Hotels in Gunnislake

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Gunnislake van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.6
Geweldig43 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Tavistock Farmers Market ligt op circa 7 km van het 4-sterren Sandhill House Country House Retreat, terwijl Limekiln Gallery op kleine 2 km ligt.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig32 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Dit hotel is gelegen op 15-minuten loopafstand van het centrum van Gunnislake en biedt een zonneterras, een picknickplaats en een barbecuegrill.
Vanaf€ 129 /nachtSelecteren
The Tavistock Arms HotelHotel
8.6
Geweldig20 beoordelingen
Gelegen op nog geen 4 km afstand van de Morwellham Quay- Working Village heeft het 3-sterren Tavistock Arms 6 kamers.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
Drakewalls Bed & BreakfastHotel
8.0
Geweldig4 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Drakewalls House Plymouth is op 70 km van de luchthaven Newquay Cornwall en binnen 10-minuten wandeling naar de Delaware Court bushalte.
Vanaf€ 108 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Gunnislake

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke plekken in het centrum van Gunnislake zijn de beste?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 17 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Gunnislake. The Cornish Inn, gelegen op 0,1 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, een kindermenu en biljart ter plaatse aan.

Welke top hotels in Gunnislake zijn goedkoop?

Een andere optie is The Tavistock Arms Hotel beoordeeld met 8.4/10 voor €64 per nacht.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Gunnislake?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze reizigers is Sandhill House Country Retreat (beoordeling: 8.6/10). Het ligt op 2,3 km van The Tamar Valley Donkey Park en biedt wi-fi, een TV en een eethoek in de kamers voor ongeveer €116 per nacht aan.

Waar logeren in Gunnislake?

Beste goedkope hotels in Gunnislake

Hotels zoals The Tavistock Arms Hotel en The Cornish Inn bieden een budgetvriendelijk verblijf in Gunnislake. Het betaalbare The Cornish Inn met tarieven vanaf €51 ligt op slechts 5 minuten lopen van het stadscentrum. The Tavistock Arms Hotel is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 2.5 km van Church of St Andrew.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor degenen die zich willen onderdompelen in de drukte van het centrum van Gunnislake, zijn The Tavistock Arms Hotel en Sandhill House Country House Retreat aantrekkelijke aanbiedingen. Hotels als The Tavistock Arms Hotel en Sandhill House Country House Retreat brengen u in het hart van het evenement in Gunnislake.

Wanneer u naar Gunnislake voor plezier reist en graag in het centrum wilt verblijven, boek dan een hotel nabij Gunnislake Crusade Fellowship Centre, zoals Sandhill House Country House Retreat. Sandhill House Country House Retreat is een 4-sterren accommodatie, gelegen niet ver van het centrum van Gunnislake en tevens direct naast Gunnislake Crusade Fellowship Centre.

Luxe en boetiekaccommodatie in Gunnislake

Reizigers die op zoek zijn naar afgezonderde luxe terwijl ze in Gunnislake blijven, zullen genieten van Sandhill House Country House Retreat, een chique hotel op 850 meter van het stadscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Drakewalls House is een goedkoop appartement met gratis parkeren, een picknickplaats en strijken, gelegen in het hart van Gunnislake. Degenen die op zoek naar comfortabele B&B accommodaties zijn, kunnen stoppen bij Cotehele Mill, waar ze Riverside Stay met gratis parkeren, een zonnedek en kanoën vinden. Als u een hotel met zakelijke faciliteiten wilt, kunt u voor The Tavistock Arms Hotel kiezen, dat kamerprijzen vanaf €62 biedt en op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Meer zienMinder