Hotels in Longyearbyen

Bekijk 7 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Longyearbyen van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-7 van 7
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig351 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum300 meter van Svalbard Museum
Het 4-sterren Radisson Blu Polar Hotel, Spitsbergen Longyearbyen ligt op slechts 200 meter ver van Svalbard Museum en biedt internationale gerechten die worden geserveerd in het à la carte restaurant.
Vanaf€ 265 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig281 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum600 meter van Svalbard Church
Het rookvrije Svalbard Hotell | Polfareren Longyearbyen beschikt over 49 kamers, biedt mountainbiken, kanoën en hondensleerijden aan, en ligt binnen 6 minuten wandelafstand van Svalbard Museum.
Vanaf€ 210 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig275 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum500 meter van Svalbard Church
Gelegen op slechts 4 km van Larsbreen heeft het 2-sterren Mary-Ann'S Polarrigg Longyearbyen 39 kamers.
Vanaf€ 112 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig177 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum1000 meter van Svalbard Church
Svalbard Bryggeri AS ligt 2 km afstand, terwijl Thi tran Longyearbyen grofweg 15 minuten loopafstand ervandaan is.
Vanaf€ 147 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig174 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum400 meter van Svalbard Church
Het 3-sterren Svalbard Hotell | The Vault Longyearbyen bevindt zich op ongeveer 4 km rijden naar Gruve 3 en biedt een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 101 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig104 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum500 meter van Svalbard Museum
Magdalenefjord Svalbard ligt slechts 400 meter van het 4-sterren Basecamp, terwijl Wereldzadenbank op Spitsbergen op ongeveer 3 km verderop ligt.
Vanaf€ 422 /nachtSelecteren
Funken Lodge LongyearbyenHotel
8.4
Geweldig140 beoordelingen
Het niet-roken Funken Lodge ligt binnen 14 minuten lopen van Thi tran Longyearbyen en biedt accommodatie met een een cadeauwinkel en een restaurant aan.
Vanaf€ 167 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Longyearbyen

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke boetiekhotels in Longyearbyen zou je aanbevelen?

Radisson Blu Polar Hotel, Spitsbergen met gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en ledikanten ter plaatse heeft beoordeling 8.0/10 voor €255 per nacht. Het is de meeste aanbevolen optie door de klanten van iBooked.nl Nog een boetiekoptie is het 4-sterren Funken Lodge beoordeeld met 8.6/10 voor €243 per nacht.

Welke hotels in Longyearbyen hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 288 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Longyearbyen. We raden Radisson Blu Polar Hotel, Spitsbergen als het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en ledikanten, gelegen op 0,3 km van het stadscentrum. Mary-Ann'S Polarrigg met beoordeling 7.4/10 en Svalbard Hotell | Polfareren, beoordeeld met 8.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke top hotels in Longyearbyen zijn goedkoop?

Svalbard Hotell | The Vault, dat €181 per nacht kost, is een andere goede optie voor gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en huishouden met beoordeling 7.6/10. Het ligt op 5 minuten loopafstand van het centrum van de stad.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Longyearbyen?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Radisson Blu Polar Hotel, Spitsbergen (beoordeling: 8.0/10) biedt kamers met een minibar, een balkon en een zitruimte aan. Klanten vinden ook 24-uurs receptie, pendeldienst en een stomerij leuk. Andere top opties zijn Mary-Ann'S Polarrigg, Svalbard Hotell | The Vault en Basecamp Hotel.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Longyearbyen?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te selecteren. Mary-Ann'S Polarrigg (beoordeling: 7.4/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, krantenservice en kanoën voor €196 per nacht. U kunt ook Radisson Blu Polar Hotel, Spitsbergen (beoordeling: 8.0/10) voor ongeveer €255 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en ledikanten aan.

Welke hotels in Longyearbyen vlakbij Svalbard Kirke zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl, vinden klantenSvalbard Hotell | The Vault (beoordeling: 7.6/10) leuk. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, 24-uurs receptie en huishouden aan en ligt op 5 minuten lopen van Svalbard Kirke.

Waar logeren in Longyearbyen?

Beste goedkope hotels in Longyearbyen

Gjestehuset 102 biedt een picknickplaats, een patio en wandelen, bovendien zal dit verblijf u niet te veel kosten. Haugen Pensjonat Svalbard ligt op slechts een steenworp afstand van Universiteitscentrum in Spitsbergen.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u een reis naar Longyearbyen plant, overweeg dan om in het centrum te blijven en een kamer in Basecamp Hotel of Radisson Blu Polar Hotel, Spitsbergen te boeken. Svalbard Hotell & Lodge is een accommodatie met de beste beoordelingen, gelegen op nog geen 0.3 km van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Longyearbyen

Wilt u een luxe verblijf in Longyearbyen, dan kunt u Funken Lodge, een 4-sterrenaccommodatie met alle benodigde voorzieningen, boeken.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Mary Ann'S Polarrigg is een comfortabel appartement in het centrum van Longyearbyen, dat is een geweldige keuze voor degenen die de voorkeur aan een huiselijke sfeer en de voordelen van de centrale ligging geven. Svalbard Apartment, gelegen nabij Wereldzadenbank op Spitsbergen, is een gezellig bed-and-breakfast hotel met wandelen en fietsen.

Meer zienMinder