Hotels in Palmanova

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Palmanova van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig233 beoordelingen
Bastioni en Palmanova Fortress zijn respectievelijk slechts 1 km hier vandaan ervandaan en slechts 1 km verwijderd van het 2-sterren Roma gelegen.
Vanaf€ 89 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig213 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Cimitero austro-ungarico di Palmanova is ongeveer 20 minuten lopen van het 3-sterren Ai Dogi.
Vanaf€ 103 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig144 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum2.0 km van Palmanova Outlet Village
Duomo dogale SS.Redentore ligt op slechts 12 minuten lopen van het Urban Trend - Guest House Palmanova en Bastioni ligt 19 minuten loopafstand naar de accommodatie.
Vanaf€ 72 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig52 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Museo Storico Militare is te vinden op op wandelafstand van 10 minuten van een pension.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig107 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum2.0 km van Palmanova Outlet Village
Museo Storico Militare is circa 16 minuten loopafstand ervandaan en Caorle ligt op 48 km afstand.
Vanaf€ 68 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig64 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
San Michele Arcangelo en Duomo dogale SS.Redentore zijn circa 10 minuten lopen ervan en binnen 25 minuten loopafstand van het Casale San Pietro.
Vanaf€ 95 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig91 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum1.7 km van Palmanova Outlet Village
Het appartement ligt dicht bij Chiesa di San Francesco d'Assisi en beschikt over een marmeren badkamer met een haardroger, gratis toiletartikelen en badlakens.
Vanaf€ 83 /nachtSelecteren
Palmamore PalmanovaPension
7.8
Heel goed9 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum1.6 km van Palmanova Outlet Village
Het Palmamore is gevestigd op 5 minuten lopen van Porta Aquileia en ongeveer 10 loopafstand van Bastioni.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Palmanova

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Palmanova hebben een centrale locatie?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Palmanova om uit te kiezen. Het beste hotel in het centrum van Palmanova is Hotel Ai Dogi, beoordeeld met 9.0/10, biedt pendeldienst, een stomerij en huishouden aan. Albergo Commercio met beoordeling 7.8/10 en Urban Trend - Guest House, beoordeeld met 8.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Palmanova?

Er zijn meer dan 5 goedkope top accommodaties in Palmanova. Een van de beste goedkope hotels is Urban Trend - Guest House, beoordeeld met 8.6/10, dat €60 per nacht kost en gratis prive parkeerplaatsen, 24 uur bewakingsdienst en huishouden aanbiedt. Albergo Commercio is ook een goede keuze met beoordeling 7.8/10 voor €80 per nacht.

Welke hotels voor koppels in Palmanova zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel Ai Dogi (beoordeling: 9.0/10) ter koste van €104 per nacht, gelegen op 0,9 km van Acquedotto Veneziano di Palmanova del Friuli. Het biedt pendeldienst, een stomerij en huishouden samen met 24-uurs roomservice, een stomerij en fietsgebruik aan. Klanten kunnen een kamer vanaf €78 per nacht boeken.

Welke hotels in Palmanova zijn goed voor gezinnen?

Hotel Roma (beoordeling: 7.4/10) biedt een stomerij, huishouden en kindermaaltijden aan. Het ligt 0,9 km van Porta Aquileia. Klanten kunnen van Europese keuken, Italiaanse keuken en Mediterrane keuken bij Caffetteria Torinese restaurant genieten.

Wat zijn de populairste accommodaties in Palmanova naast Bastioni?

Om naast Bastioni te zijn, logeer bij Albergo Commercio (beoordeling: 7.8/10), dat op 15 minuten lopen van de bezienswaardigheid en biedt huishouden en een fotokopieerapparaat aan. Klanten kunnen van Italiaanse keuken bij Ristorante Roma restaurant in de buurt genieten. U kunt ook Hotel Ai Dogi met beoordeling 9.0/10 voor ongeveer €104 per nacht. Het ligt op 1 km van de bezienswaardigheid en biedt 24-uurs roomservice, een stomerij en fietsgebruik aan.

Waar logeren in Palmanova?

Beste goedkope hotels in Palmanova

Koopjesjagers op zoek naar een hotel in Palmanova zullen Albergo Commercio en Hotel Roma, die tevens over een stomerij, 24 uur bewakingsdienst en huishouden beschikken, als geschikte accommodaties met goede prijs-kwaliteitverhouding beschouwen. Hotel Roma is een budgethotel op 10 minuten lopen van het centrum. Enkele betaalbare hotelkeuzes in de nabijheid van Fattoria Didattica “La Selce” zijn Albergo Commercio en Hotel Roma.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het centrum van Palmanova bevinden zich tevens veel attracties, daarom kunt u overwegen om bij Hotel Ai Dogi te verblijven, een centraal gelegen 3-sterren hotel met pendeldienst, een stomerij en huishouden. Albergo Commercio ligt op 750 meter van het centrum en beschikt over huishouden en een fotokopieerapparaat.

Overweeg een verblijf in een hotel in de buurt van Palmanova Citta Fortezza, zoals Urban Trend - Guest House, dat €70 per nacht kost. Reserveer een kamer bij Urban Trend - Guest House met gratis prive parkeerplaatsen, 24 uur bewakingsdienst en huishouden, gesitueerd op 1050 meter van Bastioni.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Als u met uw gezin naar Palmanova reist en in een appartement in de buurt van Bastioni geïnteresseerd bent, boek dan New Deal - Apt With Terrace, Jacuzzi & Netflix of New Ride Apartment. New Deal - Apt With Terrace, Jacuzzi & Netflix is een B&B accommodatie op ongeveer 0,7 km van het stadscentrum, die een bubbelbad en strijken biedt. De zakenreiziger kan inchecken in Casale San Pietro of Urban Trend - Guest House in Palmanova. Albergo Commercio is een gezellig resort hotel in Palmanova, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals huishouden en een fotokopieerapparaat belangrijk vinden.

Meer zienMinder