Hotels in Porto Ceresio

Bekijk 3 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Porto Ceresio van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-3 van 3
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.2
Geweldig429 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Op circa 2 km rijden van Museo civico dei fossili di Besano kunnen gasten genieten van Italiaanse gerechten in het à la carte restaurant van het particuliere Il Canneto.
Vanaf€ 59 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig123 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Op slechts 1.8 km van Pfarrkirche S. Maria del Sasso biedt dit hotel windsurfen, duiken en kanoën om actief te blijven.
Vanaf€ 86 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig49 beoordelingen
Kaart
1.2 km van Stadscentrum
Swissminiatur bevindt zich op ongeveer 7 km verderop, terwijl San-Giorgioberg binnen 3 km verderop ligt.
Vanaf€ 168 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Porto Ceresio

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de beste hotels in het centrum van Porto Ceresio?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 303 beoordeling van gasten tonen topplekken in het centrum van Porto Ceresio. Hotel Il Canneto met gratis parkeren, ledikanten en kindermaaltijden is beoordeeld met 7.2/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke goedkope hotels in Porto Ceresio zijn de populairste?

Hotel Il Canneto met beoordeling 7.2/10 is een goede optie, gelegen op 7 km van Pinacoteca Cantonale Giovanni Züst. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van gratis parkeren, ledikanten en kindermaaltijden profiteren. Gasten vinden ook uitzonderlijke service leuk.

Wat zijn de beste romantische hotels in Porto Ceresio?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Ontdek Residence Ville Lago Lugano beoordeeld met 7.8/10, dat gratis parkeren, huishouden en een seizoensgebonden buitenzwembad heeft. Het ligt op 2,6 km van Museo civico dei fossili di Besano en kost ongeveer €176 per nacht.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Porto Ceresio?

Hotel Il Canneto (beoordeling: 7.2/10): een familiehotel met gratis parkeren, ledikanten en kindermaaltijden voor €67 per nacht.

Waar logeren in Porto Ceresio?

Beste goedkope hotels in Porto Ceresio

Als u op een budget reist, kiest u voor een verblijf bij Hotel Il Canneto met een vanaf-prijs van €72 per kamer. Hotel Il Canneto is een uitstekende budgetvriendelijke accommodatie op 400 meter van het hart van Porto Ceresio. Hotel Il Canneto is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 3,6 km van Museo Enrico Butti.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Hotel Il Canneto is een 3-sterrenaccommodatie in het centrum van Porto Ceresio, die gratis parkeren, ledikanten en kindermaaltijden heeft. Locazione Turistica Franco en Appartamento Franco zijn twee fijne appartementen op 5 minuten lopen van het stadscentrum.

Wanneer u naar Porto Ceresio voor plezier reist en graag in het centrum wilt verblijven, boek dan een hotel nabij Chiesa di Sant'Ambrogio, zoals Hotel Il Canneto. Selecteer een hotel dat naast Chiesa di Sant'Ambrogio ligt, zoals het 3-sterren Hotel Il Canneto.

Luxe en boetiekaccommodatie in Porto Ceresio

Residence Ville Lago Lugano ligt op korte afstand van trincee Linea Cardorna en biedt een luxe verblijf inclusief gratis parkeren, huishouden en een seizoensgebonden buitenzwembad voor een voordelige prijs.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Degenen die op zoek zijn naar gezellige appartementen in Porto Ceresio moeten eens kijken naar Appartamento Franco - een andere goede optie in de buurt van Chiesa di Sant'Ambrogio. Er zijn in Porto Ceresio 7 B&B's beschikbaar, waaronder Lake Front 138 en Locazione Turistica Franco. Voor een gezinsvakantie kunt u terecht bij Hotel Il Canneto, een kindvriendelijk hotel met gratis parkeren, ledikanten en kindermaaltijden. Residence Ville Lago Lugano is een populair resort met gratis parkeren, huishouden en een seizoensgebonden buitenzwembad voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder