Hotels in Enniscorthy

Bekijk 4 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Enniscorthy van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-4 van 4
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
8.4
Geweldig266 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum500 meter van Delta Force Paintball
Het 4-sterren Riverside Park Enniscorthy vindt u binnen ongeveer 7 minuten rijden van The National 1798 Rebellion Centre en het beschikt over een zwembad en het restaurant Moorings.
Vanaf€ 114 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig77 beoordelingen
Kaart
300 meter van Stadscentrum300 meter van Delta Force Paintball
Het Treacy'S Hotel Wexford is op een perfecte locatie minuten rijden van Slaney rivier gelegen en biedt 25 stijlvolle kamers met een Turks stoombad, saunafaciliteiten en een overdekt zwembad aan.
Vanaf€ 136 /nachtSelecteren
8.6
Geweldig36 beoordelingen
Kaart
1.5 km van Stadscentrum1.4 km van St. Aidan's Cathedral
Dit hotel ligt binnen handbereik van St. Mary's Church en beschikt over 6 kamers met privé badkamers.
Vanaf€ 119 /nachtSelecteren
MonartHotel
8.2
Geweldig34 beoordelingen
Het Monart Enniscorthy biedt de mogelijkheid om te picknicken bij de Urrin, die 1 km verder loopt, en biedt ontspanning in een zwembad.
Vanaf€ 403 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Enniscorthy

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke top hotels in Enniscorthy hebben een centrale ligging?

Er zijn 3 hotels en andere accommodaties in het centrum van Enniscorthy om uit te kiezen. Treacy'S Hotel & The Waterfront Leisure Centre met beoordeling 6.8/10 is een centraal hotel met Cotton Tree Cafe restaurant in de buurt. Het ligt op 0,4 km van het stadscentrum en biedt luxe kamers en stijlvolle kamers voor ongeveer €118 per nacht aan. U kunt ook The Riverside Park Hotel beoordeeld met 8.6/10 voor €118 per nacht bekijken. Dit 4-sterrenhotel heeft elegante kamers en luxe kamers met wi-fi, een flatscreen TV en een TV. 24-uurs receptie, bruiloft diensten en tours/ticketservice worden ook verleend.

Welke 5-sterrenhotels in Enniscorthy zijn de beste?

Het beste is Anam Cara Manor beoordeeld met 7.8/10 voor €97 per nacht met een golfbaan, huishouden en massage.

Wat zijn de beste hotels voor koppels in Enniscorthy?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 4 aanbiedingen voor koppels. Een andere gode accommodatie is Treacy'S Hotel & The Waterfront Leisure Centre (beoordeling: 6.8/10), dat €118 per nacht kost. Dit 4-sterrenhotel biedt luxe kamers en stijlvolle kamers met wi-fi, een vlakscherm TV en een TV aan.

Welke hotels in Enniscorthy zijn goed voor gezinnen?

Als u op zoek bent naar een familiehotel, vindt u 3 aanbiedingen in Enniscorthy. Treacy'S Hotel & The Waterfront Leisure Centre beoordeeld met 6.8/10 tegen €118 per nacht is de bete optie in Enniscorthy. Het biedt een nachtclub, 24-uurs receptie en fitnesslessen, evenalswasserij, een stomerij en huishouden aan. Gasten kunnen van wi-fi, een flatscreen televisie en een TV in luxe kamers en stijlvolle kamers genieten. U kunt ook The Riverside Park Hotel (beoordeling: 8.6/10) voor ongeveer €217 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt stoombaden, 24-uurs receptie en een wellnesscentrum aan.

Welke hotels in Enniscorthy naast Vinegar Hill zijn de beste?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl vinden gasten Treacy'S Hotel & The Waterfront Leisure Centre leuk (beoordeling: 6.8/10), dat een nachtclub, 24-uurs receptie en fitnesslessen aanbiedt. Het ligt op 15 minuten lopen van Vinegar Hill en biedt een een café aan. Een andere goede optie is The Riverside Park Hotel (beoordeling: 8.6/10), die stoombaden, 24-uurs receptie en een wellnesscentrum aanbiedt. Alle elegante kamers en luxe kamers zijn voorzien van wi-fi, een vlakscherm TV en een TV.

Waar logeren in Enniscorthy?

Beste goedkope hotels in Enniscorthy

Een budgetlogement vindt u bij Blackstoops Lodge voor 88€ per nacht of bij Slaney Suites, dat 97€ per overnachting in rekening brengt. Wilton Castle is een betaalbare accommodatie die u binnen 80 minuten rijden van Hook Head Lighthouse brengt.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Als u van de natuur houdt, waarom kiest u dan niet voor het centraal gelegen Treacy'S Hotel, met een spa-centrum, een sauna en een binnenzwembad en gelegen naast parken, een nationaal park en een rivier.

U kunt overwegen om The Riverside Park Hotel te boeken, het ligt op circa 350 meter van The National 1798 Rebellion Centre en beschikt over een sauna, een gezondheidsclub en een golfbaan.

Luxe en boetiekaccommodatie in Enniscorthy

Monart Destination Spa, gelegen op 40 minuten lopen van St. Iberius Church, is een hoog beoordeeld eersteklas hotel.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Anam Cara Manor is een gezinsvriendelijk budgetappartement met een golfbaan, paardrijden en vissen. Lemongrove House is een 4-sterren hotel nabij Church of the Assumption - Bride Street Church., dat de faciliteiten voor gezinnen en kinderen biedt, evenals gratis parkeren en een zonterras.

Meer zienMinder