Hotels in Rio Maior

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Rio Maior van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.2
Geweldig75 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Salinas de Rio Maior bevindt zich minder dan 3 km afstand ervandaan, terwijl Casa Da Musica circa 8 minuten wandelen vandaan ligt.
Vanaf€ 40 /nachtSelecteren

Waar logeren in Rio Maior?

Beste goedkope hotels in Rio Maior

Reizigers die op zoek naar budgethotels in Rio Maior zijn kunnen ervoor kiezen om in Hotel Paulo VI te verblijven, met een kamerprijs vanaf €48 per nacht. Hotel Paulo VI is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 750 meter van het hart van Rio Maior. Hotel Paulo VI is een betaalbaar hotel op een steenworp afstand van Centro Comercial Salinas, dat kamerprijzen vanaf €48 aanbiedt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De eerste keer bezoekers van Rio Maior worden geadviseerd om bij een hotel in het stadscentrum te verblijven, bijvoorbeeld, bij Hotel Paulo VI, of in een appartement zoals 1/4 Na Serra. Hotel Paulo VI is een populaire accommodatie op circa 10 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis parkeren, 24-uurs receptie en huishouden aanbiedt.

U kunt het beste u een hotel nabij Casa Da Musica boeken, bijvoorbeeld, Hotel Paulo VI dat direct ernaast ligt. Om een van de meest interessante attracties van Rio Maior te ervaren kiest u een hotel in de buurt van Casa Da Musica, zoals Hotel Paulo VI.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Wilt u graag een verblijf met een huiselijke sfeer tijdens uw vakantie in Rio Maior, bekijk dan eens de comfortabele appartementen zoals 1/4 Na Serra, dat op circa 0,3 km van het centrum van de stad ligt. U kunt ook voor het comfortabele Moinho.Com gaan, daar treft u onder andere gratis parkeren, ledikanten en wandelen. Hotel Paulo VI met kamerprijs van €48 per nacht is een goede logeergelegenheid voor zakenreizigers. Hotel Paulo VI is een populair resort met gratis parkeren, 24-uurs receptie en huishouden voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder