Hotels in Camelford

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Camelford van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig46 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum400 meter van Camelford & District Liberal Democrats Club
Het 4-sterren Culloden Farmhouse bevindt zich op slechts 7 km van King Arthur's Great Halls en biedt een vegetarisch ontbijt.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig23 beoordelingen
Kaart
2.0 km van Stadscentrum1.3 km van Bowood Park Golf Club
Davidstow Airfield and Cornwall at War Museum is slechts 7 km afstand, terwijl Pentire Point slechts 4 km verderop ligt.
Vanaf€ 138 /nachtSelecteren
The Countryman HotelBed & Breakfast
8.2
Geweldig65 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum400 meter van Camelford & District Liberal Democrats Club
Gasten kunnen genieten van een continentaal ontbijt en genieten van een bezoek aan het Davidstow Moor RAF Memorial Museum, dat zich op op minder dan 4 km van het 3-sterren Countryman Camelford bevindt.
Vanaf€ 110 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig52 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum100 meter van Camelford & District Liberal Democrats Club
Het Darlington Camelford is op 40 km van de luchthaven Newquay Cornwall en binnen 5 minuten wandelen vanaf de Museum bushalte.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum1.9 km van Camelford & District Liberal Democrats Club
Het is 41 minuten rijden naar de luchthaven Newquay Cornwall en op een 4 km van Boscastle Harbour.
Vanaf€ 104 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig11 beoordelingen
Kaart
5.2 km van Stadscentrum
Het Pendragon Country House Camelford is een betoverend 5-sterren accommodatie gelegen op slechts 10 minuten rijden van The Arthurian Centre en op 5 minuten wandelen van Davidstow Moor RAF Memorial Museum.
Vanaf€ 182 /nachtSelecteren
Kaart
2.4 km van Stadscentrum
Het rookvrije Sundance Cottage Sleeps 4 Plus 2 is op 40 km van de luchthaven Newquay Cornwall en binnen 5 minuten wandeling van de Gaia Energy Centre bushalte.
Vanaf€ 156 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Camelford

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Camelford hebben een centrale ligging?

Selecteer uw perfecte hotel onder 6 aabiediengen in het centrum van Camelford. We raden The Countryman Hotel als het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en windsurfen, gelegen op 0,5 km van het stadscentrum. Culloden Farmhouse met beoordeling 8.0/10 en Toppesfield House B&B, beoordeeld met 7.8/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Camelford zijn de populairste?

Er zijn meer dan 4 goedkope top accommodaties in Camelford. Lanteglos Country House Hotel met beoordeling 8.2/10 is een goede optie, gelegen op 7 km van King Arthur's Great Halls. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van 24-uurs receptie, wekdienst en badminton profiteren. Klanten vinden ook geweldige service leuk. Een andere optie is The Countryman Hotel beoordeeld met 7.8/10 voor €98 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in Camelford?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 10 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Lanteglos Country House Hotel beoordeeld met 8.2/10, dat 24-uurs receptie, wekdienst en badminton heeft. Het ligt op 3,7 km van The Arthurian Centre en kost ongeveer €125 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Camelford?

The Countryman Hotel (beoordeling: 7.8/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en windsurfen voor €98 per nacht. U kunt ook Lanteglos Country House Hotel (beoordeling: 8.2/10) voor ongeveer €125 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt 24-uurs receptie, wekdienst en badminton aan.

Waar logeren in Camelford?

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u de eerste keer in Camelford bent, denk dan aan een verblijf in het centrum in The Countryman Hotel - B&B voor snelle toegang tot een verscheidenheid aan attracties zoals Toppesfield House B&B. Als u dichter bij het centrum wilt verblijven, overweeg dan Greenacres, dat 1050 meter van Camelford stadshart verwijderd is en gratis parkeren, een golfbaan en wandelen biedt.

Als u graag de sfeer van Camelford wilt ervaren, kies dan voor een appartement in de buurt van Camelford & District Liberal Democrats Club, zoals Culloden Farmhouse.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u op zoek bent naar een verblijf met huiselijke sfeer, overweeg dan het gelegen naast National Trust - Glebe Cliff Melorne Farm. Lanteglos Country House Hotel is een kindvriendelijk hotel dat beschikt over een golfbaan, een zonnedek en badminton, waardoor het een perfecte accommodatie voor het hele gezin is. Helstone House wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Camelford, dat gratis parkeren, een zonterras en wandelen biedt.

Meer zienMinder