Hotels in Pieve Di Ledro

Bekijk 13 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Pieve Di Ledro van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-13 van 13
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig71 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Enjoy Ledro B&B, gelegen 6 minuten van Val di Ledro en binnen 6 minuten van Antica Chiesa di Sant'Andrea, beschikt over een terras en een tuin en heeft 13 kamers.
Vanaf€ 109 /nachtSelecteren
Hotel LidoHotel
8.4
Geweldig58 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het is gelegen in een strand gebied van Ledro, alleen 3 km afstand van Az. Agricola Bosc del Meneghì di Risatti Elisa.
Vanaf€ 238 /nachtSelecteren
Residence ToliAparthotel
8.2
Geweldig47 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Residence Toli Ledro biedt een verwarmd zwembad aan en is ongeveer 6 minuten wandelen van Antica Chiesa di Sant'Andrea gelegen.
Vanaf€ 198 /nachtSelecteren
Bed And Breakfast GaletBed & Breakfast
8.4
Geweldig46 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het particuliere Galet ligt op zo'n 5 minuten lopen van Farmacia A. Foletto en beschikt over ledikanten en een kinderwagen.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig6 beoordelingen
De grootste optie:
5 volwassenen
1 slaapkamer
2 bedden
Gelegen op minder dan 4 km van Cascata del Gorg d´Abis heeft het Al Lago Ledro 15 kamers.
Vanaf€ 97 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig57 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Da Franco E Adriana Pieve Di Ledro, dat windsurfen, kanoën en wandelen in de omgeving aanbiedt, ligt op 10 minuten wandelen van Val di Ledro, en op 5-minuten loopafstand van Museo del Laboratorio Farmaceutico Foletto.
Vanaf€ 98 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig60 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Cascata del Gorg d´Abis ligt op een 4 km van het 3-sterren ALPieve Albergo Pieve, terwijl Annunciation of Mary church op minder dan 5 minuten lopen vandaan ligt.
Vanaf€ 153 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig13 beoordelingen
De kamers van het B&B Dalla Fattoria Della Patty liggen op minder dan 250 meter van Museo del Laboratorio Farmaceutico Foletto en bieden uitzicht op de berg.
Vanaf€ 125 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig77 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Gelegen op ongeveer 6 minuten wandeling van Ledro Land Art heeft het 3-sterren Good Life Hotel Garden 31 kamers.
Vanaf€ 108 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig99 beoordelingen
Annunciation of Mary church is op loopafstand van 5 minuten en Val di Ledro ligt op op 5 minuten lopen ervandaan.
Vanaf€ 117 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig42 beoordelingen
Kaart
100 meter van Stadscentrum
Het particuliere Sport Ledro ligt op loopafstand van 5 minuten van Farmacia A. Foletto en biedt accommodatie met een een bagage-opslag en een restaurant aan.
Vanaf€ 91 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig12 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Annunciation of Mary church en Farmacia A. Foletto zijn respectievelijk binnen 5 minuten wandelen en op 5 minuten wandelen naar het 3-sterren Albergo Silvana Ledro gelegen.
Vanaf€ 96 /nachtSelecteren
Lake ProjectHotel
Kaart
100 meter van Stadscentrum
De accommodatie met een keuken uitgerust met een volwaardige koelkast en een kookplaat bevindt zich op wandelafstand van 30 minuten van het centrum van Ledro.
Selecteren

FAQ over hotels in Pieve Di Ledro

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Pieve Di Ledro hebben een centrale ligging?

Onze reisgegevens van iBooked.nl travel op de basis van 245 beoordeling van reizigers tonen topplekken in het centrum van Pieve Di Ledro. Good Life Hotel Garden met fitnesslessen, een spa-centrum en een bubbelbad is beoordeeld met 8.4/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum. Hotel Sport met beoordeling 9.2/10 en ALPieve Albergo Pieve, beoordeeld met 8.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Welke goedkope hotels in Pieve Di Ledro zijn de populairste?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Pieve Di Ledro. We raden Good Life Hotel Garden met beoordeling 8.4/10 als een van de beste opties in Pieve Di Ledro aan, het kost vanaf €79 per een nacht. Een andere optie is Residence Toli beoordeeld met 8.4/10 voor €104 per nacht.

Wat zijn de beste accommodaties voor koppels in Pieve Di Ledro?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Residence Toli, beoordeeld met 8.4/10, dat een zonneterras, een picknickplaats en ledikanten heeft. Het is op 500 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €104 per nacht. Andere top opties zijn Enjoy Ledro B&B, Hotel Lido en Bed And Breakfast Galet.

Welke hotels in Pieve Di Ledro zijn goed voor gezinnen?

Volgens 49 beoordelingen van reizigers zijn er 3 gezinsvriendelijke opties. ALPieve Albergo Pieve (beoordeling: 8.6/10) biedt 24 uur bewakingsdienst, huishouden en ledikanten aan. Het ligt 3,1 km van Lake Ledro Stilt house Museum. Reizigers kunnen van Europese keuken, Italiaanse keuken en Mediterrane keuken bij Ristorante da Franco e Adriana restaurant genieten. U kunt ook Hotel Sport (beoordeling: 9.2/10) voor ongeveer €79 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt huishouden, in het restaurant en in de bar aan.

Waar logeren in Pieve Di Ledro?

Beste goedkope hotels in Pieve Di Ledro

Casa Alberta is een betaalbare keuze met tarieven vanaf slechts €61 per nacht. Casa Alberta is een betaalbare accommodatie in de directe nabijheid van Antica Chiesa di Sant'Andrea en met de kamerprijzen vanaf €61.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u centraal wilt logeren op uw reis naar Pieve Di Ledro, dan kunt u overnachten in B&B Dalla Fattoria Della Patty, dat op slechts 5 minuten loopafstand van het stadscentrum ligt. B&B Dalla Fattoria Della Patty is een populaire accommodatie op circa 5 minuten lopen van het stadscentrum, die zijn gasten gratis prive parkeerplaatsen en een zonneterras aanbiedt.

Wanneer u in de buurt van Ledro Land Art wilt verblijven, boekt u een kamer in B&B Dalla Fattoria Della Patty, gelegen op loopafstand van 5 minuten ervandaan. Denk ook aan B&B Dalla Fattoria Della Patty, waarbij u direct naast Ledro Land Art zit.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Casa Alberta is een goedkoop appartement met gratis prive parkeerplaatsen, windsurfen en mini-golf, gelegen in het hart van Pieve Di Ledro. U kunt ook voor het comfortabele Casa Alberta gaan, daar treft u onder andere gratis prive parkeerplaatsen, windsurfen en mini-golf. Lmc Guesthouse is een elegant vakantiehotel op minder dan 30 minuten lopen van Cascata del Gorg d´Abis.

Meer zienMinder