Hotels in Scario

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Scario van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Kalimaka Bed & BreakfastBed & Breakfast
8.4
Geweldig20 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Binnen 3 km van Convento di San Francesco kunnen gasten van het Kalimaka verschillende activiteiten ondernemen, waaronder kanoën en wandelen.
Vanaf€ 77 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig51 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Marcaneto Scario biedt een solarium en een buitenzwembad en ligt op prachtige locatie niet te ver van het Nationale Park Cilento.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig35 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Porto Scario is op ongeveer 5 minuten wandelen, terwijl Pianoro di Ciolandrea opminder dan 3 km afstand ligt.
Vanaf€ 80 /nachtSelecteren
Kaart
1.1 km van Stadscentrum
Het luxe hotel is een goed startpunt voor de bezienswaardigheden van Scario, waaronder de Chiesa dell'Immacolata en Spiaggia della Molara.
Vanaf€ 67 /nachtSelecteren
B&B Nonna Pina ScarioBed & Breakfast
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Bij dit rookvrije hotel met mooie stadszichten wordt voor gasten dagelijks een buffet ontbijt geserveerd.
Vanaf€ 94 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Scario

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Scario hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 43 beoordeling van bezoekers tonen topplekken in het centrum van Scario. Marcaneto Hotel met fitnesslessen, huishouden en ledikanten is beoordeeld met 8.0/10 en ligt binnen 10 minuten lopen van het stadcentrum.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Scario?

Hotel Ristorante Cavaliere beoordeeld met 7.6/10 is nog een goed hotel, dat 24-uurs receptie, huishouden en ledikanten aanbiedt en €124 per nacht kost.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Scario?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Marcaneto Hotel (beoordeling: 8.0/10) met vanafprijzen ongeveer €132 per nacht, dat op 7 km van Villagio Summer Paradise ligt. Het biedt fitnesslessen, huishouden en ledikanten samen met conciërgeservice, pendeldienst en huishouden aan. Koppels kunnen genieten van een fitnesscentrum, een sportschool en fitnesslessen ter plaatse.

Waar logeren in Scario?

Beste goedkope hotels in Scario

Het 3-sterren hotel in Scario zoals B&B Altieri biedt redelijke prijzen voor €55. Wie met een strak budget op reis gaat kan wellicht overwegen om bij B&B Altieri, dat op loopafstand van 15 minuten van het stadscentrum ligt, te logeren. Overweeg een verblijf bij een hotel nabij Villagio Summer Paradise, zoals het voordelige B&B Altieri met de prijs vanaf €55.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u de eerste keer in Scario bent, denk dan aan een verblijf in het centrum in Marcaneto Hotel voor snelle toegang tot een verscheidenheid aan attracties zoals Marcaneto Hotel. Hotel Ristorante Cavaliere is een 3-sterren keuze op ongeveer 0,2 km afstand van het hart van de stad.

Marcaneto Hotel is een centraal gelegen accommodatie die zich tevens op loopafstand van Porto Scario en Marea Alta Pizzeria Braceria bevindt. U kunt ook verblijven bij Marcaneto Hotel, dat circa 850 meter van Porto Scario is.

Luxe en boetiekaccommodatie in Scario

Om een aantal bezienswaardigheden van Scario gemakkelijk te kunnen bezoeken, kunt u het beste een hotel in de buurt van Santuario Maria Santissima di Pietrasanta kiezen, zoals Marcaneto Hotel, een luxe hotel op loopafstand van 30 minuten ervandaan. Mocht uw voorkeur bij de ketenhotels liggen, dan kan Marcaneto Hotel op 10 minuten lopen van het centrum, dat tevens fitnesslessen, huishouden en ledikanten heeft, een geschikte accommodatie voor u zijn.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u van plan bent een reis naar Scario te maken, overweeg dan een verblijf in het centrum van de stad in appartementen zoals By The Sea In of L'Oasi Di. Er zijn 18 B&B mogelijkheden in Scario, waaronder Al Boschetto en By The Sea In. Voor degenen die een zakelijke retraite in Scario hebben, biedt B&B Altieri ledikanten en strijken. Voor de recreanten zijn er 4 hotels in Scario, Marcaneto Hotel of Hotel Ristorante Cavaliere zijn onder hen.

Meer zienMinder