Hotels in Sjöbo

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Sjöbo van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig69 beoordelingen
Kaart
2.7 km van Stadscentrum
Sodra Asums gamla kyrka bevindt zich grofweg 17 minuten te voet ervan, terwijl Sjobo Tomtemuseum minder dan 2 km afstand ligt.
Vanaf€ 111 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig54 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het Gastgifvaregard heeft 20 kamers met uitzicht op de tuin en ligt op sechts 15 minuten te voet van Sjöbo simanläggning.
Vanaf€ 110 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig5 beoordelingen
Kaart
10.2 km van Stadscentrum
Het Bjarsjolagards Slott Sjöbo is op 50 km van de luchthaven Malmö en op een 10loopafstand van de Bjarsjolagard norr bushalte.
Vanaf€ 186 /nachtSelecteren
Tullesbo SatesgardBed & Breakfast
Kaart
9.0 km van Stadscentrum
In het Tullesbo Satesgard Bed and Breakfast kunt u verschillende activiteiten ondernemen, zoals wandelen, paardrijden en fietsen.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Sjöbo

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Sjöbo hebben een centrale ligging?

Het beste hotel in het centrum van Sjöbo is Sjobo Gastgifvaregard, beoordeeld met 7.8/10, biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en paardrijden aan.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Sjöbo?

Sjobo Gastgifvaregard met beoordeling 7.8/10 is een goede optie, gelegen op 4,9 km van Aventyrscampen. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en paardrijden profiteren. Gasten vinden ook hoogwaardige service leuk.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Sjöbo?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Sjobo Gastgifvaregard beoordeeld met 7.8/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en paardrijden aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €120 per nacht boeken.

Welke hotels in Sjöbo niet ver van Sjöbo simanläggning zijn de beste?

U kunt bij Sjobo Gastgifvaregard, beoordeeld met 7.8/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van Sjöbo simanläggning. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en paardrijden aan.

Waar logeren in Sjöbo?

Beste goedkope hotels in Sjöbo

Wanneer u met wat budget reist, zou u kunnen verblijven bij Sjobo Gastgifvaregard met de gemiddelde overnachtingsprijs van €116. Sjobo Gastgifvaregard is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 550 meter van het hart van Sjöbo. Sjobo Gastgifvaregard is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 4,9 km van Aventyrscampen.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Sjobo Gastgifvaregard is een 3-sterren accommodatiekeuze voor de reizigers, die graag in het hart van Sjöbo willen verblijven, tevens zijn er een picknickplaats, een golfbaan en een zonnedek. Sjobo Gastgifvaregard is een ander goed hotel in het centrum van Sjöbo, vlakbij Snogeholms strövområde.

Sjobo Gastgifvaregard ligt op 10 minuten lopen van Snogeholms strövområde en heeft een picknickplaats, een golfbaan en een zonnedek. Overweeg om een kamer te boeken in Sjobo Gastgifvaregard, dat zich op een steenworp afstand van Sjöbo simanläggning bevindt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Degenen die op zoek zijn naar gezellige appartementen in Sjöbo moeten eens kijken naar Alex'S Family Villa - een andere goede optie in de buurt van Snogeholms strövområde. Er zijn 3 B&B mogelijkheden in Sjöbo, waaronder Alex'S Family Villa en Bjorkas Mariehem Bed And Breakfast. Mocht u een goed zakenhotel in Sjöbo zoeken, dan kunt u overwegen om bij Sjobo Gastgifvaregard te verblijven, daar treft u onder andere een picknickplaats, een golfbaan en een zonnedek. Sjobo Gastgifvaregard is een geweldig resort voor reizigers naar Sjöbo die hun vakantie met een picknickplaats, een golfbaan en een zonnedek willen doorbrengen.

Meer zienMinder