Hotels in Dudelange

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Dudelange van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig305 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Het Cottage Logis Hotel - Restaurant Dudelange is een gezellig 3-sterren accommodatie gelegen op slechts 12 minuten van Waassertuerm en binnen slechts 12 minuten lopen van Centre National de l'Audiovisuel.
Vanaf€ 78 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig90 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Het La Charbonnade is gevestigd binnen 8 minuten wandelen van Waassertuerm en circa 19 minuten lopen van Parc Le'H Dudelange.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
7.4
Heel goed2 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Guesthaus 2 is gevestigd op zo'n 20 minuten lopen van Dudelange Castle en op slechts 4 km naar Parc Animalier Escher Déierepark.
Vanaf€ 150 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Dudelange

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Dudelange hebben een centrale locatie?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 206 beoordeling van klanten tonen topplekken in het centrum van Dudelange. Cottage Logis Hotel - Restaurant, beoordeeld met 7.2/10 is het beste hotel met een zonnedek, een stomerij en huishouden, dat op 5 minuten lopen van het stadscentrum ligt.

Wat zijn de beste romantische hotels in Dudelange?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 5 aanbiedingen voor koppels. Cottage Logis Hotel - Restaurant beoordeeld met 7.2/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een zonnedek, een stomerij en huishouden aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €88 per nacht boeken.

Waar logeren in Dudelange?

Beste goedkope hotels in Dudelange

Van de betaalbare hotels in Dudelange worden onder andere Vivacity en Vivacity het meest vaak geboekt. Vivacity is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 450 meter van het hart van Dudelange. Gelegen nabij Centre National de l'Audiovisuel Vivacity is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €52.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Cottage Logis Hotel - Restaurant ligt in het hart van Dudelange en biedt een zonnedek, een stomerij en huishouden. Hotels als Cottage Logis Hotel - Restaurant en Hotel La Charbonnade brengen u in het hart van het evenement in Dudelange.

Wanneer u naar Dudelange voor plezier reist en graag in het centrum wilt verblijven, boek dan een hotel nabij Parc Emile Mayrisch, zoals Cottage Logis Hotel - Restaurant. Wanneer u een kamer bij Cottage Logis Hotel - Restaurant of Hotel La Charbonnade boekt, bent u binnen 10 minuten lopen bij Parc Emile Mayrisch.

Luxe en boetiekaccommodatie in Dudelange

Als u op zoek naar comfort en betrouwbare service bent, boek dan het 3-sterren Cottage Logis Hotel - Restaurant.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Vivacity is een budgetvriendelijk appartement in Dudelange, ook dicht bij Parc Animalier Escher Déierepark. Geniet van uw verblijf in het comfortabele Vivacity op slechts 450 meter van het stadscentrum. Aan de zakenreizigers in Dudelange worden de hotels zoals Vivacity en Vivacity, gelegen op 450 meter van het stadscentrum, aanbevolen. Cottage Logis Hotel - Restaurant wordt beoordeeld als een van de beste resorts in Dudelange, dat een zonnedek, een stomerij en huishouden biedt.

Meer zienMinder