Hotels in Bérchules

Bekijk 10 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Bérchules van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-10 van 10
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig81 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum500 meter van Parroquia de San Juan Bautista
Het 3-sterren Turismo Rural & Spa El Cercado Bérchules beschikt over hammam, chaise-longues en de recreatieve voorzieningen van het hotel, evenals een à la carte restaurant op de prachtige locatie op binnen 5 lopen van Aula de la Naturaleza La Alpujarra.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig45 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum600 meter van Parroquia de San Juan Bautista
Het Los Bérchules beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad en 10 kamers met uitzicht op de berg.
Vanaf€ 69 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig34 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum100 meter van Parroquia de San Juan Bautista
Het hotel ligt op een steenworp afstand van Siervas de San Jose en beschikt over 9 kamers met uitzicht over het terras.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
Complejo Rural El Cercado Hotel Bérchules
Hotel
Kaart
500 meter van Stadscentrum500 meter van Parroquia de San Juan Bautista
Het 3-sterren Complejo Rural El Cercado beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad, een Turks bad, een bubbelbad en saunafaciliteiten en biedt een prachtige ligging vrij dicht bij Tropical kust.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
Accommodaties in de buurt van Bérchules
Hotel
8.4
Geweldig100 beoordelingen
Kaart
7.5 km van Bérchules7.5 km van Stadscentrum
Het La Fragua II Trevélez vindt u ongeveer 15 loopafstand van Jamones Cano Gonzalez en het beschikt over een buitenzwembad en het restaurant Meson La Fragua.
Vanaf€ 65 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig105 beoordelingen
Kaart
7.4 km van Bérchules7.4 km van Stadscentrum
Het La Fragua I bevindt zich binnen 3 km afstand van Alto Del Chorrillo en beschikt over 12 kamers en een à la carte restaurant.
Vanaf€ 48 /nachtSelecteren
Pension
8.2
Geweldig108 beoordelingen
Kaart
7.0 km van Bérchules7.0 km van Stadscentrum
Het Hostal Mulhacen ligt op circa 3 km van Alto Del Chorrillo en beschikt over een terras, een picknickplaats en een tuin.
Vanaf€ 45 /nachtSelecteren
Pension
8.4
Geweldig50 beoordelingen
Kaart
6.4 km van Bérchules6.4 km van Stadscentrum
Iglesia de San Sebastian ligt 3 km rijden naar het 2-sterren El Tinao Yegen en Moros y Cristianos ligt binnen 3 km afstand van de accommodatie.
Vanaf€ 49 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
3.4 km van Bérchules3.4 km van Stadscentrum
El Fuerte ligt 3 km afstand van het El Montoro Cádiar, terwijl Aula de la Naturaleza La Alpujarra 10 minuten rijden verderop ligt.
Vanaf€ 35 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig17 beoordelingen
Kaart
6.4 km van Bérchules6.4 km van Stadscentrum
Het Pension La Fuente is op binnen 5 loopafstand van Sendero Gerald Brenan gelegen en beschikt over 6 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 45 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Bérchules

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Bérchules hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 5 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Bérchules. Turismo Rural & Spa El Cercado, gelegen in het centrum van Bérchules, beoordeeld met 8.4/10, biedt een TV, loungeruimte en een keukentje samen met hoogwaardige service aan. El Vergel De met beoordeling 7.0/10 en Los Berchules, beoordeeld met 8.4/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Bérchules?

Los Berchules met beoordeling 8.4/10 is een geweldige keuze, omdat het gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en wandelen samen met 24-uurs receptie en fietsverhuur aanbiedt. El Vergel De is ook een goede keuze met beoordeling 7.0/10 voor €72 per nacht.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Bérchules?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Ontdek El Vergel De, beoordeeld met 7.0/10, dat wandelen, fietsen en vissen heeft. Het is op 250 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €72 per nacht. Turismo Rural & Spa El Cercado met beoordeling 8.4/10 is ook een gode 3-sterrenaccommodatie voor koppels. Het biedt een zonneterras, 24-uurs receptie en een spa-centrum, evenals een verwarmd zwembad en een seizoensgebonden buitenzwembad aan. U kunt deze accommodatie in Bérchules voor ongeveer €91 per nacht boeken.

Wat zijn de beste accommodaties in Bérchules met buitenzwembadden?

Als u zoekt naar een accommodaite met een buitenzwembad, zijn er 3 accommodaties om eruit te kiezen. Gasten kunnen zich ook in het zwembafd ontspannen bij Los Berchules (beoordeling: 8.4/10) voor €56 per nacht. Deze accommodatie heeft 24-uurs receptie en fietsverhuur, evenals gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en wandelen.

Waar logeren in Bérchules?

Beste goedkope hotels in Bérchules

Als u op jacht bent naar een goedkoop verblijf, kijk dan eens naar Los Berchules met tarieven vanaf €59 of El Vergel De Berchules waar de prijzen bij €100 beginnen. El Vergel De Berchules is een 3-sterren budget accommodatie op slechts 250 meter van het stadscentrum. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Cuatro Vientos, zoals het voordelige Los Berchules met de prijs vanaf €59.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Wanneer u bij Los Berchules of El Cercado Complejo Rural verblijft, kunt u het leven in de omgeving van dichtbij meemaken. Als u dichter bij het centrum wilt verblijven, overweeg dan El Cercado Complejo Rural, dat 600 meter van Bérchules stadshart verwijderd is en een wellnesscentrum, een zonnedek en paardrijden biedt.

Los Berchules ligt op 10 minuten lopen van Parroquia de San Juan Bautista en heeft een zonneterras, een seizoensgebonden buitenzwembad en fietsen. Overweeg om een kamer te boeken in Los Berchules, dat zich op een steenworp afstand van Cuatro Vientos bevindt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Wanneer u voor zakelijke doeleinden reist kunt u kiezen voor Los Berchules dat een zonneterras, een seizoensgebonden buitenzwembad en fietsen biedt. Los Berchules wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Bérchules, dat een zonneterras, een seizoensgebonden buitenzwembad en fietsen biedt.

Meer zienMinder