Hotels in Commezzadura

Bekijk 12 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Commezzadura van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-12 van 12
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig102 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het Monroc Commezzadura, gelegen op ongeveer 5 minuten naar zowel Funivie Folgarida Marilleva als ook Saint John the Baptist church, omvat raften, sneeuwscooter rijden en alpine skiën.
Vanaf€ 284 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig86 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
De kamers van het 3-sterren Garni Il Giglio liggen op amper 850 meter afstand van Daolasa-Val Mastellina-kabelbaan en bieden uitzicht op de berg.
Vanaf€ 137 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig61 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Tevini Dolomites Charming Commezzadura is 7 minuten wandelen van Funivie Folgarida Marilleva gesitueerd en kan mountainbiken, raften en paardrijden regelen binnen nog geen 5 minuten rijden van Daolasa-Val Mastellina-kabelbaan.
Vanaf€ 281 /nachtSelecteren
R.T.A. La MoretinaAparthotel
8.6
Geweldig69 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Het moderne R.T.A. La Moretina Aparthotel Commezzadura, gelegen op slechts 300 meter van Funivie Folgarida Marilleva en slechts 400 meter naar Saint John the Baptist church, beschikt over een zonneterras en een gemeenschappelijke salon en heeft 11 kamers.
Vanaf€ 327 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig46 beoordelingen
Kaart
800 meter van Stadscentrum
Daolasa bevindt zich ongeveer 10 minuten lopen ervan, terwijl Daolasa-Val Mastellina-kabelbaan ongeveer 10 minuten lopen ervandaan ligt.
Vanaf€ 107 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig32 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Genesteld in de historische wijk, biedt het 3-sterren Aparthotel Dolomites Living&Relax Commezzadura accommodatie op sechts 5 minuten wandelafstand van Saint Anthony the Great church.
Vanaf€ 182 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Sasso Rosso met uitzicht op de berg bevindt zich 10-minuten wandelafstand naar Saint Anthony the Great church en beschikt over een Turks bad, een bubbelbad en saunafaciliteiten.
Vanaf€ 204 /nachtSelecteren
8.8
Geweldig20 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het is gelegen in een skigebied van Commezzadura, op slechts 250 meter afstand van Saint Roch church.
Vanaf€ 90 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig11 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum
Het Villetta Val Di Sole Aparthotel ligt in een skigebied van Commezzadura en beschikt over een barbecuegrill, biljart en een tuin.
Vanaf€ 132 /nachtSelecteren
Kaart
300 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 196 /nachtSelecteren
Hotel AlmazzagoHotel
8.6
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Almazzago beschikt over een wellnesscentrum, massage en een terras en ligt binnen slechts 15 minuten loopafstand van Daolasa-Val Mastellina-kabelbaan.
Vanaf€ 182 /nachtSelecteren
Hotel La Noria Alpine B&BHotel
7.4
Heel goed2 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren La Noria heeft 22 kamers, een terras en een speelgedeelte en bevindt zich circa 3 km verwijderd van Barnby in Commezzadura.
Vanaf€ 160 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Commezzadura

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Wat zijn de geweldigste hotels in het centrum van Commezzadura?

Selecteer uw perfecte hotel onder 8 aabiediengen in het centrum van Commezzadura. Tevini Dolomites Charming Hotel met een nachtclub, gratis pendeldienst en een wellnesscentrum is beoordeeld met 8.0/10 en ligt binnen 5 minuten lopen van het stadcentrum.

Welke goedkope hotels in Commezzadura zijn de populairste?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 5 opties in Commezzadura. Hotel Mountain Resort met beoordeling 9.4/10 is een goede optie, gelegen op 6 km van Museo della civiltà solandra. Bij dit 3-sterrenhotel kunt u van een zonneterras, een golfbaan en een spa-centrum profiteren. Reizigers vinden ook geweldige service leuk.

Wat zijn de beste romantische hotels in Commezzadura?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 10 aanbiedingen voor koppels. Bekijk Hotel Almazzago, beoordeeld met 8.8/10, dat een zonnedek, een spa-centrum en een bubbelbad heeft. Het is op 750 meter van het stadcentrum gelegen en kot ongeveer €204 per nacht. Bekijk andere geschikte accommodaties — Hotel Garni Il Giglio en Hotel Mountain Resort.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Commezzadura?

Als u op zoek bent naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in Commezzadura. Hotel Mountain Resort (beoordeling: 9.4/10): een familiehotel met een zonneterras, een golfbaan en een spa-centrum voor €128 per nacht. U kunt ook Hotel Almazzago (beoordeling: 8.8/10) voor ongeveer €204 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt een zonnedek, een spa-centrum en een bubbelbad aan.

Waar logeren in Commezzadura?

Beste goedkope hotels in Commezzadura

Het 3-sterren budgethotel Hotel Mountain Resort is een informele, maar elegante accommodatie met een spa-centrum, een sauna en een golfbaan en kamerprijzen van 87€. Prijsbewuste reizigers kunnen kiezen voor B&B Sissi dat op 850 meter van het centrum van de stad ligt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Om de lange ritten naar het centrum van de stad te vermijden boekt u Bio Hotel Benny, een luxe accommodatie met een sauna, een bubbelbad en een zonnedek, die 450 meter verderop ligt. Een alternatief in het hart van de stad kan Apartments Sissi zijn, met gratis parkeren, sneeuwskiën en wandelen.

Wanneer u in de buurt van Extreme Waves Centro Rafting in Val di Sole wilt verblijven, boekt u een kamer in R.T.A. La Moretina, gelegen op loopafstand van 10 minuten ervandaan. Casa Monica is een gezellig appartement met gratis parkeren, kanoën en wandelen, dat zich op 10 minuten lopen van A.M.A.V. - Caseificio Sociale Presanella bevindt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Commezzadura

Monroc Hotel is een 4-sterren chique hotel met luxueuze kamers evenals een spa-centrum, een sauna en een bubbelbad.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

U kunt ook voor het comfortabele Maso Capitel Appartamento gaan, daar treft u onder andere gratis parkeren, kanoën en sneeuwskiën. Op minder dan 0.1 km van het centrum is er Hotel La Noria met gezinsvriendelijke kamers en gratis parkeren en sneeuwskiën. Hotel Rifugio Solander is een elegant vakantiehotel op minder dan 15 minuten lopen van Orso Bruno-skilift.

Meer zienMinder