Hotels in Hythe (Kent)

Bekijk 13 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Hythe (Kent) van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-13 van 13
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig51 beoordelingen
Kaart
5.7 km van Stadscentrum
Port Lympne Wild Animal Park and Gardens en Stop24 Services Folkestone M20 zijn respectievelijk ongeveer 550 meter en 3 km rijden naar het unieke Port Lympne Hotel&Reserve gelegen.
Vanaf€ 402 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig360 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum1000 meter van Hythe Albion Social Club
De kamers van het elegante Hythe Imperial Hotel, Spa & Golf liggen op slecht 3 km afstand van het Elham Valley Line Trust Countryside Centre & Railway Museum en bieden uitzicht op de zee.
Vanaf€ 53 /nachtSelecteren
Castle InnHerberg
8.2
Geweldig194 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum500 meter van Saltwood Castle
Gelegen op wandelafstand van slechts 5 minuten van Saltwood Art Exhibition, het particuliere Castle Inn biedt gezellige kamers nog geen 10 minuten lopen van Crypt of St. Leonard.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
The Red LionHerberg
8.2
Geweldig180 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum300 meter van Masonic Hall
Het Red Lion Hythe is een kwaliteits 3-sterren accommodatie gelegen op slechts 5 minuten te voet van St Leonard's Church en 3 km afstand van Port Lympne Reserve.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig103 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum500 meter van Masonic Hall
Het 3-sterren Swan Hythe, gelegen in de buurt van een haven, is ook binnen 9 minuten wandeling van Crypt of St. Leonard.
Vanaf€ 57 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig393 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum300 meter van Hythe Albion Social Club
Het OYO Stade Court Hythe, gelegen op slechts 10 minuten rjden weg van Eurotunnel Le Shuttle UK Passenger Check-In, beschikt over 68 kamers, een terras en een golfbaan.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig48 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum1.2 km van Sene Valley Golf Club
The Leas Promenade ligt op slechts 4 km afstand naar het comfortabele 3-sterren Fern en Eurotunnel Le Shuttle ligt op 25 minuten wandelen van de accommodatie.
Vanaf€ 114 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig53 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum400 meter van Masonic Hall
Crypt of St. Leonard ligt binnen 11 minuten lopen van het Old Post Office Boutique Guesthouse Hythe en Westenhanger Castle ligt alleen 4 km van de accommodatie.
Vanaf€ 85 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig48 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum900 meter van Masonic Hall
Saltwood Castle en Folkestone Harbour Arm zijn respectievelijk binnen 16 minuten loopafstand ervan en op slechts 7 km van het 3-sterren Sunny Bank Guest House gelegen.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum600 meter van Hythe Albion Social Club
Een aparthotel is op amper 10 minuten lopen vanaf Hythe Beach en ligt in de nabijheid van Hythe Town Local History Room And Library.
Vanaf€ 200 /nachtSelecteren
Port Lympne Reserve - Livingstone Lodge Hythe Hotel
Kaart
5.6 km van Stadscentrum
Het 2-sterren Port Lympne Reserve - Livingstone Lodge is gevestigd op loopafstand van 20-minuten van Port Lympne Reserve en op circa 3 km afstand naar Stop24 Services Folkestone M20.
Selecteren
Bear Lodge - Glamping Hythe Hotel
Kaart
5.0 km van Stadscentrum
Het 2-sterren Bear Lodge - Glamping Hythe is op 105 km van de luchthaven Londen City en binnen 150 meter van de Industrial Estate bushalte.
Selecteren
Hog Deer Creek - At Port Lympne Reserve Hythe Hotel
Kaart
5.7 km van Stadscentrum
Het Hog Deer Creek - At Port Lympne Reserve Hythe bevindt zich op slechts 4 km afstand naar het Brockhill Country Park en biedt een uitgebreid traditioneel Engels ontbijt.
Vanaf€ 415 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Hythe (Kent)

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Hythe (Kent) hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 397 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Hythe (Kent). Het beste hotel in het centrum van Hythe (Kent) is OYO Stade Court Hotel, beoordeeld met 7.2/10, biedt gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en conciërgeservice aan. The Beach met beoordeling 7.8/10 en The Red Lion, beoordeeld met 7.4/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels zijn de beste in Hythe (Kent)?

Kies het beste goedkope hotel onder 3 opties in Hythe (Kent). We raden OYO Stade Court Hotel met beoordeling 7.2/10 als een van de beste opties in Hythe (Kent) aan, het kost vanaf €91 per een nacht. The Swan Hotel beoordeeld met 7.6/10 is nog een goed hotel, dat gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en krantenservice aanbiedt en €94 per nacht kost. The Castle Hotel, Seabrook House en The Corner House Saltwood zijn ook geschikte opties voor een goedkope reis.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Hythe (Kent)?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 6 aanbiedingen voor koppels. Hythe Imperial Hotel, Spa & Golf beoordeeld met 6.8/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, medische dienst en een vergaderzaal aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €151 per nacht boeken.

Welke hotels in Hythe (Kent) zijn goed voor gezinnen?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te kiezen. Hythe Imperial Hotel, Spa & Golf (beoordeling: 6.8/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, medische dienst en een vergaderzaal voor €151 per nacht. U kunt ook OYO Stade Court Hotel (beoordeling: 7.2/10) voor ongeveer €91 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en conciërgeservice aan.

Welke hotels in Hythe (Kent) niet ver van Saltwood Castle zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden gastenMalt Lodge (beoordeling: 7.8/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en een stomerij aan en ligt op 10 minuten lopen van Saltwood Castle.

Waar logeren in Hythe (Kent)?

Beste goedkope hotels in Hythe (Kent)

Fern Lodge is een budgethotel van de bovenste plank met uitzicht de tuin, dat op loopafstand van cafés, golfbanen en restaurants ligt. The Castle Hotel is een betaalbare keuze die u op slechts 5 minuten lopen van het centrum van de stad brengt. Een budgetvriendelijke optie is Sunny Bank Guest House, dat 40-minuten rijden van St Thomas of Canterbury Church, Canterbury is en gratis parkeren en een golfbaan heeft.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bezoekers die graag in het centrum van de stad verblijven kunnen hun aandacht vestigen op The Red Lion of The Beach, gunstig gelegen in de buurt van populaire attracties waaronder ook Masonic Hall. Stunning, Modern 1 Bed Flat In Hythe By The Ocean en Malt Lodge zijn twee fijne appartementen op 5 minuten lopen van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Hythe (Kent)

Voor reizigers die graag meer ruimte en privésfeer willen, hebben we een selectie van magnifieke hotels gemaakt, waaronder Port Lympne Hotel & Reserve met een prijs vanaf 384€. Stade House is een charmante keuze die op slechts 10 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 126€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Mensen, die graag in de natuur zijn, zullen het fijn vinden om bij The Suite in de buurt van een vallei en parken te verblijven.

Meer zienMinder