Hotels in Lenzerheide

Bekijk 13 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Lenzerheide van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-13 van 13
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig146 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum100 meter van Rothorn Sektion 1
Het 3-sterren Revier Mountain Lodge is op 25 minuten lopen naar Pedra Grossa gelegen en beschikt over 92 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 210 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig129 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum400 meter van Ski Lift Crestas
Lenzer Horn en Valbella-skilift zijn respectievelijk 3 km afstand en binnen 2 km van het 3-sterren Lai Lifestyle gelegen.
Vanaf€ 194 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig233 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum600 meter van Ski Lift Dieschen
Het mooie 3-sterren Kurhaus ligt op slechts 7 minuten wandelafstand van Lenzerheide-Valbella en beschikt over een nachtclub, een sauna en een gemeenschappelijke salon in de buurt van een treinstation.
Vanaf€ 259 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig226 beoordelingen
Het 4-sterren Lenzerhorn Lenzerheide bevindt zich op loopafstand van de Zwitserse Alpen en op minder dan 3 km afstand van Alpkäserei Parpan en biedt stoombaden, saunafaciliteiten en een buitenzwembad.
Vanaf€ 149 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig39 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Ski Lift Dieschen
Het Danis, gesitueerd op slechts 5 minuten wandelen van Lenzerheide-Valbella en beschikt over een terras en een gemeenschappelijke salon, samen met 29 kamers.
Vanaf€ 159 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum600 meter van Ski Lift Dieschen
Het Ferienwohnungen Chesa Clois 24 Lenzerheide, gelegen op circa 4 km afstand van Lenzer Horn, beschikt over een binnenzwembad en saunafaciliteiten en een overdekt zwembad.
Vanaf€ 147 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum1000 meter van Rothorn Sektion 1
Het superieure Valbella heeft prachtige locatie op geringe afstand van de Alpen en biedt Zwitserse gerechten en een zwembad.
Vanaf€ 681 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig75 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum400 meter van Ski Lift Dieschen
Het Spescha Lenzerheide, gelegen op een 5wandelafstand naar Cinema Music Club, beschikt over 16 kamers en een à la carte restaurant waar de lokale keuken keuken wordt geserveerd.
Vanaf€ 285 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig134 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum300 meter van Ski Lift Dieschen
Het comfortabele 4-sterren Sunstar Hotel ligt in het hartje van Lenzerheide, op circa 5 minuten van Ski resort Lenzerheide, en beschikt over stoombaden en een overdekt zwembad.
Vanaf€ 376 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig81 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum1.4 km van Scalottas
Het luxe Maiensasshotel Guarda Val ligt slechts 25 minuten lopen van Fadail-skilift, en beschikt over een cadeauwinkel en een bagage-opslag.
Vanaf€ 283 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
1.0 km van Stadscentrum300 meter van Rothorn Sektion 1
Het comfortabele Dieschen is gelegen op ongeveer 4 km van Pradaschier-skilift en verwelkomt gasten in een à la carte restaurant.
Vanaf€ 199 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig36 beoordelingen
Kaart
3.7 km van Stadscentrum
Het Sport- Und Ferienhaus Don Bosco Lenzerheide, gelegen 7 km afstand naar Alpkäserei Parpan, beschikt over 15 kamers, een terras en een gemeenschappelijke salon.
Vanaf€ 124 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig98 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum500 meter van Ski Lift Dieschen
Het 4-sterren Schweizerhof met uitzicht op de tuin ligt circa 5 minuten wandelen van Lenzerheide-Valbella.
Vanaf€ 238 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Lenzerheide

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke boetiekhotels in Lenzerheide zijn de beste?

Maiensasshotel Guarda Val met een zonneterras, een stomerij en fietsen ter plaatse heeft beoordeling 9.0/10 voor €446 per nacht. Het is de meeste aanbevolen optie door de reizigers van iBooked.nl Een andere aanbevolen accommodatie is Valbella Resort beoordeeld met 8.4/10, dat biedt een wellnesscentrum, huishouden en skiën ter plaatse aan.

Welke top hotels in Lenzerheide hebben een centrale ligging?

Selecteer uw perfecte hotel onder 12 aabiediengen in het centrum van Lenzerheide. Kurhaus, gelegen in het centrum van Lenzerheide, beoordeeld met 8.2/10, biedt airconditioning, een balkon en een bank samen met eerste klas service aan. Andere verblijfsopties zijn Lai Lifestyle Hotel en Hotel Spescha.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Lenzerheide?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 5 opties in Lenzerheide.

Wat zijn de beste romantische hotels in Lenzerheide?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 19 aanbiedingen voor koppels. De populairste keuze van onze reizigers is Kurhaus (beoordeling: 8.2/10). Het ligt op 2,9 km van Cumascheals en biedt airconditioning, een balkon en een bank in de kamers voor ongeveer €242 per nacht aan. Bekijk andere geschikte accommodaties — Hotel Schweizerhof, Hotel Spescha en Valbella Resort.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Lenzerheide?

Op de basis van 53 beoordelingen van onze reizigers zijn er 5 kindvriendelijke aanbiedingen om eruit te selecteren. Valbella Resort (beoordeling: 8.4/10) naast Statzer Tali is een kindvriendelijk hotel dat een wellnesscentrum, huishouden en skiën heeft. Reizigers kunnen ook van gezichtsbehandelingen en massage genieten U kunt ook Hotel Schweizerhof (beoordeling: 9.0/10) voor ongeveer €374 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt Turkse stoombaden, huishouden en skiën aan.

Welke hotels in Lenzerheide naast Pedra Grossa zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersHotel Lenzerhorn (beoordeling: 8.8/10) leuk. Het biedt een wellnesscentrum, krantenservice en een fotokopieerapparaat aan en ligt op 15 minuten lopen van Pedra Grossa.

Wat zijn de beste hotels in Lenzerheide met buitenzwembadden?

Misschien vindt u Hotel Lenzerhorn beoordeeld met 8.8/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €339 per nacht.

Waar logeren in Lenzerheide?

Beste goedkope hotels in Lenzerheide

Valbella Lenzerheide Youth Hostel is een eenvoudig alternatief voor accommodatie met een golfbaan, windsurfen en tafeltennis, dat op 600 meter van Berghotel Restaurant Sartons ligt. Als u met een vast budget reist, overweeg dan een verblijf in Hotel Danis, dat 5 minuten lopen naar het centrum is. Een goedkopere optie is Revier Mountain Lodge, dichtbij Weisshorn Speed-skilift, dat een nachtclub, windsurfen en skiën heeft.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het centrum vindt u Priva Alpine Lodge Dlx1 met kamerprijzen vanaf 435€ en Priva Alpine Lodge Dlx1 met kamers voor slechts 435€. Een alternatief in het hart van de stad kan Lai Lifestyle Hotel zijn, met wandelen, skiën en fietsen.

Overweeg een verblijf in een hotel in de buurt van Galerie Steck Saba, zoals Sunstar Alpine Hotel Lenzerheide, dat 262€ per nacht kost. Lenzerhorn Spa & Wellness bevindt zich nabij Pedra Grossa-skilift en biedt tevens een zonnedek, een seizoensgebonden buitenzwembad en mini-golf.

Luxe en boetiekaccommodatie in Lenzerheide

Het 4-sterren Maiensasshotel Guarda Val is een luxe keuze, gesitueerd op loopafstand van Pedra Grossa.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Ladina 65 is een leuke accommodatiekeuze, dat slechts op 20 minuten rijden van Bernegg Castle, Graubünden ligt. Berggasthaus Crest'Ota en Hotel Cualmet met prijzen van 172€ en 170€ respectievelijk zijn de uitstekende opties voor zakenreizigers. Hotel Dieschen is een elegant vakantiehotel op minder dan 30 minuten lopen van Alpkäserei Parpan.

Meer zienMinder