Hotels in Aldino

Bekijk 5 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Aldino van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-5 van 5
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Pension SternPension
7.8
Heel goed25 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Pension Stern is gevestigd binnen 10 minuten met de auto van Biotopo Castelfeder en binnen slechts 5 minuten lopen van Museo Locale di Aldino.
Vanaf€ 124 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig18 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 3-sterren Gasthof Zur Krone Aldino is gevestigd op circa 4 km afstand van Schenk Italia en binnen een wandeling van maar 5 minuten Parish Church of Aldein.
Vanaf€ 247 /nachtSelecteren
Gasthof KroneHotel
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het hotel heeft een gastronomisch restaurant met gerechten uit de lokale keuken en ligt vlak bij Museo Geologico di Redagno.
Selecteren
Gasthof Schmiederalm Hotel AldinoPension
Kaart
3.2 km van Stadscentrum
Het Gasthof Schmiederalm Aldino kijkt uit over de berg en verwelkomt gasten met een continentaal ontbijt.
Vanaf€ 112 /nachtSelecteren
Michlhaus Nature And Suites AldinoHotel
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Michlhaus Nature And Suites, met uitzicht op de tuin, ligt binnen nog geen 15 minuten rijden van het Dorfmuseum Aldein en biedt een terras en een speelgedeelte aan.
Vanaf€ 348 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Aldino

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke hotels in Aldino hebben een centrale locatie?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Aldino om uit te kiezen. We raden Pension Stern als het beste hotel met gratis prive parkeerplaatsen, een golfbaan en huishouden, gelegen op 0,3 km van het stadscentrum.

Wat zijn de beste romantische hotels in Aldino?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Gasthof Zur Krone beoordeeld met 8.2/10 is een 3-sterrenhotel voor koppels, dat gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een golfbaan aanbiedt. Klanten kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €217 per nacht boeken.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Aldino?

Gasthof Zur Krone (beoordeling: 8.2/10): een familiehotel met gratis prive parkeerplaatsen, een zonneterras en een golfbaan voor €217 per nacht.

Waar logeren in Aldino?

Beste goedkope hotels in Aldino

Als u een budgethotel in Aldino nodig heeft, heeft Pension Stern goedkope kamers voor €108 per nacht. Bezoekers van Aldino, die geïnteresseerd zijn in matig geprijsde accommodaties, kunnen een verblijf boeken bij Gasthof Schonblick op loopafstand van 10 minuten van het centrum van de stad. Bent u een enthousiaste reiziger die erop uit is van alles te beleven, overweeg dan een reservering te maken bij een hotel zoals Pension Stern nabij Museo Locale di Aldino.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Overweeg een verblijf bij Pension Stern of Rasterhof zodat u het leven in het centrum van dichtbij kunt meemaken. Gasthof Schonblick in het centrum van Aldino is een gemakkelijk bereikbaar accommodatie en tevens een ideale uitvalbasis voor het verkennen van de stad.

Wanneer u in de buurt van Museo di Aldino wilt verblijven, boekt u een kamer in Gasthof Schonblick, gelegen op loopafstand van 5 minuten ervandaan. Neem in aanmerking Gasthof Schonblick met voorzieningen zoals gratis prive parkeerplaatsen, huishouden en wandelen, dat op minder dan 15 minuten lopen van Goller Pond ligt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Voor degenen die Aldino met hun familie bezoeken, is er een appartement naast Museo di Aldino, zoals Rasterhof of Ferienwohnung Schupf Wieserhof. Er zijn 10 B&B mogelijkheden in Aldino, waaronder Rasterhof en Tielerhof. Voor degenen die in Aldino op zakelijk bezoek zijn, is Gasthof Schonblick een goede optie, gunstig gelegen op 600 meter van het centrum.

Meer zienMinder