Hotels in Casarabonela

Bekijk 2 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Casarabonela van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-2 van 2
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig64 beoordelingen
Het 3-sterren Cortijo San Antonio - Caminito Del Rey, met 15 kamers, werd in 1700 gebouwd in een platteland van Casarabonela.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
AmandolasPension
8.2
Geweldig30 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum1000 meter van Centro Guadalinfo
Het Amandolas Casarabonela voorziet zijn gasten van een zwembad, een zonnedek en BBQ-voorzieningen.
Vanaf€ 57 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Casarabonela

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Casarabonela zijn goedkoop?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Casarabonela. Een andere optie is Hotel Cortijo San Antonio - Caminito Del Rey beoordeeld met 7.6/10 voor €89 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Casarabonela zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Hotel Cortijo San Antonio - Caminito Del Rey beoordeeld met 7.6/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis parkeren, 24-uurs receptie en conciërgeservice aanbiedt. Bezoekers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €89 per nacht boeken.

Waar logeren in Casarabonela?

Beste goedkope hotels in Casarabonela

Van de betaalbare hotels in Casarabonela worden onder andere Amandolas en Hotel Cortijo San Antonio Caminito De Rey het meest vaak geboekt. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Amandolas in het centrum van Casarabonela hebben. Amandolas is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Mirador de la Campana, dat kamerprijzen vanaf €67 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bent u op zoek naar wat meer privacy, dan is een appartement zoals Casa La Vista een goede accommodatiegelegenheid in het centrum van Casarabonela, tevens beschikt het over een waterpark, kanoën en wandelen. Casa La Vista en Country Sun Apartments zijn twee fijne appartementen op 5 minuten lopen van het stadscentrum.

Als u in de buurt van Botanical Garden of Cacti and Succulent Plants 'Mora i Bravard' of Casarabonela wilt verblijven, maakt u dan een reservering bij El Caseron De Bonela met 24-uurs receptie, een businesscentrum en een vergaderzaal.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Exclusivo Loft En El Corazon De Casarabonela! is een budgetvriendelijk appartement dat op 800 meter van Castillo arabe de Qasr Bunayra ligt. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Piso Central op slechts 300 meter van het stadscentrum. Bent u in de stad voor zaken, reserveer dan een kamer in Hotel Cortijo San Antonio Caminito De Rey, een 3-sterren hotel met gratis parkeren, 24-uurs receptie en conciërgeservice. Hotel Cortijo San Antonio Caminito De Rey is een populaire badplaats die ook gratis parkeren, 24-uurs receptie en conciërgeservice biedt, zodat u en uw hele gezin kunnen ontspannen na een dagje Casarabonela te hebben verkend.

Meer zienMinder