante accommodatie op slechts 5 minuten lopen van het centrum Belén. Komt u naar Belén voor zaken, dan heeft u de keuze uit de 3 hotels zoals Estacion 40 Hotel en Hostel Kayra, die tevens de zakelijke faciliteiten bieden. Las Cardas Posada is een gezellig resort hotel in Belén, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals conciërgeservice, een spa-centrum en wandelen belangrijk vinden.

Meer zienMinder