Hotels in Rascafría

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Rascafría van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig78 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum200 meter van Monasterio de El Paular
Het 2-sterren Rural Marcos, binnen 25-minuten loopafstand van Klooster van Santa Maria de El Paular, kijkt uit over de berg en beschikt over een terras en een tuin.
Vanaf€ 54 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig66 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum200 meter van Padres Benedictinos
Het 3-sterren El Rincon De Rascafría is gevestigd slechts 6 minuten van Church of San Andres Apostol en slechts 25 minuten loopafstand van Klooster van Santa Maria de El Paular.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig54 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum100 meter van Monasterio de El Paular
Dit budget hotel met stadszichten ligt dicht bij de bezienswaardigheden van Rascafría, waaronder Monasterio de Santa Maria de El Paular.
Vanaf€ 56 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig71 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum300 meter van Padres Benedictinos
Escultor Agustin Sanz de la Fuente en Hipica Las Suertes zijn 10 minuten te voet en op binnen 11 loopafstand van het Rural El Valle Rascafría.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig56 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum100 meter van Victorio Barrios Santiago
Bosque finlandes rascafria ligt ongeveer 25 minuten wandelen van het 2-sterren Posada El Campanario, terwijl Klooster van Santa Maria de El Paular slechts 2 km verderop ligt.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig59 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum100 meter van Victorio Barrios Santiago
Klooster van Santa Maria de El Paular en Hipica Las Suertes zijn 2 km hiervandaan en op slechts 8 lopen van het Casa Granero.
Vanaf€ 58 /nachtSelecteren
Hotel Rural Los Manzanos RascafríaHotel
8.2
Geweldig55 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum200 meter van Padres Benedictinos
Het Rural Los Manzanos Rascafría is gevestigd op ongeveer 800 meter van Penalara Subida en op ongeveer 800 meter lopen van Rascafria parking clips.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
Caseron Trastamara RascafríaHotel
8.2
Geweldig36 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum400 meter van Padres Benedictinos
Het Caseron Trastamara, met uitzicht op de tuin, ligt op afstand van 2 km tot Bosque finlandes rascafria en biedt een zonneterras, een patio en een tuin aan.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Rascafría

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Rascafría?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 101 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Rascafría. Onze reizigers vinden El Barondillo, beoordeeld met 8.0/10, leuk. Het heeft een zonneterras, huishouden en wandelen en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen. Hotel Rural El Valle met beoordeling 8.2/10 en Posada El Campanario, beoordeeld met 8.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Rascafría zijn de beste?

Er zijn meer dan 6 goedkope top accommodaties in Rascafría. We raden Hotel Rural El Valle met beoordeling 8.2/10 als een van de beste opties in Rascafría aan, het kost vanaf €42 per een nacht. Een andere optie is Hotel Rural Marcos beoordeeld met 8.0/10 voor €42 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Rascafría?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 9 aanbiedingen voor koppels. Posada El Campanario beoordeeld met 8.0/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een picknickplaats, volledige lichaamsmassage en pendeldienst aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €81 per nacht boeken. Andere top opties zijn Casa Granero en El Barondillo.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Rascafría?

Volgens 49 beoordelingen van reizigers zijn er 3 gezinsvriendelijke opties. Hotel Rural El Valle (beoordeling: 8.2/10) biedt gratis prive parkeerplaatsen, conciërgeservice en kanoën aan. Het ligt 2,1 km van Bosque finlandes rascafria. Reizigers kunnen van Spaanse keuken bij La Fanega de Roque restaurant genieten. U kunt ook El Rincon De (beoordeling: 8.8/10) voor ongeveer €87 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt 24 uur bewakingsdienst, huishouden en een bubbelbad aan.

Welke hotels in Rascafría naast Klooster van Santa Maria de El Paular zijn de beste?

Om naast Klooster van Santa Maria de El Paular te zijn, logeer bij Hotel Rural Marcos (beoordeling: 8.0/10), dat op 20 minuten lopen van de bezienswaardigheid en biedt gratis prive parkeerplaatsen, conciërgeservice en kindermaaltijden aan. Reizigers kunnen van Deli keuken en Spaanse keuken bij Rosario6 restaurant in de buurt genieten.

Waar logeren in Rascafría?

Beste goedkope hotels in Rascafría

Zoekt u een goedkoop hotel in Rascafría, dan zijn de accommodaties zoals Hotel Rural El Valle en Hotel Rural Los Manzanos ongetwijfeld uw aandacht waard. Voor een budgetreiziger is Hotel Rural El Valle, 5 minuten lopen naar het hart van Rascafría, een goede keuze. Bent u een enthousiaste reiziger die erop uit is van alles te beleven, overweeg dan een reservering te maken bij een hotel zoals Hotel Rural Los Manzanos nabij Hipica Las Suertes.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wilt u de drukte van de binnenstand van Rascafría niet missen, overweegt u dan een verblijf bij Hotel Rural El Valle te boeken, waarbij kanoën, paardrijden en wandelen worden aangeboden. Hotel Rural El Valle en Posada El Campanario behoren tot de hotels, gelegen in de buurt van het centrum van Rascafría.

Kies een hotel naast Victorio Barrios Santiago, zoals Hotel Rural El Valle en Posada El Campanario, op loopafstand van 5 minuten ervandaan. Verblijf in Sheraton Santa Maria Del Paular in Rascafría voor gemakkelijke toegang tot Rascafria clips.

Luxe en boetiekaccommodatie in Rascafría

Het luxe El Rincon De Rascafria ligt direct naast Escultor Agustin Sanz de la Fuente en op loopafstand van Cementerio de Rascafria. Het 4-sterren Sheraton Santa Maria Del Paular is een uitstekend ketenhotel met een sauna, tennis en biljart.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u naar Rascafría voor zakelijke doeleinden reist, kan het centraal gelegen Lucanus Cervus een goede accommodatieoptie voor u zijn. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Lucanus Cervus op slechts 250 meter van het stadscentrum. Als u op zoek bent naar een gezinsvriendelijk hotel in Rascafría, overweeg het boeken van een kamer bij Sheraton Santa Maria Del Paular. Posada El Campanario is een elegant vakantiehotel op minder dan 5 minuten lopen van Victorio Barrios Santiago.

Meer zienMinder