Hotels in Meijel

Bekijk 1 beschikbaar hotel in Meijel van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
8.0
Geweldig130 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Grand Café Goejje voorheen Oranje bevindt zich op afstand van 3 km naar Noordervaart en beschikt over 9 kamers en een à la carte restaurant.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren

Waar logeren in Meijel?

Beste goedkope hotels in Meijel

Het budgetvriendelijke 3-sterren Grand Café Goejje voorheen Oranje Hotel is een ideaal verblijf in Meijel voor gasten die graag geld willen besparen. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Grand Café Goejje voorheen Oranje Hotel in het centrum van Meijel hebben. Gelegen nabij Raspberry Maxx Grand Café Goejje voorheen Oranje Hotel is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €55.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u het beste uit uw reis naar Meijel wilt halen, kies dan voor het gelegen in het stadscentrum Grand Café Goejje voorheen Oranje Hotel, waar u tevens van een zonnedek, huishouden en kindermaaltijden kun genieten. Grand Café Goejje voorheen Oranje Hotel is een ander goed hotel in het centrum van Meijel, vlakbij Sint-Nicolaaskerk.

Selecteer een hotel nabij Sint-Nicolaaskerk, zoals Grand Café Goejje voorheen Oranje Hotel met een kamerprijs van €55 per nacht. Grand Café Goejje voorheen Oranje Hotel met een zonnedek, huishouden en kindermaaltijden is de dichtstbijzijnde accommodatie ten opzichte van Sint-Nicolaaskerk.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

U kunt er ook voor kiezen om een kamer bij Grand Café Goejje voorheen Oranje Hotel te boeken, een hotel met zakelijke faciliteiten op loopafstand van 5 minuten van het stadscentrum. Grand Café Goejje voorheen Oranje Hotel wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Meijel, dat een zonnedek, huishouden en kindermaaltijden biedt.

Meer zienMinder