Hotels in Budens

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Budens van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
7.4
Heel goed36 beoordelingen
Kaart
900 meter van Stadscentrum700 meter van Parque da Floresta - Golf
Het Quinta Da Floresta - Santo Antonio Villas, Golf & Spa heeft een Turks bad, een bubbelbad en saunafaciliteiten, en ligt op schitterende locatie op een gemiddelde afstand van Kust van de Algarve.
Vanaf€ 161 /nachtSelecteren
7.4
Heel goed18 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum700 meter van Parque da Floresta - Golf
Gasten kunnen ontspannen in de lounge bar van het Quinta Da Encosta Velha - Santo Antonio, Villas, Golf & Spa, dat over benijdenswaardige locatie in Budens beschikt.
Vanaf€ 157 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig3 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum900 meter van Parque da Floresta - Golf
Praia das Furnas is op 4 km verwijderd van een pension, terwijl de luchthaven Portimão is 40 km ervandaan.
Vanaf€ 48 /nachtSelecteren
Salema Beach VillageHotel
Kaart
2.2 km van Stadscentrum
Een adembenemend uitzicht is beschikbaar in 114 kamers, en de voordelen ter plaatse zijn onder andere een buitenzwembad samen met een hot tub, een snackbar aan het zwembad en een sauna.
Vanaf€ 199 /nachtSelecteren
Praia Do BurgauHotel
8.4
Geweldig8 beoordelingen
Kaart
5.4 km van Stadscentrum
Sluit uw dag af in het 3-sterren Praia Do Burgau, dat op ongeveer 10 minuten rijden van Praia da Salema ligt en een buitenzwembad aanbiedt.
Vanaf€ 91 /nachtSelecteren
Quinta Da Floresta Golf And Leisure Holiday ResortHotel
Gasten van het Quinta Da Floresta Golf And Leisure Holiday Resort in Budens worden uitgenodigd een duik te nemen in een zwembad en te ontspannen in saunafaciliteiten en een buitenzwembad.
Vanaf€ 1 370 /nachtSelecteren
Villa Cabanas Beach BudensPension
Kaart
3.1 km van Stadscentrum
De woning is voorzien van een buitenzwembad en is nog geen 7 km verwijderd van Estação Arqueológica Romana da Praia da Luz.
Vanaf€ 310 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Budens

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Budens hebben een centrale ligging?

Onze reizigers vinden Quinta Da Encosta Velha - Santo Antonio, Villas, Golf & Spa, beoordeeld met 5.6/10, leuk. Het heeft een golfbaan, een gezondheidsclub en paardrijden en is binnen 5 minuten lopen van he stadscentrum gelegen.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Budens?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Quinta Da Floresta - Santo Antonio Villas, Golf & Spa (beoordeling: 6.2/10) met vanafprijzen ongeveer €137 per nacht, dat op 0,7 km van Santo Antonio ligt. Het biedt een arts op verzoek, 24 uur bewakingsdienst en een gezondheidsclub samen met 24-uurs receptie en fietsverhuur aan. Koppels kunnen genieten van fitnesslessen en een sportschool ter plaatse.

Waar logeren in Budens?

Beste goedkope hotels in Budens

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Aroma Di Casa met een vanaf-prijs van €69 per kamer. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Aroma Di Casa in het centrum van Budens hebben. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Concheiro da Praia do Zavial, zoals het voordelige Aroma Di Casa met de prijs vanaf €69.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u de belangrijkste toeristische attracties in Budens wilt bezoeken, dan kunt u in Quinta Da Floresta - Santo Antonio Villas, Golf & Spa overnachten, een 4-sterren hotel in het hart van de stad. Quinta Da Floresta - Santo Antonio Villas, Golf & Spa is een accommodatie met de beste beoordelingen, gelegen op nog geen 0.8 km van het stadscentrum.

U kunt overwegen om Quinta Da Floresta - Santo Antonio Villas, Golf & Spa te boeken, het ligt op circa 1100 meter van Parque da Floresta en beschikt over Turkse stoombaden, een stomerij en een spa-centrum. Aroma Di Casa met een zonneterras, een golfbaan en paardrijden is bereikbaar vanaf Praia da Salema binnen 5 minuten te voet.

Luxe en boetiekaccommodatie in Budens

Quinta Da Floresta - Santo Antonio Villas, Golf & Spa is een chique accommodatie op slechts 10 minuten lopen van het centrum van Budens en op 30 minuten lopen van Menir de Aspradantes.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Wilt u graag een verblijf met een huiselijke sfeer tijdens uw vakantie in Budens, bekijk dan eens de comfortabele appartementen zoals Lovelystay - Relaxing Duplex House With Pool, dat op circa 0.1 km van het centrum van de stad ligt. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Lovelystay - Relaxing Duplex House With Pool op slechts 250 meter van het stadscentrum. Als u voor zaken naar Budens reist, kan een verblijf in de buurt van Forte do Zavial in Aroma Di Casa een goede optie zijn. Quinta Da Floresta - Santo Antonio Villas, Golf & Spa is een gezellig resort hotel in Budens, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals Turkse stoombaden, een stomerij en een spa-centrum belangrijk vinden.

Meer zienMinder