Hotels in Ameglia

Bekijk 16 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Ameglia van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-16 van 16
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.0
Geweldig196 beoordelingen
Kaart
2.8 km van Stadscentrum
Gasten kunnen genieten van een zwembad en 29 kamers, tijdens hun verblijf in het luxueuze River Park Ameglia, dat op slechts 4 km afstand naar Ligurische Zee ligt.
Vanaf€ 154 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig102 beoordelingen
Kaart
3.0 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Maison Del Magra, met uitzicht op de oceaan, ligt op sechts 25 minuten naar Wijngoed Baia del Sole en biedt een dakterras en een gemeenschappelijke salon aan.
Vanaf€ 87 /nachtSelecteren
B&B Le PalmeBed & Breakfast
8.2
Geweldig51 beoordelingen
Kaart
2.8 km van Stadscentrum
Het B&B Le Palme biedt spatherapie, een terras en een gemeenschappelijke salon aan, en ligt op 15 minuten met de auto van Area Archeologica e il Sistema Museale dell'Antica Città di Luna.
Vanaf€ 116 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig64 beoordelingen
Kaart
2.8 km van Stadscentrum
Nog geen 7 minuten wandelen naar San Pietro verwent het Golfo dei Poeti Relais&Spa Ameglia u met Centraal-Italiaanse gerechten en een Turks stoombad, een Turks bad en een bubbelbad.
Vanaf€ 433 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig38 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum700 meter van Comune Di Ameglia
Het is 53 minuten rijden naar de luchthaven Pisa Galileo Galilei en op wandelafstand van 5 minuten van Carrefour Express.
Vanaf€ 114 /nachtSelecteren
Le PinetteBed & Breakfast
7.8
Heel goed20 beoordelingen
Kaart
1.1 km van Stadscentrum900 meter van Comune Di Ameglia
Het 3-sterren Le Pinette bevindt zich op afstand van ongeveer 6 km van de Fortezza Firmafede en biedt een Italiaans ontbijt.
Vanaf€ 117 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig37 beoordelingen
Kaart
2.1 km van Stadscentrum1.9 km van Comune Di Ameglia
Het Villa Porto Sul Magra Ameglia, gelegen op minder dan 3 km van Wijngoed Baia del Sole, beschikt over 6 kamers, een terras, een patio en een picknickplaats.
Vanaf€ 88 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig29 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum200 meter van Comune Di Ameglia
Festung von Lerici ligt binnen 4 km afstand van het kindvriendelijke Il Casale Del Magra Ameglia en Oratorio di Santa Maria in Selàa ligt binnen 2 km afstand naar de accommodatie.
Vanaf€ 100 /nachtSelecteren
Kaart
2.9 km van Stadscentrum
Het Il Gabbiano Aparthotel biedt een patio en een tuin aan en ligt nog geen 10 minuten rjden weg van Castello di Ameglia, evenals binnen slechts 5 minuten lopen van Bagno Ivana S.R.L.
Vanaf€ 124 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig26 beoordelingen
Kaart
1000 meter van Stadscentrum800 meter van Comune Di Ameglia
Het huisdiervriendelijke Albergo Ristorante Gori is gelegen op slechts 9-minuten wandelafstand van Castello di Ameglia en beschikt over 9 kamers met uitzicht op de berg.
Vanaf€ 112 /nachtSelecteren
Il FortinoPension
8.4
Geweldig31 beoordelingen
Kaart
3.0 km van Stadscentrum
De accommodatie biedt rookvrije en een seizoensgebonden zwembad en is centraal gelegen net buiten een bushalte van Ameglia.
Vanaf€ 384 /nachtSelecteren
7.8
Heel goed73 beoordelingen
Kaart
1.3 km van Stadscentrum1.1 km van Comune Di Ameglia
Het huisdiervriendelijke Ala Bianca biedt een seizoensgebonden buitenzwembad en 65 kamers en ligt in de buurt van een treinstation.
Vanaf€ 122 /nachtSelecteren
Kaart
1.6 km van Stadscentrum1.4 km van Comune Di Ameglia
Het International Holidays House Pool Lerici-Cinque Terre Presso Camping River Ameglia is gelegen binnen slechts 10 minuten loopafstand van Pools Corte Di Camisano en 3 km van Basilica Cattedrale di Santa Maria Assunta en beschikt over een fitnesscentrum, een seizoensgebonden buitenzwembad en een gemeenschappelijke salon.
Vanaf€ 61 /nachtSelecteren
Montemarcello ViewHotel
Kaart
2.6 km van Stadscentrum
Area Archeologica e il Sistema Museale dell'Antica Città di Luna ligt slechts 4 km verwijderd van het Montemarcello View en biedt winkels en restaurants.
Vanaf€ 261 /nachtSelecteren
Debirooms AmegliaPension
Kaart
800 meter van Stadscentrum500 meter van Comune Di Ameglia
Vanaf€ 101 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Ameglia

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke 5-sterrenhotels in Ameglia zijn de beste?

Het beste is Golfo dei Poeti Relais&Spa beoordeeld met 8.2/10 voor €462 per nacht met een zonneterras, een golfbaan en een spa-centrum.

Welke boetiekhotels in Ameglia zou je aanbevelen?

We raden River Park Hotel beoordeeld met 6.6/10 aan als de beste boetiekaccommodatie voor €150 per nacht met gratis parkeren, een zonneterras en huishouden ter plaatse.

Welke top hotels in Ameglia hebben een centrale ligging?

Albergo Ristorante Gori, gelegen op 1 km van het stadscentrum, biedt gratis prive parkeerplaatsen, conciërgeservice en krantenservice ter plaatse aan.

Welke goedkope hotels in Ameglia zijn de populairste?

Selecteer het beste goedkope hotel onder 3 opties in Ameglia.

Welke hotels voor koppels in Ameglia zijn de beste?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. Hotel Ala Bianca (beoordeling: 6.6/10) biedt kamers met een satelliet-TV, airconditioning en een balkon aan. Bezoekers vinden ook 24-uurs receptie, conciërgeservice en bruiloft diensten leuk.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke accommodaties in Ameglia?

Als u op zoek bent naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in Ameglia. Golfo dei Poeti Relais&Spa (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met een zonneterras, een golfbaan en een spa-centrum voor €462 per nacht. Il Fortino, beoordeeld met 8.2/10, is ook een goede optie met een picknickplaats, gratis pendeldienst en windsurfen. U kunt een luchtgekoelde en design kamer voorzien van een TV en een vlakscherm TV voor ongeveer €346 per nacht boeken.

Welke hotels in Ameglia met buitenzwembadden zijn de beste?

Volgen 170 beoordelingen zijn er 3 hotels met buitenzwembadden in Ameglia. Bezoekers kunnen zich ook in het zwembafd ontspannen bij River Park Hotel (beoordeling: 6.6/10) voor €150 per nacht. Deze accommodatie heeft conciërgeservice, fietsverhuur en express uitcheckdienst, evenals gratis parkeren, een zonneterras en huishouden.

Waar logeren in Ameglia?

Beste goedkope hotels in Ameglia

Als u op jacht bent naar een goedkoop verblijf, kijk dan eens naar Hotel Sette Archi met tarieven vanaf 101€ of Maison Del Magra waar de prijzen bij 81€ beginnen.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

In het centrum vindt u Appartamento Ghiro 120S met kamerprijzen vanaf 83€ en Appartamento Ghiro 120S met kamers voor slechts 83€. Het gelegen nabij Necropolis of Cafaggio Ameglia Residence is een optie voor accommodatie in de buurt van het stadscentrum.

Luxe en boetiekaccommodatie in Ameglia

Reizigers die de voorkeur geven aan een luxueus verblijf kunnen het beste aan Golfo Dei Poeti Relais & Spa denken, een 5-sterrenhotel binnen 20 minuten rijden van Sint-Pieterskerk.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

U kunt ook voor het comfortabele La Casa Fra Gli Ulivi gaan, daar treft u onder andere gratis parkeren, een zonterras en een seizoensgebonden buitenzwembad. Residence Pax is een geweldig familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, windsurfen en kanoën, dat tevens prachtige uitzichten over de zee heeft. Hotel Ala Bianca is een populair resort met een bubbelbad, een dakterras en een seizoensgebonden buitenzwembad voor een onvergetelijk verblijf.

Meer zienMinder