B&B's in Skagen, Denemarken

Zoek onder 3 beschikbare Bed and Breakfasts in Skagen van 50+ aanbieders

Incheckdatum
do, 06 jun
-
Uitcheckdatum
vr, 07 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
do, 06 jun
-
Uitcheckdatum
vr, 07 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
do, 06 jun
-
Uitcheckdatum
vr, 07 jun
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Skravej Bed & BreakfastBed & Breakfast
7.4
Heel goed70 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum200 meter van Galleri Bo
Skagen Pottery en Huis van Drachmann zijn binnen 5 minuten wandelen vandaan en op 10 minuten wandelen naar het Skravej.
Vanaf€ 65 /nachtSelecteren
Foldens Hotel AnnexBed & Breakfast
5.4
Rating van gasten7 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum200 meter van Bolcheriet®
Skagen glassblowing bevindt zich slechts 10 minuten lopen van het Foldens Hotel Annex.
Vanaf€ 99 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig163 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum300 meter van Museum van Skagen voor schilderkunst
Het 3-sterren Sonderstrand, genesteld circa 550 meter van Museum van Skagen voor schilderkunst, heeft 6 kamers en ligt in de buurt van een treinstation.
Vanaf€ 233 /nachtSelecteren

Veelgestelde vragen over b&b in Skagen

Vind de beste b&b voor een plezierig verblijf in Skagen met deze 11 antwoorden op veelgestelde vragen.

Welke Skagen b&bs zou u aanbevelen?

Voor diegene, die op zoek bent naar de beste b&b, heeft iBooked.nl 3 topaanbiedingen. Het beste is Sonderstrand Bed & Breakfast beoordeeld met 8.6/10, de top accommodatie die gratis parkeren, een zonneterras en windsurfen ter plaatse biedt. Het ligt op 10 minuten lopen van Skagens Museum en kost €377 per nacht. Skravej Bed & Breakfast met een beoordeling 7.4/10 is misschien wel net zo geschikt met een zonneterras, een picknickplaats en parkeerservice.

Wat zijn de meest populaire Skagen b&bs naast Rabjerg Mile?

Op iBooked.nl vind je vele bed and breakfasts naast Rabjerg Mile in Skagen. Sonderstrand Bed & Breakfast ligt op 5 minuten lopen van de bezienswaardigheid en heeft een beoordeling 8.6/10. Het is de beste b&b met gratis parkeren, een zonneterras en windsurfen ter plaatse. Foldens Hotel Annex met een beoordeling 5.4/10 is een andere topaccommodatie op 550 meter van de attractie. Het kost €101 per nacht en biedt gratis parkeren, een zonneterras en kindermaaltijden ter plaatse.

Wat zijn de meest populaire budget b&b's in Skagen?

Voor budgetbewuste reizigers raden we Skravej Bed & Breakfast aan (beoordeling: 7.4/10) met tarieven vanaf ongeveer €66, of Foldens Hotel Annex (beoordeling: 5.4/10) voor €101 per nacht. Boek Skravej Bed & Breakfast (beoordeling: 7.4/10) met een zonneterras, een picknickplaats en parkeerservice. Gelegen op 2,6 km van Den tilsandede kirke, biedt deze budget optie kamers voor de prijs van €66 per nacht. Als alternatief kunt u Foldens Hotel Annex (beoordeing: 5.4/10) voor ongeveer €101 per nacht. Het ligt op 10 minuten lopen van het stadscentrum en biedt gratis parkeren, een zonneterras en kindermaaltijden ter plaatse.

Wat zijn de beste b&bs met parkeren in Skagen?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl is Sonderstrand Bed & Breakfast met gratis parkeren, een zonneterras en windsurfen een goede optie, evenals Foldens Hotel Annex (beoordeling: 5.4/10) met gratis parkeren, een zonneterras en kindermaaltijden.

Wat zijn de meest populaire kindvriendelijke b&b's in Skagen?

Met gratis parkeren, een zonneterras en windsurfen, is Sonderstrand Bed & Breakfast de top kindvriendelijke b&b in Skagen.

Welke huisdiervriendelijke b&b's in Skagen zijn de beste volgens de reizigers?

Wij raden Sonderstrand Bed & Breakfast (beoordeling: 8.6/10) aan als de beste b&b voor onvergetelijk verblijf met uw huisdier.

Wat zijn de meest populaire b&b's in het centrum van Skagen?

Skravej Bed & Breakfast ligt op 10 minuten lopen van het stadscentrum en beschikt over een zonneterras, een picknickplaats en parkeerservice op het terrein. Foldens Hotel Annex gewaardeerd met 5.4/10 is een andere top deal met gratis parkeren, een zonneterras en kindermaaltijden. Het kost ongeveer €101 per nacht.

Wat zijn de beste romantische bed en breakfast in Skagen?

Onder de koppels van iBooked.nl is Sonderstrand Bed & Breakfast (beoordeling: 8.6/10) met gratis parkeren, een zonneterras en windsurfen het meest populaire object voor ongeveer €377 per nacht.

Wat zijn de meest populaire b&b's aan zee in Skagen?

Met gratis parkeren, een zonneterras en windsurfen op het terrein is Sonderstrand Bed & Breakfast de beste b&b met een zeezicht in Skagen voor €377 per nacht.

Welke b&bs met familiekamers in Skagen zou u aanraden?

Sonderstrand Bed & Breakfast biedt gratis parkeren, een zonneterras en windsurfen en krijgt een beoordeling 8.6/10. Deze bed & breakfast ligt op 10 minuten lopen van Kulturhus Kappelborg.

Hoeveel kost het om in een b&b in Skagen te verblijven?

Gemiddeld kost een bed and breakfast €377 of €101 per nacht, bekijk Sonderstrand Bed & Breakfast of Foldens Hotel Annex (gebaseerd op iBooked.nl prijzen).