Hotels in Hemsedal

Bekijk 6 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Hemsedal van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-6 van 6
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig106 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum900 meter van Hit og Dit Heisen
Het Fyri Hemsedal is binnen een 12-minuten loopafstand van Ulven gesitueerd en beschikt over een binnenzwembad, een behandelkamer, saunafaciliteiten en een buitenzwembad.
Vanaf€ 244 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig299 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum1.7 km van Hit og Dit Heisen
Het 3-sterren Skogstad ligt op 80 km van de luchthaven Fagernes Leirin en verwelkomt gasten met een restaurant en een bagageopslag.
Vanaf€ 116 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig57 beoordelingen
Kaart
11.8 km van Stadscentrum
Het Eikre Fjellgard is op 65 km van de luchthaven Fagernes Leirin en op ongeveer 5 minuten wandeling van de Eikre bushalte.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig106 beoordelingen
Kaart
3.3 km van Stadscentrum600 meter van Skarsnuten
Het 4-sterren Skarsnuten Hotel And Spa By Classic Norway Hotels ligt naast bars en restaurants, op slecht 3 km van Elgen, en beschikt over een restaurant en een bagageopslag.
Vanaf€ 126 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig59 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum1.8 km van Hit og Dit Heisen
Het 3-sterren Fanitullen Hemsedal bevindt zich in de buurt van een bushalte en beschikt over 13 kamers, een solarium en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 101 /nachtSelecteren
7.2
Heel goed4 beoordelingen
Kaart
8.5 km van Stadscentrum
Wandelen, skiën en fietsen worden aangeboden in het Hoyfjellssenter binnen 5 km van de Roniheisen.
Vanaf€ 153 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Hemsedal

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de populairste hotels in Hemsedal in de buurt van de luchthaven Fagernes Leirin?

Er zijn meer dan 87 beoordelingen van onze gasten voor 4 opties niet ver van de luchthaven Fagernes Leirin. Fagernes Camping, dat op 4,6 km van de luchthaven ligt, kost €80 per nacht en biedt een balkon, een zitruimte en een bank in de kamers aan.

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Hemsedal?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Hemsedal om uit te kiezen. Skogstad Hotel, gelegen op 0,1 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, een wellnesscentrum en massage ter plaatse aan.

Welke hotels voor koppels in Hemsedal zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Skarsnuten Hotel beoordeeld met 7.6/10, dat gratis parkeren, een zonneterras en huishouden heeft. Het ligt op 1,6 km van Ulven en kost ongeveer €130 per nacht.

Welke hotels in Hemsedal zijn goed voor gezinnen?

Skogstad Hotel (beoordeling: 6.8/10): een familiehotel met gratis parkeren, een wellnesscentrum en massage voor €399 per nacht. U kunt ook Fanitullen Hotel (beoordeling: 8.2/10) voor ongeveer €120 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis parkeren, snorkelen en sneeuwskiën aan.

Waar logeren in Hemsedal?

Beste goedkope hotels in Hemsedal

Zoekt u een budgetaccommodatie, overweeg dan een verblijf bij Three-Bedroom Apartment In Hemsedal, een betaalbaar appartement voor 56€ per overnachting. Een budgetvriendelijke optie is Two-Bedroom Apartment In Hemsedal, dat 40-minuten rijden van Familieheisen is en gratis prive parkeerplaatsen en een sauna heeft.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

De natuurliefhebbers, die voor Hemsetunet Apartments met de prijs van 115€ hebben gekozen, zullen het ongetwijfeld leuk vinden dat ze dicht bij wandelpaden en een rivier verblijven. Hemsedal Cafe Skiers Lodge en Fanitullen Apartments zijn twee fijne appartementen op 5 minuten lopen van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Hemsedal

Het 4-sterren Skarsnuten Hotel met een sauna, een nachtclub en skiën is een goede keuze voor mensen die graag met comfort en luxe reizen.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Three-Bedroom Apartment In Hemsedal, gelegen nabij Eldrevatnet, is een gezellig bed-and-breakfast hotel met gratis prive parkeerplaatsen en een sauna. Voor een verblijf in een hotel met gezinsgerichte activiteiten kiest u voor Skogstad Hotel in de buurt van Totten 2, dat een spa-centrum, wandelen en paardrijden aanbiedt. Fossheim Hotel Hemsedal is een populair resort met gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en skiën voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder