Hotels in Stazzema

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Stazzema van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
B&B ConviviumBed & Breakfast
8.4
Geweldig43 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het B&B Convivium, op afstand van circa 7 km afstand van Villa Medici von Seravezza, kijkt uit over de berg en beschikt over een terras, een gemeenschappelijke salon en een tuin.
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
La PaniaHotel
8.2
Geweldig21 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Het 3-sterren La Pania bevindt zich binnen 3 km rijden van Sant'Anna en beschikt over een pizza restaurant, een terras en een gemeenschappelijke salon.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig16 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 84 /nachtSelecteren
Kaart
4.9 km van Stadscentrum
Selecteren

FAQ over hotels in Stazzema

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Stazzema?

We raden B&B Convivium als het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en kindermaaltijden, gelegen op 0,4 km van het stadscentrum.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Stazzema?

Een van de beste goedkope hotels is La Pania, beoordeeld met 8.0/10, dat €81 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en een fotokopieerapparaat aanbiedt.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Stazzema?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk La Pania beoordeeld met 8.0/10, dat gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en een fotokopieerapparaat heeft. Het ligt op 6 km van Villa Medici von Seravezza en kost ongeveer €81 per nacht.

Wat zijn de populairste accommodaties in Stazzema naast Grotta Turistica Antro del Corchia?

U kunt bij La Pania, beoordeeld met 8.0/10, een 3-sterrenhotel boeken. Het ligt op 10 minuten lopen van Grotta Turistica Antro del Corchia. Het biedt gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en een fotokopieerapparaat aan.

Waar logeren in Stazzema?

Beste goedkope hotels in Stazzema

Als u over niet al te groot budget voor vakantie in Stazzema beschikt, dan verdient het 3-sterren La Pania in Stazzema zeker uw aandacht. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij La Pania in het centrum van Stazzema hebben. Gelegen nabij Monte Forato La Pania is een betaalbare keuze met de prijs van slechts €81.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Het genieten van uw verblijf in Stazzema zonder auto wordt gemakkelijk als u logeert bij een hotel zoals B&B Convivium, een provinciale locatie in het hart van het zeer goed bewandelbare stadscentrum. B&B Convivium is een ander goed hotel in het centrum van Stazzema, vlakbij Torre dell'orologio di Stazzema.

Kies voor een hotel in de buurt van Torre dell'orologio di Stazzema, zoals B&B Convivium, dat op loopafstand van slechts 5 minuten ervandaan ligt. Als u op korte afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van Stazzema wilt zijn, zoals Torre dell'orologio di Stazzema, kies dan voor B&B Convivium.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Reizigers, die op zoek zijn naar een goede B&B accommodatie in Stazzema, zullen blij zijn met Giunta'S House en La Casetta Di Chichi E Lory. Als u van plan bent om Stazzema met uw gezin te bezoeken, selecteer dan een gezin-georiënteerd hotel zoals B&B Convivium met gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en kindermaaltijden. Als u op zoek naar een comfortabel resort hotel in Stazzema bent, overweeg dan B&B Convivium, dat ook op 5 minuten loopafstand van Torre dell'orologio di Stazzema ligt.

Meer zienMinder