Hotels in Trelleborg

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Trelleborg van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig225 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Trelleborg
Trelleborgs Golf Club is 10 minuten rijden verderop, terwijl Pingstkyrkan Elim nog geen 20 minuten wandelafstand ervandaan ligt.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig343 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Trelleborg
Het 3-sterren Systrar & Bonor Bed And Breakfast Trelleborg ligt op een 4 km afstand van Gylle Church en biedt accommodatie met een een winkelgalerij en een bagageopslag aan.
Vanaf€ 76 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig202 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum400 meter van Trelleborg
Het 3-sterren Clarion Collection Hotel Magasinet beschikt over een centrale locatie op een klein stukje lopen van het centraal station en beschikt over een gemeenschappelijke salon, diverse recreatiemogelijkheden en een tuin.
Vanaf€ 74 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig83 beoordelingen
Kaart
11.7 km van Stadscentrum2.5 km van Tegelberga Golfklubb
Met een gemeenschappelijke salon en een tuin ligt het 3-sterren Minnesberg B&B in een platteland van Trelleborg, 4 km afstand van Svedala Church en op minder dan 2 km van Vastra Alstad Church.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig46 beoordelingen
Kaart
5.1 km van Stadscentrum
Het hotel is op 5 minuten lopen van Trelleborgs Golf Club en heeft een bar, een zonneterras en een zonnedek.
Vanaf€ 171 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig195 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum700 meter van Trelleborg
Het charmante 4-sterren Hotell Dannegarden heeft een buitenzwembad en een lounge bar en ligt ongeveer 9 minuten loopafstand van Trelleborgen en ongeveer 12 minuten wandelen van Trelleborgs badhus.
Vanaf€ 127 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig18 beoordelingen
Kaart
4.8 km van Stadscentrum
Het Axatorpsgarden Bed and Breakfast bevindt zich op minder dan 4 km afstand naar Trelleborgen en biedt een vegetarisch ontbijt.
Vanaf€ 151 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig39 beoordelingen
Kaart
4.9 km van Stadscentrum
Het Weinbergs Trelleborg is gelegen 4 km afstand van Lilla Beddinge Teater en beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad en een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 110 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Trelleborg

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Trelleborg?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 430 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Trelleborg. Onze reizigers vinden Hotell Dannegarden, beoordeeld met 8.0/10, leuk. Het heeft gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en dagelijkse boodschappen dienst en is binnen 10 minuten lopen van he stadscentrum gelegen. Clarion Collection Hotel Magasinet met beoordeling 7.2/10 en Palm Tree Hotel, Sure Hotel Collection By Best Western, beoordeeld met 7.4/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Trelleborg zijn de beste?

Een van de beste goedkope hotels is Systrar & Bonor Bed And Breakfast, beoordeeld met 7.8/10, dat €78 per nacht kost en huishouden, kindermaaltijden en bordspellen aanbiedt.

Welke hotels voor koppels in Trelleborg zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Clarion Collection Hotel Magasinet beoordeeld met 7.2/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat 24-uurs receptie, krantenservice en schoenenpoetsen aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €119 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Trelleborg?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te selecteren. Hotell Dannegarden (beoordeling: 8.0/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en dagelijkse boodschappen dienst voor €166 per nacht. U kunt ook Palm Tree Hotel, Sure Hotel Collection By Best Western (beoordeling: 7.4/10) voor ongeveer €125 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een golfbaan, een ontspanningsruimte en een vergaderruimte aan.

Welke hotels in Trelleborg naast Valengallerian zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden reizigersHotell Dannegarden (beoordeling: 8.0/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en dagelijkse boodschappen dienst aan en ligt op 10 minuten lopen van Valengallerian. U kunt ook Palm Tree Hotel, Sure Hotel Collection By Best Western met beoordeling 7.4/10 voor ongeveer €125 per nacht. Het ligt op 0,5 km van de bezienswaardigheid en biedt een stomerij, conciërgeservice en fietsverhuur aan.

Waar logeren in Trelleborg?

Beste goedkope hotels in Trelleborg

Budgetreizigers kunnen bij Minnesberg B&B verblijven, waar tevens gratis prive parkeerplaatsen, een zonterras en een sauna worden aangeboden.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u naar Trelleborg reist, denk dan aan hotels in het hart van het stadscentrum, zoals Norrekvarn en Systrar & Bonor Bed And Breakfast. Hotell Dannegarden is een accommodatie met de beste beoordelingen, gelegen op nog geen 0.6 km van het stadscentrum.

Overweeg een verblijf aan Best Western Hotel Hansa, waar u op 5 minuten loopafstand van Stadsparken bent.

Luxe en boetiekaccommodatie in Trelleborg

Deze gelegen nabij Skanörs Town Hall - anno 1777 in Trelleborg 4-sterren luxueuze accommodatie bevindt zich tevens op slechts 750 meter van het stadscentrum.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Trelleborg heeft 3 B&B aanbiedingen, waaronder One-Bedroom Apartment In Trelleborg en One-Bedroom Apartment In Trelleborg waar u van huiselijke comfort en sfeer kunt genieten.

Meer zienMinder