Hotels in Hveragerdi

Bekijk 12 beshikbare hotels en verblijfsplekken in Hveragerdi van 50+ aanbieders

Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Incheckdatum
Uw datum
-
Uitcheckdatum
Uw datum
Kamers en Gasten2 Gasten, 1 Kamer
1Filteren en Sorteren
Kaart bekijken
Kaart bekijken
1-12 van 12
Sorteren op: hoge populariteit
  • Prijs: laag naar hoog
  • Prijs: hoog naar laag
  • Gastenbeoordeling: hoog naar laag
  • Populariteit: hoog naar laag
Hotel ÖrkHotel
8.4
Geweldig240 beoordelingen
Kaart
500 meter van Stadscentrum
Gasten kunnen ontspannen in een buitenzwembad, of genieten van een bubbelbad, saunafaciliteiten en een buitenzwembad in het prettige Örk, gelegen binnen een 5-minuut wandelafstand van The exhibition Quake 2008.
Vanaf€ 120 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig119 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Greenhouse, dat 49 kamers aanbiedt, ligt in het centrum van Hveragerdi en op op afstand van circa 2 km afstand van Reykjadalur Hot Spring Thermal River.
Vanaf€ 135 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig209 beoordelingen
Kaart
1.9 km van Stadscentrum
Het 3-sterren Eldhestar Hveragerdi ligt op een 4 km afstand van Bjarnarfell en beschikt over een bubbelbad, een zonneterras en een patio voor het gemak van de gasten.
Vanaf€ 298 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig201 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Eden en Bonus zijn op ongeveer 12 minuten wandelen en op ongeveer 10 minuten loopafstand van het Reykjadalur Hveragerdi.
Vanaf€ 109 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig216 beoordelingen
Kaart
700 meter van Stadscentrum
Het 4-sterren Frost&Fire biedt een zwembad aan en is op slechts 4 km afstand naar mountain in southwestern Iceland gelegen.
Vanaf€ 233 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig140 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Er zijn een stoomcabine, een bubbelbad en saunafaciliteiten in het 3-sterren Inni - Boutique, en sommige van de 9 kamers bieden uitzicht op de binnenplaats.
Vanaf€ 217 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig149 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Het Varmi Guesthouse Apartments & Rooms Hveragerdi ligt op een steenworp afstand van Geothermal park Hverasvaethith en ook in de buurt van Rosagarthurinn.
Vanaf€ 145 /nachtSelecteren
8.4
Geweldig94 beoordelingen
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Het Skyr Guesthouse Hveragerdi is gelegen op slechts 450 meter van The exhibition Quake 2008 en biedt 14 kamers en een lounge bar aan.
Vanaf€ 114 /nachtSelecteren
Hotel HlidHotel
8.4
Geweldig35 beoordelingen
Kaart
7.4 km van Stadscentrum
Het Hlid Hveragerdi heeft een zwembad en 21 kamers en is gelegen alleen 7 km van The exhibition Quake 2008.
Vanaf€ 913 /nachtSelecteren
8.2
Geweldig14 beoordelingen
Kaart
1.8 km van Stadscentrum
De kamers van het Guesthouse Eldhestar liggen op ongeveer 10 minuten rijden vanaf The Icelandic Horse Park Fakasel en bieden uitzicht op de tuin.
Vanaf€ 119 /nachtSelecteren
8.0
Geweldig12 beoordelingen
Kaart
400 meter van Stadscentrum
Deze in Hveragerdi gelegen 9-kamer woning is een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Eld Hestar Horseback Tours.
Vanaf€ 244 /nachtSelecteren
Skyr Guest House HveragerdiPension
Kaart
200 meter van Stadscentrum
Vanaf€ 136 /nachtSelecteren

FAQ over hotels in Hveragerdi

We hopen dat de antwoorden op deze vragen u bij het plannen van uw reis kunnen helpen

Welke boetiekhotels in Hveragerdi zou je aanbevelen?

ION Adventure Hotel met een zonneterras, gratis pendeldienst en een spa-centrum ter plaatse heeft beoordeling 7.6/10 voor €380 per nacht. Het is de meeste aanbevolen optie door de reizigers van iBooked.nl

Welke hotels in Hveragerdi hebben een centrale locatie?

Er zijn 8 hotels en andere accommodaties in het centrum van Hveragerdi om uit te kiezen. Iceland'S Guesthouse met gratis parkeren, een zonneterras en een waterpark is beoordeeld met 9.6/10 en ligt binnen 15 minuten lopen van het stadcentrum. Hotel Örk met beoordeling 7.2/10 en Reykjadalur Guesthouse, beoordeeld met 7.6/10, zijn onze favoriete hotels in het gebied.

Wat zijn de beste goedkope hotels in Hveragerdi?

Meer dan 17 beoordelingen van reizigers van iBooked.nl helpen u om de beste goedkope accommodatie in Hveragerdi te selecteren. Skyr Guesthouse beoordeeld met 8.2/10 is nog een goed hotel, dat een golfbaan, kindermaaltijden en wandelen aanbiedt en €104 per nacht kost.

Wat zijn de beste romantische hotels in Hveragerdi?

Volgens reisgegevens van iBooked.nl zijn er 7 aanbiedingen voor koppels. ION Adventure Hotel beoordeeld met 7.6/10 is een 4-sterrenhotel voor koppels, dat een zonneterras, gratis pendeldienst en een spa-centrum aanbiedt. Reizigers kunnen een kamer in deze accommodatie voor ongeveer €380 per nacht boeken. Andere top opties zijn Hotel Eldhestar en Inni - Boutique Apartments.

Wat zijn de beste gezinsvriendelijke hotels in Hveragerdi?

Volgens de reisgegevens van iBooked.nl zijn er 3 kindvriendelijke aanbiedingen om er uit te selecteren. Hotel Örk (beoordeling: 7.2/10): een familiehotel met gratis parkeren, een zonnedek en kindermaaltijden voor €162 per nacht. U kunt ook Reykjadalur Guesthouse (beoordeling: 7.6/10) voor ongeveer €84 per nacht boeken. Deze kindvriendelijke accommodatie biedt gratis prive parkeerplaatsen, 24 uur bewakingsdienst en paardrijden aan.

Welke hotels in Hveragerdi met buitenzwembadden zijn de beste?

Meer dan 113 beoordeling van reizigers van iBooked.nl helpen u om de beste accommodatie in Hveragerdi te selecteren. Misschien vindt u Hotel Örk beoordeeld met 7.2/10 ook leuk. Deze accommodatie kost u €162 per nacht.

Waar logeren in Hveragerdi?

Beste goedkope hotels in Hveragerdi

Hot Springs Hostel is een eenvoudig logement voor budgetbewuste bezoekers, dat kamers voor 112€ per overnachting biedt. Reykjadalur Guesthouse is een betaalbare keuze die u binnen 5 minuten lopen van het centrum brengt. Gelegen nabij Geothermisch Gebied Hotel Eldhestar is een betaalbare keuze met de prijs van slechts 119€.

Gemak van een verblijf in hotels in het stadscentrum

Varmi Guesthouse Apartments ligt in het centrum van de stad en beschikt over gratis parkeren, een golfbaan en paardrijden. Om op slechts 10 minuten lopen van het centrum van de stad te zijn, kunt u in Hver Apartments verblijven.

Een van de accommodatiegelegenheden nabij LÁ Art Museum is Hotel Ork met restaurants, bars en golfbanen in de directe omgeving. Hjardarbol Guesthouse is een gezellig appartement met een zonterras, een bubbelbad en paardrijden, dat zich op 15 minuten lopen van The Icelandic Horse Park Fakasel bevindt.

Luxe en boetiekaccommodatie in Hveragerdi

Skyr Guesthouse is een charmante keuze die op slechts 10 minuten lopen van het centrum ligt en tarieven vanaf 111€ biedt.

Verken en vind uw beste appartementen, B&B's enz.

Iceland'S Guesthouse is een gezellig appartement in het centrum van de stad en tevens 300 meter verwijderd van Skyrgerdin.

Meer zienMinder