Hotels in Alhama de Granada

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Alhama de Granada van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
El AmparoBed & Breakfast
7.8
Heel goed20 beoordelingen
Kaart
8.1 km van Stadscentrum
Het El Amparo Bed and Breakfast Alhama de Granada is gesitueerd op 2 km afstand van Torre del Hoyo en beschikt over een seizoensgebonden buitenzwembad.
Vanaf€ 219 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig54 beoordelingen
Kaart
6.7 km van Stadscentrum
Gelegen op slecht 4 km van Area Recreativa El Robledal heeft het huisdiervriendelijke Restaurante Los Canos De La Alcaiceria Alhama de Granada 35 kamers.
Vanaf€ 40 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig99 beoordelingen
Kaart
1.6 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Balneario De Alhama de Granada is gevestigd binnen 25 minuten loopafstand naar Iglesia Convento de San Diego en 20 minuten wandelen van Plaza de Isabel La Catolica.
Vanaf€ 109 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig28 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Iglesia Mayor de la Encarnación is op binnen 10 lopen van een pension, terwijl de luchthaven Federico Garcia Lorca Granada-Jaen is 40 km ervandaan.
Vanaf€ 64 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig84 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Het is 44 minuten rijden naar de luchthaven Federico Garcia Lorca Granada-Jaen en op slechts 2 km afstand van Castillo de Alhama de Granada.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Alhama de Granada

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Alhama de Granada hebben een centrale ligging?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Alhama de Granada om uit te kiezen. Onze gasten vinden Pension San Jose, beoordeeld met 7.8/10, leuk. Het heeft een stomerij, een speelzaal en wandelen en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Welke goedkope hotels in Alhama de Granada zijn de beste?

Er zijn meer dan 5 goedkope top accommodaties in Alhama de Granada. La Seguiriya is ook een goede keuze met beoordeling 8.2/10 voor €74 per nacht.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Alhama de Granada?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 8 aanbiedingen voor koppels. Balneario De beoordeeld met 7.0/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, een spa-centrum en huishouden aanbiedt. Gasten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €81 per nacht boeken.

Welke hotels in Alhama de Granada zijn goed voor gezinnen?

La Seguiriya (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonnedek en huishouden voor €74 per nacht.

Welke hotels in Alhama de Granada niet ver van Plaza de Isabel La Catolica zijn de beste?

U kunt bij Balneario De, beoordeeld met 7.0/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 15 minuten lopen van Plaza de Isabel La Catolica. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, een spa-centrum en huishouden aan.

Wat zijn de beste hotels in Alhama de Granada met buitenzwembadden?

Volgen 30 beoordelingen zijn er 4 hotels met buitenzwembadden in Alhama de Granada.

Waar logeren in Alhama de Granada?

Beste goedkope hotels in Alhama de Granada

Zoekt u een budgetaccommodatie, overweeg dan een verblijf bij Cortijo Las Montoras, een betaalbaar appartement voor 61€ per overnachting. Een budgetvriendelijke optie is El Ventorro Hospederia Rural, dat 50-minuten rijden van La Dorada 1a -Barco de Chanquete is en gratis prive parkeerplaatsen, een spa-centrum en een sauna heeft.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Bij La Maroma Rooms & Views of Pension San Jose verblijft u redelijk dicht bij het centrum van Alhama de Granada. Casa Del Siglo 16 bevindt zich in het hart van Alhama de Granada en biedt een solarium, een zonnedek en paardrijden.

Als u graag de sfeer van Alhama de Granada wilt ervaren, kies dan voor een appartement in de buurt van Iglesia Parroquial, zoals La Seguiriya.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Apartamentos Turisticos Cortijo Garces, gelegen nabij Museo Arqueológico - Casa del Apero, is een gezellig bed-and-breakfast hotel met een solarium, een zonnedek en een seizoensgebonden buitenzwembad. Een verblijf in El Amparo is een perfecte keuze voor het hele gezin tijdens een vakantie in Alhama de Granada omdat het een bubbelbad, een seizoensgebonden buitenzwembad en wandelen aanbiedt. Hotel Restaurante Los Canos De La Alcaiceria is een populair resort met gratis parkeren, een seizoensgebonden buitenzwembad en wandelen voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder