Hotels in Castiglione Delle Stiviere

Bekijk 8 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Castiglione Delle Stiviere van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-8 van 8
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig405 beoordelingen
Kaart
2.3 km van Stadscentrum
Het huisdiervriendelijke Aiden By Best Western @ Jhd Dunant met een kuursalon bevindt zich op ongeveer 45 km van de luchthaven Verona.
Vanaf€ 93 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig135 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum
Internationales Museum des Roten Kreuzes en Museo del Risorgimento zijn respectievelijk op loopafstand van 20 minuten hiervandaan en 6 km rijden naar het 3-sterren Ristorante La Grotta Castiglione Delle Stiviere gelegen.
Vanaf€ 79 /nachtSelecteren
B&B BelvedereBed & Breakfast
8.4
Geweldig10 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum
Met een privézwembad ligt het hotel op ongeveer 20 minuten lopen van het centrum van Castiglione Delle Stiviere.
Vanaf€ 150 /nachtSelecteren
La Cascina Di AliceBed & Breakfast
8.8
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
2.6 km van Stadscentrum
Het La Cascina Di Alice Bed and Breakfast heeft 7 kamers met uitzicht op de binnenplaats en ligt op circa 7 km rijden van Ossario di Solferino.
Vanaf€ 44 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Internationales Museum des Roten Kreuzes en Duomo di Castiglione delle Stiviere zijn op bijna 800 meter afstand en op slechts 600 meter verwijderd van het La Vecchia Tramvia.
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig19 beoordelingen
Kaart
600 meter van Stadscentrum
Het Internationales Museum des Roten Kreuzes ligt binnen 10 minuten wandelen van het La Stazione Camere Caffe Castiglione Delle Stiviere en het Bride Museum ligt op 10 minuten loopafstand van de accommodatie.
Vanaf€ 60 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig16 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Dit hotel is gelegen op 25-minuten loopafstand van het centrum van Castiglione Delle Stiviere en biedt een picknickplaats en een satelliet flat-screen.
Vanaf€ 92 /nachtSelecteren
B&B Corte Delle Rose Castiglione Delle StiviereBed & Breakfast
8.6
Geweldig10 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
Het B&B Corte Delle Rose kijkt uit over de tuin en verwelkomt gasten met een Italiaans ontbijt.
Vanaf€ 70 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Castiglione Delle Stiviere

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Castiglione Delle Stiviere hebben een centrale ligging?

La Vecchia Tramvia, gelegen op 0,6 km van het stadscentrum, biedt gratis parkeren, huishouden en in de bar ter plaatse aan.

Welke goedkope hotels in Castiglione Delle Stiviere zijn de populairste?

Er zijn meer dan 3 goedkope top accommodaties in Castiglione Delle Stiviere. Een van de beste goedkope hotels is Hotel Ristorante La Grotta, beoordeeld met 8.4/10, dat €71 per nacht kost en een picknickplaats, 24 uur bewakingsdienst en kindermaaltijden aanbiedt.

Welke hotels voor koppels in Castiglione Delle Stiviere zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 8 aanbiedingen voor koppels. Hotel Ristorante La Grotta beoordeeld met 8.4/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat een picknickplaats, 24 uur bewakingsdienst en kindermaaltijden aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €71 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Castiglione Delle Stiviere?

Aiden By Best Western @ Jhd Dunant Hotel (beoordeling: 8.6/10): een familiehotel met 24 uur bewakingsdienst, fitnesslessen en huishouden voor €144 per nacht.

Waar logeren in Castiglione Delle Stiviere?

Beste goedkope hotels in Castiglione Delle Stiviere

Het 3-sterren hotel in Castiglione Delle Stiviere zoals Hotel Ristorante La Grotta biedt redelijke prijzen voor €75. Heeft u een strak reisbudget, dan kunt u een plezierig verblijf bij Hotel Ristorante La Grotta in het centrum van Castiglione Delle Stiviere hebben. Hotel Ristorante La Grotta is een goed budgetvriendelijk hotel, minder dan 6 km van Ossario di Solferino.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Voor mensen die tijdens hun verblijf zo veel mogelijk van de belangrijkste toeristische attracties van Castiglione Delle Stiviere willen zien, is La Vecchia Tramvia of La Stazione Camere Caffe in het centrum de ideale accommodatiekeuze. Een andere centraal gelegen optie is La Stazione Camere Caffe, met gratis parkeren, huishouden en in de bar.

Kies een hotel naast Duomo di Castiglione delle Stiviere, zoals La Vecchia Tramvia op loopafstand van 10 minuten ervandaan. Reizigers die de belangrijkste bezienswaardigheden van Castiglione Delle Stiviere willen bezoeken, kunnen het beste een hotel nabij Duomo di Castiglione delle Stiviere boeken, bijvoorbeeld, La Vecchia Tramvia dat zich op korte loopafstand ervandaan bevindt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Castiglione Delle Stiviere

Voor de ultieme luxe vakantie in Castiglione Delle Stiviere is Aiden By Best Western @ Jhd Dunant Hotel een uitstekende 4-sterren keuze om te overwegen. Aiden By Best Western @ Jhd Dunant Hotel biedt 24 uur bewakingsdienst, conciërgeservice en fitnesslessen plus een onoverwinbaar niveau van comfort dat door de hotelketen wordt gehandhaafd.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Aiden By Best Western @ Jhd Dunant Hotel in Castiglione Delle Stiviere is een fijn hotel for gezinnen, dat voorzien is van 24 uur bewakingsdienst, conciërgeservice en fitnesslessen. Aiden By Best Western @ Jhd Dunant Hotel is een gezellig resort hotel in Castiglione Delle Stiviere, geschikt voor de reizigers die de aanwezigheid van faciliteiten zoals 24 uur bewakingsdienst, conciërgeservice en fitnesslessen belangrijk vinden.

Meer zienMinder