Hotels in El Albir

Bekijk 12 beshikbare hotels en verblijfsplekken in El Albir van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-12 van 12
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig317 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Gasten van het uitstekende 3-sterren Albir Garden Resort El Albir zullen zowel de rustige ligging, evenals een traditionele Hammam, een bubbelbad en saunafaciliteiten waarderen.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig432 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
U kunt uitrusten bij een zwembad of genieten van een helder uitzicht op de heuvels, terwijl het 4-sterren Sun Palace Albir & rustige ligging relatief dichtbij Aqualand water park heeft.
Vanaf€ 81 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig796 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Gasten van het elegante 4-sterren Albir Playa Hotel & Spa in El Albir worden uitgenodigd een duik te nemen in een buitenzwembad en te ontspannen in een bubbelbad, ijsfonteinen en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig178 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke La Riviera heeft een buitenzwembad en 13 kamers en is gelegen binnen een 15-minuten afstand van Playa del Racó del Albir.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig556 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het particuliere Noguera ligt op circa 7 km naar Strand van Cala del Tio Ximo en beschikt over een zwembad en een à la carte restaurant en mediterrane gerechten.
Vanaf€ 57 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig193 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Serra Gelada ligt op slechts 10 minuten met de auto van het charmante 3-sterren Rober Palas El Albir en The norwegian church in Albir ligt op slechts 5 minuten lopen van de accommodatie.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig127 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Het Magic Robin Hood El Albir is een comfortabel 4-sterren accommodatie gelegen op slechts 2 km afstand van Benidorm Paleis en op ongeveer 6 km van haven.
Vanaf€ 175 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig35 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het hele jaar door buitenzwembad en spatherapie zijn allemaal beschikbaar voor gasten van het Nacavi Albir Aparthotel El Albir met 24 kamers, dat op slecht 7 km afstand van Plaça del Castell ligt.
Vanaf€ 104 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig33 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Het Sha Wellness Clinic El Albir is gesitueerd binnen 4 km van het Strand Playa de Levante en biedt gasten een binnenzwembad en een sportschool aan.
Vanaf€ 1 276 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed9 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het La Casa De Irina is uitgerust met een zwembad en ligt binnen 10 minuten rjden weg van Serra Gelada.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig5 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Tijdens uw verblijf bij het 5-sterren Nuevo Golf Apts in het centrum van El Albir zijn stoombaden en een hydrotherapie zwembad plus een zwembad beschikbaar.
Vanaf€ 83 /nachtSelecteren
Secret Hotel Albir 3*Hotel
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Gelegen naast Supermercado Mendoza Albir, een hotel is 7 km van Terra Mítica.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in El Albir

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste 5-sterrenhotels in El Albir?

Hostal Ventorrillo met beoordeling 8.0/10 biedt gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en krantenservice, evenals verwarmde kamers en luchtgekoelde kamers met wi-fi, een TV en een balkon.

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van El Albir?

Kies uw perfecte hotel onder 10 aabiediengen in het centrum van El Albir. Albir Playa Hotel & Spa met een zonneterras, 24-uurs receptie en een fitnesscentrum is beoordeeld met 7.8/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum. Albir Garden Resort met beoordeling 6.6/10 en Hotel La Riviera, beoordeeld met 7.0/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in El Albir zijn de beste?

Meer dan 414 beoordelingen van gasten van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in El Albir te kiezen. Hotel Rober Palas met beoordeling 6.4/10 is een goede optie, gelegen op 7 km van haven. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van een zonneterras, 24-uurs receptie en een fitnesscentrum profiteren. Gasten vinden ook hoogwaardige service leuk. Hotel Noguera is ook een goede keuze met beoordeling 8.2/10 voor €77 per nacht.

Wat zijn de beste romantische hotels in El Albir?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 10 aanbiedingen voor koppels. Magic Robin Hood beoordeeld met 7.8/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, een nachtclub en een spa-centrum aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €418 per nacht boeken. Andere top opties zijn Hotel La Riviera en Hotel Sun Palace Albir & Spa (Adults Only).

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in El Albir?

Als u zoekt naar een familiehotel, vindt u 5 aanbiedingen in El Albir. Albir Garden Resort (beoordeling: 6.6/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en ledikanten voor €169 per nacht. U kunt ook Hotel Rober Palas (beoordeling: 6.4/10) voor ongeveer €88 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een zonneterras, 24-uurs receptie en een fitnesscentrum aan.

Welke hotels in El Albir niet ver van Serra Gelada zijn de beste?

U kunt bij Alfaz Paradise, beoordeeld met 7.0/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van Serra Gelada. Het biedt een casino, een nachtclub en gratis pendeldienst aan.

Wat zijn de beste accommodaties in El Albir met buitenzwembadden?

Volgen 1434 beoordelingen zijn er 9 hotels met buitenzwembadden in El Albir. Hotel Noguera met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en fitnesslessen, beoordeeld met 7.0/10, is ook een goede 3-sterrenaccommodatie voor €99 per nacht. Gasten kunnen zich in de zwembadbar, snack bar en piano bar ontspannen of eten in de bar, in het restaurant en in het café.

Waar logeren in El Albir?

Beste goedkope hotels in El Albir

Wanneer u met wat budget reist, zou u kunnen verblijven bij Rober Palas met de gemiddelde overnachtingsprijs van 77€. La Colina is een betaalbare keuze die u binnen 10 minuten lopen van het centrum brengt. Albir Palace ligt op slechts een steenworp afstand van La Cruz Benidorm.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om dicht bij Middellandse Zee en Andesgebergte te zijn kunt u logeren bij Sun Palace Albir Hotel And Spa (Adults Only), een 4-sterren hotel in het stadshart. Een andere centraal gelegen optie is Albir Playa Hotel & Spa, met een sauna, een bubbelbad en een seizoensgebonden buitenzwembad.

Kies voor een hotel in de buurt van Baixa Brewing Company, zoals Hotel La Riviera, dat op loopafstand van slechts 10 minuten ervandaan ligt.

Luxe en boetiekaccommodatie in El Albir

Het 5-sterren Albir Confort Estrella Golf met een sauna en een buitenzwembad is een goede keuze voor mensen die graag met comfort en luxe reizen. Boulevard Apartamentos is een charmante keuze die op slechts 10 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 88€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Apartamentos Casa Torres (Adults Only) is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 50 meter verwijderd van Meluka Restaurante Asiatico. Albir Confort Nuevo Golf Apartments en Costa Verde Albir met prijzen van 103€ en 63€ respectievelijk zijn de uitstekende opties voor zakenreizigers.

Meer zienMinder